А вие какво предпочитате – куче или гадже

Проучване: Кучето няма да ви разочарова както хората

А вие какво предпочитате – куче или гадже | MMTV

Проучване на британския киноложки клуб показа, че почти всеки пети предпочита четириног приятел пред любовна връзка. Около половината от всички анкетирани са заявили, че са толкова привързани към своето куче, защото то не ги разочарова като хората.

Да, едно куче не може да купи рози или да пледложи вечеря в ресторант. Но неговата безусловна любов и въртяща се опашка могат да намалят самотата.

Една пета от анкетираните са споделили също, че са им предлагали среща или са открили любовта, докато са били на разходка с домашния си любимец.

Кучетата помагат за първоначалния контакт и да бъде счупен ледът между хоратаНай-подходящи за привличане на потенциален партньор са следните три породи куче. Бигъл, Спрингер Шпаньол и Немска овчарка. Хората с Голдън ритривър-и и Корджи-та също могат да разчитат на любимците си да им помогнат в любовта.

Доказано е, че едно куче помага за първоначалния контакт. То съдейства и да бъде счупен ледът между хората. 21 % от анкетираните са казали, че биха излизали с някого, който има куче.

Когато прочетох за първи път проучването ми се стори доста шантаво. Сега… след поредната разправия с гаджето си, се замислям дали не трябва да си взема куче.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *