Матю Пери от Приятели: Идват големи новини!

Матю Пери от Приятели: Идват големи новини! | MMTV
Звездата от Приятели, Матю Пери загатва за нещо голямо в пост в Twitter

Актьорът Матю Пери станал известен с ролята си на Чандлър от хитовия сериал от 90-те години Приятели пусна загадъчен пост в Twitter вчера. Текстът гласи единствено:

Идват големи новини…

Това съобщение идва няколко месеца след като неговата колежка Jennifer Aniston съобщи в Шоуто на Елън, че работи върху нещо с колегите си Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow и David Schwimmer.

През ноември The Hollywood Reporter публикува статия в която цитира сътрешен източник според, който:

“…в момента се водят разговори…

Според източниците „сделката още не е сключена” поради факта, че споразуменията между актьорите и създателите трябва да се оформят, но разговорите остават обещаващи.

В интервю пред People дадено през декември месец Анистън сподели, че не знае нищо отноно продукцията и добави:

“Ще продължа само с… опитваме се.

Това е вечният въпрос нали? Какво друго би могло да направи група от шест актьора по-горди, освен ежедневно да носят радост на хората.”

Пери и Кокс (Чандлър и Моника) споделиха своя снимка заедно през месец ноември няколко седмици след като Анистън публикува снимка в Instagram на целия актьрски състав заедно.

По всичко изглежда, че това е част от дългосричната маркетнигова стратегия за популяризиране на завръщането на най-обияаната група Приятели на малкия екран.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *