Justin Timberlake влиза в колаборация с Meek Mill за Believe

Justin Timberlake влиза в колаборация с Meek Mill за Believe | MMTV
Meek Mill издаде вдъхновяващите колаборация с Justin Timberlake 

Believe маркира първия път, в който двамата утвърдени артисти работят заедно, с извисяващите вокали на Timberlake в припева нежно допълващи стабилните куплети на Meek, разискващи темите за постоянството и решителността. Продуциран от Rob Knox, съвместно с Timberlake и писан от него, двамата щурмуват студиото през октомври, когато Knox привлича вниманието на Timberlake към трака.
Meek Mill сподели:

„Това е специален трак и съм благодарен, че имах възможността да си сътруднича с Justin по него. Наистина искахме да изпратим мотивиращо  съобщение, което да вдъхнови хората да израснат и следват мечтите си. Това означава и че още нови неща скоро предстоят.” 

Justin Timberlake отговори:

“Meek сега е във вихъра си. Процесът на създаване  в студиото с него, за да му помогна да облече това, което е преживял, в музика, бе невероятен.”

Придружаващата визуализация към трака, режисирана от Maxime Quoilin и заснета изцяло като филм, е не по-малко вълнуваща.

“Believe” пристига след като Meek и супер звездата Roddy Ricch обединиха сили да напишат силна песен в почит на техния приятел и колега Nipsey Hussle, озаглавена “Letter to Nipsey”, от която всички приходи са в полза на семейството на рапъра.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *