Събития, които си заслужава да посетите 5 – 10 март

Събития, които си заслужава да посетите 5 - 10 март

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

05 март 2019 г. 20:00 ч. City Stage | Ratio представя: Гравитационните вълни – прозорец към Вселената

05 март 2019 г. 20:00 ч. City Stage | Ratio представя: Гравитационните вълни - прозорец към Вселената

Още през 1916 г. Алберт Айнщайн предсказва, че енергията в космоса се пренася под формата на гравитационни вълни. На 5-ти март нашият лектор, Деян Михайлов, ще ви разкаже подробно за това физично явление и за еволюцията на теорията на относителността. Ще проследим усилията тази теория да бъде потвърдена, кулминиращи в първото засичане на гравитационни вълни през 2016 г.

Деян ще ни разкаже още как работят наличните детектори за гравитационни вълни, както и нови методи и модели за тяхното засичане. Ще си поговорим и за бъдещите хоризонти в астрономията, които предоставя откритието на гравитационните вълни и какви практически приложения може да има това за човечеството.

Входът за събитието е свободен!

08 март 2019 г. 21:00 ч. City Stage | MM парти :: Жените в музиката 

08 март 2019 г. 21:00 ч. City Stage | MM парти :: Жените в музиката

Имаш планове за 8-ми март? Помисли пак! Ще ги разбием на пух и прах!
С MMTV те каним на перфектната вечер с музиката, сътворена от и за дамите. Зад пулта застава Pavel Bochev, а партито ще води певецът с чувство за хумор Kristiyan Yankulov.
Зaпочваме нощта с чаша розе, а как ще завършим зависи само от вас!

Врати – 21:00 ч.; Старт – 21:30 ч.; Вход свободен за всички дами. 10 лв. за всички останали.

09 март 2019 г. 22:00 ч. City Stage | ТРАП нация // NDOE Live, Tyrbo, Marrtom

09 март 2019 г. 22:00 ч. City Stage | ТРАП нация // NDOE Live, Tyrbo, Marrtom

С вече доказани хитове като “Аре на бас”, “Много думи”, “Ше дойдеш ли с мен” NDOE размъти застоялите води в рап сцената в България и показа как можеш да правиш рап, без да пееш на изтъркани теми и без да правиш какъвто и да е компросис със себе си и своите желания и стремежи като артист. Той просто прави музиката, която харесва.

Вход СВОБОДЕН | След 23:00 ч. – 10 лв.

09 март 2019 г. 20:30 ч. Swingin’ Hall | През тунела ми е

09 март 2019 г. 20:30 ч. Swingin’ Hall | През тунела ми е

СТОЛИЧАНКИ ПОВЕЧЕ! Берковско парти-клуб Swingin’ hall

Афтърпарти за мъже с дами. Свирят три групи – Натали и Дидо, Ликвидатор, Натурален акт. Бонус-най новата берковска група! На входа-дарение от 7 лв, които ще бъдат използвани за организиране на следващото парти! Доведете столичанките, които имате в повече!

09 март 2019 г. 21:00 ч. Sofia Live Club | SEVI – “Follow Me”

SEVI издават нов албум - “Follow Me” през март | MMTV

Дългоочакваният момент дойде!

След година и половина работа вече сме готови с третия ни студиен албум “Follow Me” и нямаме търпение да ви го представим! Каним ви на 9-ти март в SOFIA LIVE CLUB, за да преживеем  заедно товa важно за нас събитие. 11 нови песни, сътворени с цялата ни любов, две страхотни колаборации с изключителни артисти, за които ще научите скоро и уникалната възможност да сте едни от първите, които ще се сдобият с новия ни диск, лично от нас!

Вратите отварят в 21:00 ч.
Билетите вече са в предварителна продажба на касите на EVENTIM
Започваме точно в 22:00 ч.
Не закъснявайте!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *