Летен съвет за красота – Грижа за стъпалата

Летен съвет за красота - Грижа за стъпалата. MMTV Online

Стъпалата ни са едни от възможно най-сетивните зони на тялото с безброй нервни окончания

Темепературата, която биха могли да достигнат в следствие на около 6 000 движения на ден е 39 градуса. Поемащи цялата ни тежест заслужават и подобаваща грижа.

Все още педикюрът се счита за една от основните и важни стъпки при рутинната красота на всяка жена. От друга страна добре поддържаните нокти, било те и не лакирани, винаги са доказателство за добри хигиенни навици и грижа към стъпалата.

Педикюрът се счита за една от основните и важни стъпки при рутинната красота на всяка жена. От друга страна добре поддържаните нокти, било те и не лакирани, винаги са доказателство за добри хигиенни навици и грижа към стъпалата.

Освен класически педикюр, все повече и повече се налагат и еднократните ексфолиращи маски. Те идват под формата на чорапи, които позволяват подхранването и обновяването на стъпалата ни. Носени за няколко минути, часове или цяла нощ, те се превръщат в истински еликсир за красота и хидратация за кожата на краката. Представляват чорапи предимно напоени с комплекс от гликолова и млечна киселина, растителни екстракти и водорасли. Или иначе казано съставки със силно умекотяващи и успокояващи свойства. Маслата от бадем, гроздови семки или просто зехтин ще подхранят и освежат кожата на стъпалата ни. Тези маски във вид на чорапки са и идеално допълнение за пътуване.

Медицинският педикюр се препоръчва за лечение и ревитализиране на пукнатини по кожата на стъпалата (пети), отстраняване на болезнена и суха кожа. Средната му продължителност е около 45 минути, време през което целта е възстановяването на стъпалото във всичките му аспекти.
Отделете си време, през което да се насладите и на едно най-големите блаженства за съпалата – Рефлексотерапията!

Tip: Отделете си време, през което да се насладите и на едно най-големите блаженства за съпалата – Рефлексотерапията!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *