Ведическа астрология джьотиш | 25 април – 01 май

Ведическа астрология джьотиш | 25 април - 01 май

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 25 април – 01 май

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор.

Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”, не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок. 

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Овен

Луна –  Водолей, Риби, Овен

Марс – Водолей

Меркурий – Телец

Юпитер – Риби

Венера –  Водолей, от 27-ми Април – в Риби

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

Това е последната седмица от променящия месец Април. По време на периода, Сатурн и Венера ще променят знаците си, а на 30-ти Април ще може да се наблюдава Слънчево затъмение. Разбира се, само ако се намирате на Антарктида или в Южна Америка. Но независимо, от това, че от територията на България, то няма да бъде наблюдавано, ефектът ще бъде наличен и за хората, живеещи на Българската земя, както и за всички хора на Планетата. Преместването на Венера в Риби също е много важно, защото планетата е екзалтирана и ще прояви много положителни качества.

Освен това, ще попадне в съвпад с благотворният Юпитер. Много важен е и транзитът на Сатурн в другия негов знак – Водолей. Планетата ще излезе от Козирог (отново собствен знак) на 29-ти Април. Всички тези астрологични промени за важни и много интересни. Подробна информация за всеки от тях, очаквайте много скоро,  в този профил. А повече информация за текущия месец Април, въпреки че той е към своя край, може да намерите тук:

25-ти Април – Подходящ ден за посещение на религиозни места; за организиране на празнични събития; за покупки, вкл. на подаръци, но само първата половина на деня.  Добър ден за пътуване. Не е добър ден за почистване у дома.

26-ти Април – Добър ден за нов договор, бизнес-съглашение; за пътуване; за покупка на автомобил. До обяд не се препоръчва да участвате в активни социални дейности.

27-ми Април – Може да помете рискове; подходящ ден за приключване на дела, работа, проекти; добър ден за работа в градина. До обяд е изключително неподходящ момент, за започване на нещо ново; за пътуване; дейностите, стартирани в този момент,  ще доведат до съжаления и много трудности.

28-ми Април – Можете да се заемете със спокойни дейности; финансови дела, счетоводство. Първата половина на деня е подходяща за лечение и ползване на лекарства. Неподходящ ден за противопоставяне на врагове, конкуренция.

29-ти Април – Подходящ ден за бизнес, работа; за пътуване; за лечение; за учене, обучение. Неподходящ ден за проява на грубост; за преодоляване на трудности и за груби дейности.

30-ти Април – Денят съвпада със слънчевото затъмение. Може да създаде някои пречки, затруднения.  Много подходящ ден за духовни дейности, практики. Денят не е подходящ за поемане на сериозни нагажименти. Не започвайте нищо ново.

01-ви Май – Може да усетите прилив на творческа, креативна енергия. Денят е подходящ за проява на груба енергия, за разрушителни работи; за довършване на отлагани дела; за поставяне на начало. Неподходящ ден за пътуване; за проява на такт и мекота в поведението.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще ви предложи среща с приятели. Ще бъдете ангажирани с въпросите, които вълнуват обществото. Средата на седмицата ще ви накара да направите някои разходи, които ще ви създадат приятно усещане. Може да направите далечно пътуване. Някои от вас ще пътуват в чужбина, други ще мислят как да организират такова пътуване.  В почивните дни, може да проявите повече его. В същото време е възможно да се подлъжете в посоката, в която тръгвате, заради прекалена самоувереност. Моментите на висока самооценка и на липса на такава, може да се редуват. Последният ден от седмицата, ще ви даде възможност да отделите повече време за семейството и да сготвит нещо вкусно.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви накара да помислите за професионалната си реализация. Ще трябва да довършите някаква работа  и може да започнете нов проект. Ще имате възможност да проявите социална активност. Може да се срещнете с приятели или да се ангажирате с проблемите на широка социална група от обществото. В края на седмицата, ще се отправите на пътуване. Може да се сблъскате с някои изненади, в тази връка. Голяма част от въпросите, свързани с него ще бъдат неясни. Може да направите прекалени разходи, поради необмисляне на нещата. Последния ден от седмицата, ще ви даде възможност да отделите повече време за себе си и да проявите активност във всяко отношение, присъщо за вас.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода е добър момент да получите правилен и ценен съвет. Може да се срещнете или да поговорите с консултант. Някои от вас, може да отделят повече време за своя баща и неговите проблеми. Възможно е да се оформи спор с него, в който да искате да победите. Кариерата ви започна усилено развитие и през тази седмица ще искате да отделите внимание на важните въпроси в работата. Може да стартирате нов проект, в който ще има нужда от силна творческа енергия. Навлизате в период, в който ще трябва да поемете дългосрочна отговорност. Вероятно е да бъде свързано с баща ви, по някакъв начин.  Ще може да се запознаете с различни нови хора, но за някои от тях няма да знаете какво да мислите. Дори може да ги определите, като “неясни” личности.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Може да имате някои притеснения в началото на седмицата. Някои от вас, може да сънуват неприятен сън. Но следващите дни ще ви върнат вярата в Съдбата и ще усетите късмета си пряко. Периодът е много благоприятен за започване на нов курс на обучение или неговото обмисляне. Ще имате възможност да направите пътуване до далечно място или да обмислите неговите детайли. Когато и да реализирате пътуването – то ще ви накара да се почувствате щастливи. Краят на седмицата ще ви накара да се замислите сериозно за ситуацията в работата ви. Може да помислите за промяна. Или да получите предложение, с което да не знаете как да постъпите. Някои ще стартират нов проект, който може да е изпълнен с много неясни моменти.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви накара да проведете някои важни срещи, разговори. Това може да бъдат ваши клиенти. Някои от вас, ще сключат някакъв договор, споразумение. Обвързаните, ще трябва да изяснят важен въпрос със своя партньор. Може да обсъдят неговата реализация или просто отношенията помежду им. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да научите някаква тайна. Ще имате възможност да научите информация, която винаги ви е привличала, но сега ще бъде достъпна за вас. Може да сънувате важен сън, който да ви накра да се чувствате щастливо. Някои от вас, ще изпитат щастие в тайна връзка. Краят на седмицата, ще ви да де възможност да пътувате, но е  възможно това пътуване да създаде много въпроси, на които е трудно да се намерят отговорите в момента. Погрижете се за баща своя баща. Не решавайте въпоси, свързани с образовнаие, в следващите две седмици.

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Може да попаднете в някаква конфликтна ситуация в началото на седмицата. Някои от вас, може да помислят как да решат въпрос, свързан с тяхното здраве. Най-лесният начин е да предотвратите задълбочаване на проблема с правилна диета. Организирайте подходящ дневен режим, упражнения. Средата на седмциата ще ви даде възможност да укрепите връзките със своите клиенти. Някои ще имат възожност да реализират добър договор. Ще изпитвате щастие, че имате своя партньор до себе си. Може да усетите, че положителното чувство е взаимно. В края на седмицата, трябва да бъдете много внимателни при шофиране.  Може да изгубите концентрация и това да се отрази неблагоприятно. Погрижете се за здравето си.  Консултациите, свързани с тайно знание, информация, може да не бъдат особено надеждни.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, може да обмислите идея, която да ви представи пред нов кръг от хора. Може да е свързано с някакво представяне. Необходимо е да решите накои въпроси, свързани с децата. Това е седмица, в която да обмислите тяхната дисциплина и обучението им. Дори да попадате в конфликтна ситуация, ще може да решите въпросите по добър за вас начин. Имате възможност да постигнете  положителни резултати в дългосрочно лечение и може през тази седмица да поставите начало на този процес. Новият кръг от колеги, в който може да се движите ще ви съдейства, помага. Краят на седмицата може да  причини някакво притеснение, свързано с вашия партньор. Не поемайте сериозен ангажимент в този момент. Може да се развие недоразумение с бизнес партньорите.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви накара да организирате някакво събитие у дома. Може да е семейно събиране. Ще обсъдите важни въпроси, свързани с дома. Някои от вас, може да помислят за бъдеща сделка с недвижим имот. Ще отделите повече време на майка си. Ще навлезете в период, в който ще може да получите много позитиви от нейна страна, в дългосрочен план. Възможно е това, да има връзка с дома, в който живеете или мислите да се преместите. За много от вас, вече съществува много добра енергия за романтични преживявания и нови запознаства. Може да се запознаете с подходящ човек, през тази седмица. В края на седмицата, бъдете особено внимателни при шофиране и работа с режещи инструменти, електроуреди. А така също, има опасност и от изгаряне, опарване. Онези от вас, които се занимават с по-активни физически упражнения, спорт, трябва да бъдат по-внимателни за тенденцията за  травми в края на периода.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с активно общуване с близки роднини. Ще може да си поговорите и споделите важни неща с близки приятели. Вашите по-малки братя, сестри ще имат нужда от повече внимание. Някои от вас, ще се отправят на кратко пътуване. Средата на седмицата ще ви даде възможност да се почувствате щастливи у дома. Вашата майка, също ще бъде причина за вашето усещане за щастие. Ще може да са ползвате от нейната мъдрост. Някои ще може да стартират нов проект в работата. Други ще имат възможност да разширят реализацията си от дома. В случай, че обмисляте сделка с недвижим имот, може да я реализирате в средата на седмицата или просто да поговорите за вариантите. Някои от вас, може да си купят автомобил. Краят на седмицата, ще се прояви някакъв въпрос, проблем, свързан с децата. Не бързайте с  решаването му. Може да ви липсва инфромация и да изясните нещата, едва след две седмици. Може да се случи ново романтично запознаство, но не разчитайте, че ще успеете да разберете  новия човек докрай.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде възможност да поговорите с вашето семейство.  Обмислете ситуацията със семейните активи. Организирайте спестяванията си. Може да сготвите нещо вкусно и традиционно и така да зарадвате близките си. Погрижете се за зъбите си. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да общувате по-активно. Всяка комуникация, ще ви носи много ползи и може даже да се чувствате щастливо, заради нея. Някои от вас ще направят кратко пътуване. Други ще отделят време за хоби или дейност, която ги прави щастливи. Ще се срещнете с близки приятели. Краят на седмицата, ще се създаде ситуация, която ще изисква решаване на важен въпрос, свързан с дома, в който живеете. По-дборе е, да не вземате важно решение, в тази връзка, в следващите две седмици. Погрижете се за областта на гърдите и направете съответно прочистване: за сърцето – на кръвта, за белия дроб – дихателни техники, пранаяма. Всяко разумно физическо упражнение ще ви носи полза. Може да се наложи да се колебаете в решение, свързано с кариера, дом или и двете. Особено, ако се налага преместване.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще ви даде възможност да се проявите много активно. Хората ще ви забелязват и търсят вашата компания. Може да промените външния си вид или да си купите нова дреха или бижу. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да направите анализ на професионалната си дейност и позитивите, които имате от нея. Някои от вас ще отчетат покачване на спестяванията си. Ще имате възможност да си доставите удоволствие с вкусна храна. Речта ви ще стане много приятна за семейството ви и за другите. През тази седмица, Сатурн ще навлезе върху асцендента ви и ще изисква повече усилия от вас. Повече информация – в специалната публикация, много скоро. Краят на седмицата, ще искате да се отправите на кратко пътуване. Но трябва да бъдете много внимателнни, защото може да възникне спор във връзка с него. Може да се наложи да влагате повече физически усилия през следващите две седмици. Може да има някои недоразумения в комуникациите ви ( в следващите две седмици).

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще е свързано с някои разходи. Може да е по повод пътуване, което е било заради празниците. Средата на седмицата, ще ви даде възможност  да се проявите в пълния си блясък. Ще помислите за личната си красота. Може да промените външния си вид или да помислите как може да го подобрите. Може да промените начина си на обличане, в посока на следване на последните, даже е възможно на екстравагантните тенденции в модата. Тази промяна ще ви кара да се чувствате щастливо. Краят на седмицата, може да предизвика някаква ситуация, свързана с устната ви кухина. Внимавайте, защото има опасност от изгаряне. Не пийте горещи напитки. Не поемайте алкохол, защото може да ви причини проблем. Внимавайте много с лютите, пикантните храни, защото може да предизвикат сериозно храносмилателно  неразположение. хората, може да не разбират думите, които казвате. Може да имате недоразумения със семейството.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *