Телевизия ММ представя красотата на България с уникален музикален проект

Популярният тандем Balthazar & Jackrock гостуват в първото издание на CONNECTIONS със свой 90 минутен DJ сет.

Визуалният пърформанс бе заснет в началото на този месец на залез слънце от нос Калиакра.

Поредицата от красиво заснети изпълнения на български и международни артисти, ще бъде излъчвана всеки последен четвъртък от месеца от 21ч. в ефира на първата музикална телевизия в България ММ, както и на сайта mmtvmusic.com.

Connections production

CONNECTIONS е авторска идея и продукция на екипа на медията, която във всеки епизод ще свързва по оригинален начин хора, музика и известни природни забележителности.

Това ще дава възможност на зрителите да се наслаждават на перфектна визия и звук от домовете си. Освен по телевизия ММ феновете на електронната  музика ще могат да следят предаването във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и You Tube канала на MMTV.

Гледайте Balthazar & Jackrock в CONNECTIONS на 27 август, четвъртък от 21:00ч. по телевизия ММ и на mmtvmusic.com.

Заснемането на предаването е съобразено с COVID-19 и се реализира без или с минимално количество публика.

Balthazar & Jackrock in black and white

ЗА BALTHAZAR & JACKROCK

Balthazar & JackRock са едни от символите на българската техно сцена повече от 20 години. Днес те са в кулминацията на тяхното музикално пътешествие с участия по цял свят, множество Beatport чарт хитове, общ трак с Richie Hawtin, регулярни рилийзи за лейбъла на Monika Kruse – Terminal M, както и скорошният им дебют за техно лейбъл №1 в света – Drumcode на Adam Beyer.

Първата музикална телевизия в България се завърна отново, носейки наследството на силния си бранд и създавайки нова концепция за хибридно разпространение по интернет и в домовете на хората чрез IPTV приемници. Освен 24 часа онлайн на mmtvmusic.com, програмата на ММТВ може да гледате, ако сте абонат на Vivacom (205 канал), Bulsatcom Fusion, Neterra TV, NET1, СКАТ, KiVi TV, TiVi.bg, а нашите сънародници извън пределите на България могат да ни гледат по NETERRA.TV, BGtime.tv и Elemental.tv.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *