Актрисите, които изиграха ролите си бременни без да разберем

Актрисите изиграли ролите си бременни без да разберем | MMTV

Снимането на филм е труден и продължителен процес, а когато той се осъществява, докато някоя от актрисите е бременна, снимките се превръщат в голямо предизвикателство.

Режисьори, сценаристи, оператори, гримьори и целият екип на продукцията трябва да използва различни трикове, за да прикрият този личен момент. Но пък има и един малък процент случаи, в които бременността е точно това, което се случва и на героинята във филма.

Лиса Кудроу – “Приятели”
Лиса Кудроу - "Приятели"
Дженифър Анистън и Лиса Кудроу в сцена от сериала “Приятели”.

В четвъртия сезон на “Приятели” Фийби се съгласява да стане сурогатна майка на своя полубрат, тъй като тя наистина е бременна по това време. Но героинята във филма има тризнаци, а самата Лиса – само едно дете, затова през цялото време е трябвало да използва допълнителна възглавница, за да имитира огромен корем.

Марша Крос “Отчаяни съпруги”
Марша Крос "Отчаяни съпруги"
Марша Ан Крос, Ева Лонгория, Тери Лин Хачър и Фелисити Кендал Хъфман в кадри от сериала “Отчаяни съпруги”. (от ляво на дясно)

Малко преди да навърши 45 години, актрисата разбира, че е бременна с близнаци и така самата история на филма претърпява пълен обрат – героинята ѝ Бри Ван де Камп се преструва, че е бременна, за да избегне публичния срам заради дъщеря си.

Синтия Никсън – “Сексът и градът”
Синтия Никсън - "Сексът и градът"
Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал в кадри от сериала “Сексът и градът”. (от ляво на дясно)

Да, Сара Джесика Паркър разбира, че е бременна по време на снимките на сериала, но не е единствената звезда в хитовата продукция, която очаква дете по това време. На Синтия Никсън, в ролята на Миранда, обаче не ѝ се налага да прикрива коремчето си, защото сценарият предвижда тъкмо такъв развой на събитията.

Алисън Ханигън “Как се запознах с майка ви”
Алисън Ханигън "Как се запознах с майка ви"
Джейсън Сийгъл и Алисън Ханигън в кадри от сериала “Как се запознах с майка ви”.

По време на снимките на сериала Алисън Ханигън е бременна, дори два пъти. Първият път бременността ѝ се прикрива с правилни ъгли на снимане, а вторият, по сценарии героинята Лили забременява и няма нужда от прикриване.

Пенелопе Крус – “Карибски пирати”
Пенелопе Крус - "Карибски пирати"
Пенелопе Крус в сцена от филма “Карибски пирати: В непознати води”.

В четвъртия филм за капитан Джак Спароу Пенелопе Крус трябва да играе, докато е в ранен етап на бременността си. Въпреки че коремът все още не й личи и даже е почти невъзможно да се забележи, операторите снимат актрисата повече в близък план, за да прикрият всякакви евентуални признаци.

Кейт Бланшет – “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп”
Кейт Бланшет - "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп"
Кейт Бланшет в сцена от филма “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп”.

Тя наистина уникална актриса. И за трите си бременности тя разбира по време на снимачния процес. Като последната е именно на снимките на “Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“, където играе престъпник. Кейт успява да се справи с всички трудни каскади и не използва услугите на професионален каскадьор.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *