На гости в крепостта на Джеръми Айрънс

Сбъднат сън за хора, обичащи усамотението...

През 1997 г. по време на творческа криза Джеръми Айрънс импулсивно купува отдавна изоставена крепост. Castle Kilcoe се намира на югозападното ирландско крайбрежие в залива Roaringwater.

Живописно, сурово и пусто място на брега, едно от последните устоели укрепления преди падането на галска Ирландия под властта на Елизабетинска Англия през XVII век.

“Спомням си първата нощ, която прекарах тук сам. Това е много интересна сграда, защото е мъжествена и изправена – като фалос. И все пак вътре е като утроба. Много странно. И мислех, че съм напълно защитен, далеч от всичко. Това е прекрасно чувство. Това ми носи мястото.”

Jeremy Irons castleНо ако мислите, че Kilcoe е място на захвърлени брони и безкрайни пусти пейзажи, лъжете се. Крепостта не е това, което е била преди 600 години. Там днес има течаща вода, електричество и Wi-Fi. От скритите високоговорители се чува тихата музика на Кени Джи, a обзавеждането на 13-те стаи предлага 360-градусов поглед към ексцентричната психика на Джеръми Айрънс.

Сбъднат сън за хора, обичащи усамотението…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *