Летен съвет за красота – Поддържайте форма

Летен съвет за красота - поддържайте форма. MMTV Online Поддържайте форма

За да сте красиви целогодишно, поддържайте форма със спорт

С началото на лятото ни се открива по-голям избор от възможности за спортуване. Тук ви предлагаме няколко от най-приятните начина за поддържане на форма и красота през лятото.

Спортовете изискват добра психическа подготовка. Да запазите ума ясен, да не чувствате тревожност и да се съсредоточите изцяло върху това, което извършвате в момента. Всъщност често липсата на концентрация, симулира представата за степента на трудност и именно тогава човек би могъл да направи грешки.

Гмуркане

Гмурканията са не само част от едно изключително вълнуващо приключение, а и урок по биология от близо! Да започнем да се гмуркаме обаче означава, че вече имаме значителна физическа подготовка.

Гмурканията са не само част от едно изключително вълнуващо приключение, а и урок по биология от близо!

* Водолазите не пропускат ежедневните си кардио упражнения.

Също така, само след като сте открили перфектния център на тежестта си на земята, можете да получите нужния баланс дълбоко във водата!
Нашият съвет е да се гмуркате само ако вече сте тренирали заедно със сертифициран учител или екип, като абсолютно избягвайте да се гуркате сами.

Водна аеробика

Да! Споменахме я още в началото, тъй като е много забавен, лесен и преди всичко ефективен спорт. Идеална за гърба, бори се с целулита и раздвижва всяка част от тялото ни. По време на практиката бихте могли да изпозлвате допълнителни аксесоари като плаващи тръби (макарони от пяна) или стъпала – платформа, разположена на дъното на басейна, с помощта на която да изпълнявате различни видове упражнения.

Водна аеробика! Споменахме я още в началото, тъй като е много забавен, лесен и преди всичко ефективен спорт. Идеална за гърба, бори се с целулита и раздвижва всяка част от тялото ни.

Но какви са по-специфично ползите от водната аеробика?

Тя има двойна функция:
– стимулира сърдечно-съдовата дейност и укрепва цялото тяло
– благодарение на това, че се практикува във вода, водната аеробика намалява нивата на стрес. Същото действие има и традиционната аеробика, но тук преимуществото е, че е препоръчителна за тези от нас, които не могат да претоварват мускулите и ставите си.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *