Бионсе кацва върху коледни елхи

Бионсе кацва върху коледни елхи. MMTV Online Beyonce tree topper with wings by Women To Look Up To

Ако тази година искате да разнообразите коледната си елха, имаме предложение за вас!

То идва от неправителствената организация ‘Women To Look Up To’ (или „Жени, на които да се възхищаваш“), която поставя най-високо на празничното дръвче жени, чието място е именно на върха.

mmtv-women-to-look-up-to-serena-williams.jpg

mmtv-women-to-look-up-to-hillary-clinton.jpg

Организацията придава нов облик на традиционния ангел, който наред със звездата е най-често поставяната фигура при завършването на украсата. На негово място идват образите на жени с постижения като Бионсе, Серина Уилямс и Хилъри Клинтън. Точно така – в хола си вече може да имате техни мини подобия. Мнението на организацията, която работи за равенството на женския пол, е:

„Коледният ангел, фея или както и да я наречете, е жена от отминала епоха; жена, направена от нищо повече освен пластмаса и блясък. (…) Така че решихме да уважим истинските жени, които ни вдъхновяват през 2017 г. Жени лидери в политиката, културата, бизнеса, които заслужават крила.“

mmtv-women-to-look-up-to-holiday-cards-beyonce-adele.jpg

mmtv-women-to-look-up-to-michelle-obama-hillary-clinton.jpg

Това става с помощта на технологията за 3D принтиране и скулптуриране. Определено харесваме метафората, при която жените, окупирали световните върхове, се покачват и върху този на елхата у дома. Но това не е всичко – ‘Women To Look Up To’ продава и празнични картички. На тях с ореоли и крила изгряват също образите на Адел, Анджелина Джоли, Мишел Обама, Елън Дедженерис и др., а всички средства от приходите ще бъдат дарени за проекти в подкрепа на дамската половина от човечеството.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *