Justin Bimberlake… Я пак!?

Ringo Star става рицар.

Само на мен ли ми се струва или Justin Timberlake става все по-хубав с годините?!

Да, това е друга тема. Онова, което може би ви вълнува повече е новият му албум, който предстои да излезе на втори февруари. Втори февруари… не беше лииииииии…?! Надявам се датата да е чисто съвпадение! Шегата настрана, всъщност албумът е доста сериозен и може да се каже сантиментален за самия Тимбърлейк. Русокосият американец черпи вдъхновение за него от своя син, съпругата си, семейството си и родното си място. Името на албума е „Man In The Woods”, а тийзърът към него за нула време събира над милион и половина гледания.

Сър Ringo Star

Ринго Стар от легендарната група Бийтълс скоро ще може да се похвали със своето рицарско звание. Неговото име присъства в списъка на правителството на Великобритания, който включва хора, отличавани за заслуги, храброст или служба. Датата на церемонията все още не е обявена. Едно е сигурно обаче своето звание певецът ще получи лично от самата кралица Елизабет Втора. Ринго е много развълнуван от новината и споделя, че за него е истинска чест и удоволствие да получи такова признание за своята музика и благотворителна дейност.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *