Пуснаха първия трейлър на филма Black Widow

Пунаха първия трейлър на филма Black Widow | MMTV
Първият трейлър на Black Widow показва Scarlett Johansson, която се завръща в ролята си на агент Наташа Романов

Скарлет за първи път се присъединява към MCU през 2010 г. във филма Iron Man 2. Там тя играе агент Наташа Романов от S.H.I.E.L.D., която се представя като новата асистентка на Тони Старк (Робърт Дауни-младши).

Нейната роля продължава да се развива и тя става една от първоначалните шестима членове на отряд The Avengers. Там Наташа работи в тясно сътрудничество със Стив Роджърс, известен като капитан Америка (Крис Евънс) до разпадането на S.H.I.E.L.D. В последният филм „Avengers: Endgame“, Черната вдовица се жертва, за да може Клинт Бартън – Hawkeye (Джеръми Ренър) да получи “камъкът на душа”, за да могат героите да съживят всички.

Въпреки смъртта на Черната вдовица в Avengers: Endgame, Йохансон ще пресъздаде ролята си поне още веднъж появявайки се в филма Black Widow, който е насрочен да излезе по кината през май 2020 г.

От Marvel Studios показаха първия тийзър-трейлър на филма „Black Widow“ както и нов плакат показващ, че режисьор на лентата е Cate Shortland, а сценарист Jac Schaeffer. Към Йохансон във филма се присъединяват Дейвид Харбър като Алексей Шостаков, известен като Red Guardian, Флорънс Пю като Елена Белова и Rachel Weisz като Мелина.

От трейлъра на Black Widow става ясно, че сюжетът се гмурка дълбоко в миналото на Наташа Романов. Смъртта ѝ в Avengers: Endgame може да означава, че героят ѝ няма бъдеще в филмите от поредицата The Avengers, но със очевидно има още какво да се проучи по отношение на живота ѝ като шпионин.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.