Излезе нов трейлър на Happy Death Day 2U

Излезе нов трейлър на Happy Death Day 2U | MMTV

Universal Pictures и Blumhouse започват новата година с нов трейлър за Happy Death Day 2U

Първата част на Happy Death Day (Честити ден на смъртта) излезе по кината през 2017 г.

В него Jessica Rothe играе Tree Gelbman, студентка, която се събужда след тежка парти вечер, за да се окаже във времеви капан. Тя бива убита от мистериозен човек в бебешка маска (талисмана на училището), като всеки път се събужда в началото на деня и бива убита отново и отново.

Happy Death Day бе похвален от критиците за това, че представлява умна смесица от научно-фантастичен и хорър комедия филм, допълващ се от симпатичното представяне на Jessica Rothe в ролята на неприятната Tree Gelbman.

Филмът се оказа още един хит за Blumhouse (спечелил над $ 100 милиона в световен мащаб при 5 милиона долара бюджет) като работата по продължението започна малко след пускането на първата част.

Сега, само шест седмици преди премиерата (USA 14 февруари) Happy Death Day 2U пристигна с нов трейлър

След като само режисира първият филм Christopher Landon се завръща сега като режисьор и като сценарист в Happy Death Day 2U.

Продължението връща повечето от основните актьори от оригиналния филм. Israel Broussard (To All the Boys I’ve Loved Before) отново ще играе гаджето на TreeКартер, а Ruby Modine (Shameless) се звръща като съквартирантката на Tree, Lori, която се оказа убиецът в първия Happy Death Day.

Подобно на първия трейлът на Happy Death Day 2U и този потвърждава това, че Tree е отново заклещена във времевата линия – само, че този път ситуацията е много по-сложна и ще изисква Tree да умре по още по-сложни начини.

По-рано Jessica Rothe описа продължението като филм от жанра “Back to the Future” и обеща, че то ще обясни неща за първия филм, като например как Tree се е оказала във времевия цикъл. Happy Death Day 2U ще продължи обичайния маршрут на Blumhouse като повиши броя на телата – или в този случай броят на пътите, в които Tree и другите умират.

Студиото успява често да превръща оригиналните си филми в успешни франчайзи с проекти като Paranormal Activity и The Purge, които вече поддържат множество филми. Разбира се, има и не толкова успешни като продължението на Sinister например, така че остава да се види към коя графа ще спадне Happy Death Day 2U. Подходът, който са решили да използват “по-голям и по-луд” изглежда ще проработи за този конкретен проект.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *