Men In Black International с Chris Hemsworth и Tessa Thompson

Men In Black International с Chris Hemsworth и Tessa Thompson

Звездите от Thor: Ragnarok Chris Hemsworth и Tessa Thompson се събират за Men In Black International

Филмът се върти около същият сюжет като оригиналната трилогия “Мъже в черно“, но се фокусира върху нов набор от герои – а именно агенти на MIB, които работят в лондонския клон.

След като дълго бе наричан просто “Men in Black spinoff / reboot“, заглавието “International”  бе разкрито на Бразилския Comic Con Experience през тази седмица. Сценарият е написан от дуото на Iron Man Арт Марум и Мат Холоуей и режисирано от Ф. Гари Грей (“The Fate of the Furious“). “Мъже в черно интернешънал” включва имена от ранга на Kumail Nanjiani, Liam Neeson, Rebecca Ferguson и Emma Thompson, която се завръща е ролята на агент О от “Мъжете в черно 3“.

Хемсуърт потвърди, че продукцията е приключила през октомври, което е доста преди датата определена за пускане на филма през юни 2019г.Хемсуърт потвърди, че продукцията е приключила през октомври, което е доста преди датата определена за пускане на филма през юни 2019г.

Докато всички бяха заети да гледат трейлъра на “Avengers: Endgame” (другият негов голям филм, който излиза през 2019г.), Хемсуърт отдели малко време да популяризира MIB spinoff, като пусна снимка в Instagram. В придружаващият надпис актьорът казва:

“Тази снимка е направена между заснемането на различните сцени, когато Теса и аз забелязахме някаква престъпна дейност по улиците на Лондон. Ние незабавно извадихме нашите лазерни оръжия и разгромихме един от най-големите криминални синдикати в града. Радвам се да споделя, че улиците на Лондон са отново безопасни. Пак заповядай свят.”

Men In Black International с Chris Hemsworth и Tessa ThompsonКакто демонстрираха в Thor: Ragnarok, Хемсуърт и Томпсън не само, че имат добра химия по между си на екрана, но и създават убедителна комедия от типа “Buddy duo“. Хемсуърт често пренася своето чувство за хумор в публикациите си в социалните мрежи – както показва посланието по-горе, което ще му послужи добре във франчайза “Мъже в черно“. Същото важи и за Томпсън, чиито развлекателни лудории като постоянно пияната “Валкирия” в Ragnarok кара феновете ѝ да искат да я видят в повече екшън комедийни роли (като ролята ѝ в Men in Black International).

Всички от предишните три филма “Мъже в черно” бяха световни боксофис хитове задижвани от невероятната химия между Will Smith и Tommy Lee Jones

Всички от предишните три филма "Мъже в черно" бяха световни боксофис хитове задижвани от невероятната химия между Уил Смит и Томи Лий ДжоунсВ този смисъл Смит и Джоунс със сигурност са оставили “големи обувки” за Хемсуърт и Томпсън да запълнят, но двойката изглежда е готова да изпълни задачата. Това твърдение е двойно за Грей, който вече е доказал, че може да направи всичко от забавната биография на музиканти (Straight Outta Compton) до високо-октанови римейкове (The Italian Job).Стискаме палци Men in Black International да оправдае очакванията.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *