Какво да очакваме от Zombieland 3?

Какво да очакваме от Zombieland 3? | MMTV Online
На Zombieland: Double Tap му отне цяло десетилетие, за да се покаже на големия екран, а дали ще чакаме толкова и за Zombieland 3?

Zombieland: Double Tap събра режисьора Рубен Флейшер и сценаристите Rhett Reese и Paul Wernick, както и звездния състав от оригиналния Zombieland – Уди Харелсън, Джеси Айзенберг, Ема Стоун и Абигейл Бреслин. Продължението проследява пътуването из постапокалиптична Америка като оставя края отворен, за да може историята да продължи.

Zombieland: Double Tap събра режисьора Рубен Флейшер и сценаристите Rhett Reese и Paul Wernick, както и звездния състав от оригиналния Zombieland - Уди Харелсън, Джеси Айзенберг, Ема Стоун и Абигейл Бреслин.

Оригиналният Zombieland беше по-скоро със скромен успех в бокс офиса. Той натрупа малко над 100 милиона долара в световен мащаб при бюджет от 23 милиона долара като беше сърдечно приет от критици и зомби фенове. Десет години по-късно (и след неуспешен опит за телевизионен дебют), Zombieland: Double Tap започна почти по идентичен начин като първия филм.

Продължението натрупа 26 милиона долара в откриващия уикенд, и въпреки че от Sony вероятно не планираха да правят трета част цифрите са достатъчно добри, за да се очаква Zombieland 3

Проект за Zombieland 2 бе създаден почти веднага след излизането на първия филм, но Fleischer сподели за Entertainment Weekly:

„Това не е правилният история за продължение.“

От това произлезе едно продължението чакане (10 години), докато Рийз и Верник фокусираха цялото си творческо внимание върху Deadpool. Дали ще чакаме още едно десетилетие за Zombieland 3, или нещата могат да започнат да се случват малко по-бързо?

Дали ще чакаме още едно десетилетие за Zombieland 3, или нещата могат да започнат да се случват малко по-бързо?

Попитан от MovieWeb дали има нещо предвид за трети филм Zombieland, Флейшер сподели, че първите два филма са били структурно подобни, и че би било “вълнуващо” да се изследват някои други части на света.

Режисьорът се пошегува, че вместо да заснеме още един филм в мрачната Атланта, историята в Zombieland 3 може да се развие някъде с малко по-хубаво време:

“Нека си представим, че филмът започва с това как всички слизат от лодка и се озовават някъде на по-хубаво място и виждаме как стоят нещата там. Хавай звучи приятно през това време на годината… нощите през февруари в Атланта са наистина студени. Не би било лошо да видим какво става на Търкс и Кайкос. Как е протекъл техният зомби вирус?“

Rhett Reese и Paul Wernick също са ЗА тази идея. Говорейки пред TheWrap, Верник сподели, че именно Уди Харелсън пръв е предложил по време на снимки в студена Атланта да се направи следващия филм на остров.

Уди Харелсън пръв е предложил по време на снимки в студена Атланта да се направи следващия филм на остров.

Сценаристите се пошегували, че може би лекът за зомби вируса може да е във водата на остров Фиджи. Така те ще имат извинение да отидат на Фиджи и също така да изградят филма около продуктово позициониране.

Дори от Sony да забързат максимално създаването на Zombieland 3 появата му на голям екран вероятно няма да бъде преди 2021 г. А като се има предвид средният успех в бокс офиса от студиото вероятно няма да бързат, а ще изчакат, докато актьорският и творческият състав започнат да настояват за продължение. В интервюта актьорите се шегуват, че за направата на Zombieland 3 ще трябва да мине още едно десетилетие като се има предвид различните им ангажименти към други проекти. 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *