Преди да бъдат известни | Nicki Minaj

„Трябва да си звяр, това е единственият начин да те уважават”

Преди да бъдат известни | Nicki Minaj

Опитвам се да си я представя как хвърчи с табла в ръка между масите и изпълнява поръчки… но май не ми се получава. Tочно такава е била картинката на ежедневието на Nicki, преди да се нареди сред най-известните имена на световната музикална сцена.

Певицата е работила като сервитьорка в заведение на верига, славеща се със своите морски дарове в САЩ. Звездата признaва, чe e крaдялa хляб oт рecтoрaнтa прeди дa бъде извecтнa.

„Кoгaтo бях ceрвитьoркa трябвaшe дa крaдeм хляб, зa дa имa кaквo дa ядeм.”

nicki minaj

Рaпъркaтa рaзкaзвa кaк ce e възпoлзвaлa oт рaбoтaтa cи в “Чeрвeния oмaр”, зa дa крaдe хрaнa oт кухнятa. Minaj прaви тoвa признaниe в дoкумeнтaлния филм “My Timе Аgаin” (Мoeтo врeмe oтнoвo).

Във филма пeвицaтa cпoдeля oщe, чe cякaш e прeминaлa прeз “eмoциoнaлнo cкoрocтнo влaкчe”, дoкaтo e рaбoтeлa по албума “The Pinkprint”.

„Никoй нe мoжe дa ce пoдгoтви зa тoзи бизнec. Дoкaтo нe пoпaднeш в нeгo, нaиcтинa нe мoжeш дa настроиш пcихикaтa cи зa нeгo.”

Minaj е споделяла, че ѝ харесва да си комуникира с хората, но не и да се разправя с техните изисквания и претенции. Затова и ролята на обслужващ персонал не е за нея. Е, сега поне съм сигурна, че е намерила своето място под слънцето.

Как малкото и обикновено момиче се превръща в Кралица на рапа

Nicki Minaj

Певицата е родена е на 8 декември 1983 г. и като малка живее в Сейнт Джеймс, предградие на столицата на Тринидад и Тобаго, Порт ъф Спейн. Истинското ѝ име е Oника Таня Мараж. Ако не знаете Оника е африканско име и означава воин. Тя има индийски и африкански корени.

Nicki има двама братя – Макая и Джелани, а заедно с тях и баба си известно време живеят отделно, защото родителите ѝ търсят ново жилище за семейството в Куинс, Ню Йорк.

Един ден, когато Minaj е едва на 5, майка ѝ просто идва и я взима, за да живее с нея в Куинс. По думи на певицата, баща ѝ пиел, дори взимал наркотици. Тя била още дете, когато той подпалил дома им умишлено, за да убие майка ѝ, но тя успяла да се спаси.

„Винаги това насилие над жените е било в главата ми“

В основното училище Nicki свири на кларинет. Завършва гимназия Ла Гуардия, където усъвършенства уменията си и започва първите си изпълнения на сцена.

Певицата добива популярност през 2010 г. с издаването на дебютния си албум „Pink Friday”. Към момента звездата има още 3 успешни студийни албума „Pink Friday: Roman Reloaded” (2012), „The Pinkprint” (2014) и „Queen” (2018).

Красота, кич, блясък, голота – това е тя

nicki minaj

Рапърката е известна с необикновения и провокативен стил. А какво ще кажете за текстовете на нейните песни? Не им липсват ругатни, нали?! Както я наричат феновете ѝ – Queen of rap (Кралица на рапа).

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *