Деси Банова се подготви за есента с любимата козметика на испанското кралско семейство

Деси Банова се подготви за есента с любимата козметика на испанското кралско семейство
Skeyndor отпразнува 10-тата си годишнина и демонстрира силата си.

След като се завърна от дълъг престой в Гърция, Деси Банова показа колко е важно да подготвим качествено кожата за есента, като неутрализираме натрупаното вредно въздействие на слънцето. Тя бе лице на демонстрация на power процедура по време на 10-тия рожден ден на испански козметичен лидер. По време на изисканото събитие на Skeyndor имаше специално награждаване за козметици. Те бяха удостоени с награди за приноса си към утвърждаване на правилната грижа за красотата.

Специален гост на юбилея беше Джорди Морсийо – син на основателя на испанския козметичен лидер и CEO на компанията. Той пристигна специално от Барселона за юбилея. Джорди си партнира с един от най-уважаваните гримьори с 20-годишен опит в Испания Давид Молина, който работи със звезди като Адриана Лима, Хайди Клум и много други.

Експертите съветват при прехода между лято и есен да зареждаме кожата си с енергийни съставки, като кислород, ретинол, витамин C и хиалуронова киселина. Но за да може ефектът да е дълготроен, е нужна и качествена диагностика.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *