Вижте заплатите на любимите ни ТВ звезди

Вижте заплатите на любимите ви ТВ звезди | MMTV

Variety публикува заплатите на любимите ни ТВ звезди и може да се каже, че те се справят доста добре

Тенденцията в това филмовите звезди да се насочват към телевизията през последните години изглежда достигна връхна точка. За сметка на това заплатите им продължават да достигат рекордни нива. Всичко това става възможно благодарение на „прохождащите” компании като Amazon и Apple TV, които продължават да се конкурират с гигантите Netflix, AT&T и Disney.

Reese Witherspoon и Jennifer Aniston ще взимат по 1,1 млн. долара на епизод за предстоящия си проект в Apple TV. Хавиер Бардем пък ще изкара по 1,2 млн. долара на епизод за участие в мини сериала на Amazon и Amblin TV за Hernán Cortés. От Амазон се изръсиха големите пари и за Джулия Робъртс, която взима по 600 000 долара на епизод за Homecoming. А това са само заплатите им за актьорство. Звездите ще взимат и допълнителни хонорари, за функциите си на изпълнителни продуценти по съответните си проекти.

Стрийминг платформите обаче не са единствените, които привличат таланти с големи заплати. Джон Гудман, Лори Меткалф и Сара Гилбърт от The Conners правят 375 000 долара на епизод от сериала си в ABC. Кевин Харт взима заплата от 500 000 долара за епизод за своето шоу в CBS, TKO. Междувременно, Дуейн Джонсън – Скалата ще печели по 450 000 долара на епизода за предстоящият си проект в NBC, The Titan Games.

Вижте галерията със списъка с останалата част от звездите и техните звездни хонорари за един епизод:

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *