Кое е любимото хоби на Britney Spears

Вижте какви други таланти има певицата

Кое е любимото хоби на Britney Spears

Всестранно развита личност… Такава се оказва Britney Spears. Интензивните тренировки далеч не са единственото хоби на певицата. Още през 2017 г. тя започва да рисува и това вече дава своите плодове.

Britney Spears ще открие първата си самостоятелна изложба. Художествените творби на поп певицата ще можем да оценяваме в парижката галерия Sympa. Там ще можем да се наслаждаваме на творчеството на Britney, както казват организаторите, „докато свят светува“.

И въпреки факта, че това е просто препратка към песента Till the World Ends, излязла през 2011 година, измененията на климата и опазването на околната среда ни карат да се замислим и да побързаме.

Кое е любимото хоби на Britney SpearsНе е ясно колко произведения са включени в нея. Вероятно основната цел на експозицията е да привлече вниманието към певицата и да я върне в шоубизнеса. В нейна подкрепа галерията създаде и хаштага #FreeBritney.

Факт е, че Britney Spears е обявена за временно недееспособна – с решение на съда от 2008 година, а баща ѝ е определен за неин настойник. Настойничеството трябваше да приключи още в края на 2008 година, но в крайна сметка беше удължено за неопределен период от време.

Така или иначе, ще е интересно да се запознаем и с другата страна на Britney Spears – нейните художествени вдъхновения.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *