Boryana с магичен DJ сет от Крушунските водопади

Boryana с магичен DJ сет от Крушунските водопади
Четвъртък вечер е запазена територия за най-доброто от българската и световна DJ сцена. На 3 декември от 21ч. само по телевизия ММ онлайн на mmtvmusic.com ще може да се насладите на специалната музикална селекция на българската DJ Дива BORYANA от приказните Крушунски водопади.

Родената в Благоевград Боряна Костова, известна като BORYANA, несъмнено е един от най-вълнуващите и талантливи диджеи, излезли от електронната ни сцена. Но тя не е явление само за България. Boryana има впечтляваща база от почитатели в цял свят.

boryana interview mauritius island

Дори и световната пандемия от COVID-19 и 14 дневната карантина не я спряха да пропътува половината земно кълбо до остров Мавриций, за да пуска от идиличния плаж в Preskil Island Resort. Тя е смело красиво момиче, което приковава вниманието на фенове и специалисти, освен с аристократичната си красота, но и с ясно изграден музикален стил.

BORYANA усеща публиката и реагира незабавно на нейните настроения като сменя ритъма, втвърдява звука когато е нужно или го прави по-мелодичен и вкарва вокали.

dj boryana mmtv

Боряна Костова е родена в Благоевград, но отдавна е космополит. Пътувала е из целия свят, била е професионален модел, живяла и работила в Маями.

Първият ѝ официален сет е през 2012 г. в клуб Underground в Пловдив, а само година по-късно пуска в Club Space Маями на една сцена с Adam Beyer vs Ida Edenberg, Paco Osuna  и Victor Calderone. За кратко време тя си създава впечатляваща репутация на истинска изгряваща звезда, със силна комбнация от талант и красота. Музиката ѝ е хипнотична комбинация от прецизно подбрани семпли, ритъм и мелодия, поднесени с енергично сценично присъствие.

Boryana бързо разви солидна база от фенове и е канена да пуска в Ministry of Sound в Лондон,ангажират я за фестивали в Калифорния, Чикаго, Панама, Пуерто Рико, Мексико и др. Участва в радиопредаването на Карл Кокс ‘’Глобално’’ и на Марко Бейли ‘’Електронна сила’’.

Красавицата обича да продуцира оригинални парчета, работи по ремикси, участва в съвместни проекти с други артисти от електронната сцена в България и чужбина.

Тя е безапелационно най-добрата ни диджейка, която въпреки пандемията от Covid-19 намира начин да продължава да се изявява като артист за радост на многобройните си фенове от цял свят.

Именно това беше и причината тя да бъде поканена за участие в CONNECTIONS. Проектът стартира с епичен сет на Balthazar & JackRock от Нос Калиакра. Този път екипът е избрал за Boryana  приказната атмосфера на Крушунските водопади. Въпреки студеното време и трудните условия за снимки, продукцията отново е с първокласно качество, което може да видите само на дигиталната платформа mmtvmusic.com на 3 декември от 21ч. А ако по някаква причина изпуснете премиерата на сета, повторението му ще е по традиция в неделя от 15ч.

Екипът на CONNECTIONS благодари специално за съдействието на Д-р Джонев, кмет на община Летница и на Hotel Cattleya Spa & Resort в Крушуна! Без вашата подкрепа този проект нямаше да е възможен!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *