Sylvester Stallone се готви за Rambo 5

Sylvester Stallone се готви за Rambo 5 | MMTV Online

Sylvester Stallone пусна видео тийзър с тренировка във фитнес залата, в което показва как се готви за емблематичната си роля на Rambo.

Като се имат предвид витаещите се съмнения за това дали той ще е физически способен на пета серия от лентата Слай демонстрира, че е повече от готов да се превъплати е легендария Джон Рамбо.

Историята на Rambo 5 е сложна и объркана

Първоначално рестартирането на франчайза бе определено за октомври 2016г. Тогава обаче никой не беше сигурен дали в действителност Сталоун ще се завърне в главната роля. Филма беше отложен след появилите се планове лентата да се превърне в телевизионна поредица, която да не включва Силвестър Сталоун. След като поредицата обаче на получи зелена светлина това разчисти пътя за възобновяване на петата част на филма. Едва през май тази година най-накрая бе потвърдено, че Сталоун отново ще се завърна в ролята на Rambo. Това ще стане под режисурата на Адриан Грюнберг (Get the Gringo / Как прекарах лятната ваканция).

Sylvester Stallone е решен да покаже на феновете си своята отдаденост на ролята за Rambo 5. Той публикува видеоклип на своя Instagram показващ интензивната тренировка, с която се готви за ролята на Rambo.

Видеото показва как 72-годишният Sylvester Stallone обръща 110 килограмова „гума”

Заглавието на гласи:

“Подготовка за Rambo. Също така само защото сте достигнали определена възраст не означава, че трябва да се чувствате тази възраст! Продължавай да изпомпваш, да продължаваш да пробиваш!”

Интересното е, че в едно интервю от 2016г. Сталоун потъпка надеждите на феновете да се завърне към ролята на Rambo, защото се чувствал прекалено стар за физическата активност, която този тип роли изискват.

В интервюто той казва: “Сърцето е готово, но тялото казва:” Стой си вкъщи! Това е като бойците, които се завръщат за един последен кръг и ги напердашват. Оставете го на някой друг.” Ясно е, че нещо се е променило в мисленето на Сталоун. Дори е възможно надписа в поста му в Инстаграм да прави препратка към интервюто му от 2016-та като целта му е да насърчава феновете да не се оставят възрастта им да ги ограничава.

В друга публикация в Instagram по-рано този месец, Stallone пусна плакат на Rambo 5, който потвърди пускането на филма през есента на 2019г. Според сценарият Rambo ще се изправи срещу един от най-бруталните картели в Мексико. С цялото това внимание свързано с франчайза и ангажимента на Сталоун към лентата едно нещо е сигурно: феновете на Рамбо трябва да се подготвят за голямо завръщане на героя през 2019-та година.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *