Нова версия нa “I Dare You” – Kelly Clarkson с виртуален акапела хор

Нова версия нa "I Dare You" - Kelly Clarkson с виртуален акапела хор
47 млади вокалисти по света се обединиха, използвайки гласа си като инструмент, за да възхвалят любовта чрез музиката с невероятно акапела изпълнение към песента “I Dare You” на Kelly Clarkson

Печелилата GRAMMY глобална супер звезда Kelly Clarkson се радва на изцяло изпята и записана виртуално от изпълнителите нейна песен с аранжимент от Shams Ahmed.

Писан от Natalie Hemby (The Highwomen, Kacey Musgraves), Laura Veltz (Dan + Shay, Maren Morris) and Ben West (P!nk, Lady Antebellum) с продукция от дългогодишния колаборатор Jesse Shatkin (Sia, Jennifer Lopez), “I Dare You” е чувствителен химн на гъвкавост в смисъла на любов и позитивност.

Наброявайки над 26 милиона стрийма към момента. Сингълът пристигна успоредно с колекция от 5 трака в няколко езични дуетни версии, изпълнени от набор международно утвърдени вокалисти на родния им език – включително:

 Zaz (“Appelle Ton Amour” – френска версия)
 Faouzia (“كنتحداك” – арабска)
 Blas Cantó (“Te Reto A Amar” – испанска)
 Glasperlenspiel (“Trau Dich” – немска)
 Maya Buskila (“בוא נראה” – версия на иврит).

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *