Bill Murray потвърди завръщането си като д-р Питър Венкман в Ghostbusters 2020

Dan Aykroyd потвърди слуховете в скорошно интервю

Bill Murray отново като д-р Питър Венкман в Ghostbusters 2020
Това е новината, която феновете на Ghostbusters очакваха с нетърпение 

Макар и да изглеждаше, че е само въпрос на време Bill Murray да надене отново протонната си раница нищо не беше сигурно. Новината бе потвърдена от неговият звезден партньор от Ghostbusters Дан Акройд в скорошно интервю за The Gregg Hill Show.

Освен че говори за завръщането на Мъри в дългоочакваното продължение, Акройд сподели, че режисьорът на филма Джейсън Райтман, е написал:

„ …Красив и сърдечен сценарий, който взема истинската ДНК от първите два филма и я прехвърля директно в следващото поколение. Той предава наследството на ново поколение звезди, актьори и герои.”

Акройд също така разкри, че Ghostbusters 2020 ще отдаде почит на Harold Ramis

„Той много ми липсва… Беше наистина много интелигентен, голям автор и сътрудник. Отдадохме му почит в римейка от 2016 г., който Пол Фейг направи с момичетата. Той беше там като бюст, а ние с Били се появихме, защото вярвахме в тази визия… Разбира се, че ще го почетем и в този филм по някакъв начин, колкото и да е малък.”

За продължение на Ghostbusters с участието на оригиналните “Ловци на духове Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson и вече покойния Harold Ramis се говори от доста време. Едва този януари обаче проектът получи зелена светлина. За режисьор и съ-сценарист бе избран Jason Reitman, чийто баща Иван Райтман режисира първите два филма.

Вече са потвърдени основните имена, които ще се завърнат към първоначалните си роли и това са: Дан Айкройд, Бил Мъри, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс.

 

Ghostbusters 2020 се очаква да излезе по кината на 10 юли 2020 г.

 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *