Преди да бъдат известни | Jennifer Lopez

„Съмнението е убиец. Просто трябва да знаеш кой си и за какво живееш”

Преди да бъдат известни | Jennifer Lopez

Тя от онези жени, за които думите никога не стигат. За своите 50 години е постигнала толкова много неща и е изкачила толкова много върхове, че със сигурност ще изпусна нещо. Тя е Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez е майка, изпълнител, актриса, бизнес дама, творец, борец, силна личност, която вдъхновява милиони жени по света. Тя определено е от силния тип жени – еманципирана, успяла, справяща се с ролята на майка и работеща дама с кариера. Тя е и пример за това, че една жена на 50 може да изглежда повече от зашеметяващо.

Преди да бъде известна

Веднага след завършване на училище Jennifer Lopez започнала работа като административен помощник в правна кантора. Родителите й – бедно семейство от Бронкс – мечтаели дъщеря им да завърши висше образование и да стане адвокат. Lopez обаче искала да танцува, затова един ден напуснала както родния си дом, така и работата в офиса.

Преди да бъде известнаОсвен за работата в кантората, латино дивата наскоро призна и за друга професия, която е практикувала преди да бъде известна. Преди да потръгне холивудската ѝ кариера Jennifer Lopez е работила като стрийптизьорка и се е събличала за пари. Певицата е взимала и извънредни смени в нощните клубове, за да може да плати сметките си.

„Имаше момент в живота ми когато приятелите ми, които също бяха танцьори, ми казаха, че мога да изкарвам хиляди долари в клубовете на Ню Джърси. Това звучеше ужасно добре на фона на факта, че бях напълно фалирала и ядях пица по цял ден. Въпреки това не пожелах да се преместя.”

50-годишната певица и актриса изигра ролята на стрийптизьорка на име Рамона във филма „Hustlers”. Явно звездата е имала натрупан опит от преди.

50-годишната певица и актриса изигра ролята на стрийптизьорка на име Рамона във филма „Hustlers”Това крие миналото на Ло, а съм сигурна, че има и още. Сега актрисата се е концентрирала във връзката си с пенсионираната бейзболна звезда Алекс Родригес, който играеше за нюйоркските янки. Двамата наскоро обявиха и годежа си.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *