Преди да бъдат известни | Gwen Stefani

„Животът е всичко онова, което ти се случва, докато си правиш планове за него”

gwen stefani

Gwen Stefani е американска певица, текстописец, модна дизайнерка и актриса. Известна е като съоснователка и вокалистка на групата „No Doubt”. Тя е родена на 3 октомври 1969 г. в град Фулъртън, щата Калифорния. Израства в семейство на маркетинг директор и счетоводител. Gwen Stefani има италиански, норвежки, ирландски, шотландски и немски корени.

Определяна е за една от най-красивите звезди в музикалния шоубизнес. По време на младежките си години обаче, 50-годишната блондинка съвсем не може да бъде вкарана в категорията “най-секси момичета.” Предпочитала е да се облича по-спортно и да се подвизава като мъжкарана. Въпреки всичко обаче днес тя е повече от прекрасна. Много малко са хората, които чистосърдечно ѝ дават реалната възраст. Няма как да не отбележa, че певицата, която е майка на три деца, буквално сияе.

Преди да бъдат известни | Gwen StefaniПреди да бъде известна

В гимназията красавицата е била пълничко момиче и затова се присъединила в училищния отбор по плуване, за да отслабне. По-късно спортът се превръща в нейна страст и тя става треньор по плуване.
Преди да започне да печели пари като певица Gwen е работила и в ресторант за бързо хранене.

Страстта на певицата към музиката идва от по-големия ѝ брат. Именно той я насърчавал да се присъедини към „No Doubt” като вокалист. До ден днешен тя твърди, че ако не беше певица тя щела да работи като гримьор.

Преди да бъдат известни | Gwen StefaniGwen Stefani е носителка на много музикални награди, включително една награда „Грами” и 2 музикални награди „Билборд”. Певицата е продала над 9 милиона албума като солов изпълнител. Тя е първият изпълнител, който успява да продаде милион копия от песен онлайн.

Преди да бъдат известни | Gwen StefaniФенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *