Какви времена… да си модерен по време на коронавирусa

Маски Fendi срещу коронавирусa

Какви времена… Да си модерен по време на коронавируса

Преди няколко дни италианският моден бранд Fendi пусна предпазна маска срещу коронавируса. Дотук добре, но… продуктът им струва 190 евро, а още по-учудващото е, че е вече разпродаден.

В социалните мрежи се появиха хиляди потребители, които се запитаха за какво служи тази провокация от страна на марката и наистина ли има хора, които биха си я закупили, за да бъдат модерни и по време на разпространение на опасен за обществото вирус.

Какви времена… Да си модерен по време на коронавирусаМаската е изцяло покрита с известното лого на модната къща и е от 100% коприна. Тя не присъства сред аксесоарите за продажба в официалната страница на Fend. Маската срещу коронавируса останала налична за няколко дни в официалния уебсайт Luisa Via Roma, а в момента е разпродадена.

Дали наистина тази маска би ни защитила от евентуална зараза с новия Covid-19 не е ясно. Но е факт, че въпреки високата й цена, има много луди потребители, които са предпочели нея пред останалите обикновени маски.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *