Преди да бъдат известни | Taylor Swift

“Когато става дума за любов няма правила”

Преди да бъдат известни | Taylor Swift

Колкото и да не ви се вярва, преди да станат популярни и да натрупат богатствата си, много от звездите също са водели нормален начин на живот. И на тях им се е налагало да изкарват прехраната си някак.

Известните личности също са хора като всички нас. Дори Taylor Swift…

Представете си как русокоската Taylor Swift маха ларвите на богомолки от дърветата. Да, да, правилно прочетохте. Вървейки по пътя към Холивуд и голямата музикална сцена певицата се е отбила и във ферма за коледни дръвчета. Сигурна съм, че работата е била песен за нея, защото най-вероятно си е тананикала по цял ден във фермата.

Taylor Swift преди да стъпи под светлините на прожекторите

Taylor Swift е родена в град Рединг, щата Пенсилвания на 13 декември 1989 г. Семейството ѝ притежавало ферма за коледни дръвчета на име “Пайн Ридж”. Нейните родителите били изключително строги и не оставяли малката Тейлър да се шляе, а я карали да работи.

Нейната работа била да премахва ларвите на богомолки от дърветата.

Освен семейната фирма те имали отношение и към банковия бизнес. Майката и бащата силно вярвали, че Taylor ще има успешна кариера в сферата на бизнеса и финансите. По тази причина те избрали името ѝ, за да не подчертава толкова женския пол. Те вярвали, че това ще ѝ даде по-равен старт в кариерата. Така те избрали името на любимия си певец Джеймс Тейлър.

А после чакат Taylor да стане банкерка… 

Майката и бащата силно вярвали, че Taylor ще има успешна кариера в сферата на бизнеса и финансите.

Дали изборът на кариера е бил повлиян от името, което носи… не се знае. Това което се знае, е че американската кънтри и поп певица стартира своята музикална кариерата от много рано. На 10-годишна възраст Taylor започва да участва в музикални фестивали и караоке конкурси. Нейният талант обаче не се простира само до пеенето – тя сама пише текстовете на песните си.

Дебютният ѝ сингъл „Tim McGraw” излиза през лятото на 2006 г., а първият ѝ албум “Taylor Swift” се появява на 24 октомври 2006 г. От него са продадени повече от 61 хиляди копия още през първата седмица.

От този момент пътят на чаровната певица е само напред и само нагоре

Към момента звездата има общо 7 студийни албума. Всеки един от тях е продаден в минимум 4 милиона тиража. Това са: “Taylor Swift” (2006), “Fearless” (2008), “Speak now” (2010), “Red” (2012), “1989” (2014), “Reputation” (2017) и “Lover” (2019). Само издаването на албуми обаче не е достатъчно. Любимката на всички тийнейджъри е носителка на 225 награди, сред които и 10 награди „Грами”.

Taylor Swift определено е една от най-мелодраматичните певици. Именно в това се крие част от онзи чар, с който привлича феновете си от цял свят. Дали са глупави тийнейджъри, както мислят повечето хора, или пищящи жени по пижами с чипс в ръка, както мислят други, е без значение. Просто са много. Много повече, отколкото можете да си представите.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *