“Приятели” се завръщат с нов сезон по HBO!?

"Приятели" се завръщат с нов сезон по HBO | MMTV
Според слуховете, звездната шесторка от “Приятели” и създателите на хитовия комедиен сериал са в преговори за завръщане по HBO

Тази година се навършва 25-ата годишнина на сериала, който се излъчи в продължение на 236 епизода в 10 сезона в периода 1994-2004 г.

Слухове за събиране на любимите приятели – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър за нов сезон или филм обикалят медийното пространство още от края на поредицата.

За разочарование на широката публика обаче досега тези спекулации винаги се оказваха неверни

Но сега от The Hollywood Reporter твърдят, че според техни доверени източници “в момента се водят разговори” за събиране на звездния състав, заедно със създателите на сериала Дейвид Крейн и Марта Кауфман.

Според източниците „сделката още не е сключена” поради факта, че споразуменията между актьорите и създателите трябва да се оформят, но разговорите остават обещаващи. Анистън наскоро заяви, че „работи по нещо“ със своите бивши колеги от “Приятели“. Пери и Кокс наскоро също споделиха снимка заедно, след като в Instagram беше публикувана снимка на пълния актьорски състав.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

HBO Max и WBTV отказаха да коментират слуховете

В редица скорошни интервюта Анистън бе многократно питана за съдбата на сериала. В едно от интервютата бе помолена да коментира какво според нея се е случило между Рейчъл и Рос след събитията от финалната серия на “Приятели“. Нейният коментар беше прословутата реплика на Рос:

“We’re on a break”

По този начин актрисата намеква, че според нея двойката не се е задържала заедно.

В друго интервю тя спокойно говори за това, че е имало разлики в заплащането като разкри, че е разочарована от факта, че някои от звездите са получавали повече от други.

„Не става въпрос за това дали на жените се плаща еднакво като на мъжете – на някои от тях се плащаше даже повече. По-скоро става въпрос, че извършваме еднаква работа и всички заслужаваме да бъдем обезщетени еднакво. Не бих се чувствала добре да работя, знаейки, че някой получава Х сумата, а аз получавам повече.”

Дали причината продължение на култовия сериал да не се случи до сега е различие в творчески план между актьорския състав и създателите или причината се корени в максимата: “Каквото и да ти говорят става въпрос за пари” остава да разберем след приключване на разговорите.

Все пак феновете остават предпазливо оптимистични. Щом сериали като “Дарма и Грег” и “Досиетата Х” могат да “възкръснат” след години на забвение, защо не и любимите “Приятели” да се завърнат макар и малко поостарели.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *