Dan Aykroyd : Ще има Ghostbusters 3

Dan Aykroyd : Ще има Ghostbusters 3 | MMTV Online

Dan Aykroyd споделя, че сценарият на третата част на култовият Ghostbusters се пише в момента

Оказва се все пак, че Ghostbusters 3 не е изцяло „мъртъв”. Дан Айкройд споделя, че сценарият се пише “в момента” като дори и Бил Мъри може да бъде убеден да се върне в проекта.

Първият филм бе издаден през 1984г., като оригиналните “Ловци на духове” се превърна както в бокс офис хит така и във феномен в поп културата. Това стана в голяма степен благодарение на химията между тримата водещи актьори – Дан Айкройд, Бил Мъри и Харолд Рамис. Продължението Ghostbusters 2 не беше толкова възлюбено, колкото оригинала, но все пак се справи достатъчно добре в бокс офиса, че да отвори вратата за възможна трета част.

Дълго чаканият трети филм от поредицата Ghostbusters се оказва доста трудно начинание

Една от основните причини за това, е че Бил Мъри твърдо отказва да се включи в него. В крайна сметка Ghostbusters се завърна на големия екран през 2016г., под формата на „рестартиране” на проекта с промяна в пола на главните актьори.

В крайна сметка Ghostbusters се завърна на големия екран през 2016г., под формата на „рестартиране” на проекта с промяна в пола на главните актьори.

Освен недоволството на феновете от изцяло женският актьорски състав филма не се представи добре и в бокс офиса, което сложи край на надеждите за стартиране на пълноправен франчайз (поне засега).

Сега след като „женското рестартиране” не проработи акцента отново се връща върху създаването на Ghostbusters 3, който да обедини останалите оригинални актьори.

При появата си в предаването “Голямото интервю” с Dan Rather главната звезда и съ-автор на “Ловци на духоветеДан Айкройд разказа за перспективите това продължение най-накрая да се случи като заяви, че нещата всъщност се движат напред:

“Възможно е да се съберем с останалите трима „Ловци на духове “… Сценарият се пише в момента.”

Последният път, когато Айкройд говореше за възможността за връщане на “Ghostbusters“, той спомена, че иска да види екипа да се събере не във филм, а в сериал по Netflix. Очевидно е, че пълно събиране на оригиналните “Ghostbusters” било то във филмова форма или по друг начин е невъзможно, тъй като един от оригиналните членове на групата Харолд Рамис почина. След това идва въпроса дали Бил Мъри, който от години е против идеята да направи друго продължение, би се съгласил да се появи в новия проект. Айкройд смята, че Мъри може да се върне:

„Мисля, че Били ще дойде. Историята е толкова добра… Дори и да играе призрак…”

Мъри, Айкройд, Ани Потс, Ърни Хъдсън и Сигорни Уивър се появиха във версията от 2016г. с камео роли, но това не е същото като да са в целият филм или сериал.

Мъри, Айкройд, Ани Потс, Ърни Хъдсън и Сигорни Уивър се появиха във версията от 2016г. с камео роли, но това не е същото като да са в целият филм или сериал.

След множеството слухове през годините за евентуален Ghostbusters 3 с оригиналния актьорски състав, феновете несъмнено ще посрещнат последните коментари на Айкройд с голям скептицизъм

От друга страна промяната на „пейзажа” във филмовият бизнес от стрийм компании като Netflix, може би ще направят възможно завръщането на „Ловци на духове” в някакъв вариант. Може би новият сценарий е наистина толкова добър, колкото Айкройд казва и може би Netflix или някой друг ще прояви желание да той да се случи.

Само може да се надяваме…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *