Party at Home с Kölsch

Party at Home с Kölsch | MMTV Online

Изминаха два месеца от началото на извънредното положение. В опитите да останем продуктивни, забравихме как да се наслаждаваме на живота в комфорта на своите домове. Ако за момент забравим за всички любими отменени партита и фестивали, все още може да се отдадем и любуваме на супер яка музика. Благодарение на диджеи от цял свят, снимали сетовете си на необичайни локации, можем да се насладим не само на хубава музика, но и да попътуваме макар и виртуално.

В тази поредица ще ви представим големи имена в музикалната индустрия и техните сетове, които дори и за час, ни връщат към готините парти моменти 

Париж. Определено градът, който може да те заплени още при първото посещение. А гледката от Айфеловата кула е просто запленяваща. Нямам представа, кой избира локациите за сетовете продуцирани от Cercle, но всеки път съм изумена. Гледката към цял Париж и супер яките тракове на Kölsch са перфектната комбинация от музика, архитектура и фотография. Насладете се на този сет и не забравяйте – ‘La vie est Belle’.

#PartyAtHome

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *