Седмична прогноза 16-22 май 2022 | Астрология Джьотиш

Седмична прогноза 16-22 май 2022 | Астрология Джьотиш

СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 16-22 МАЙ 2022 – ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ:

Слънце – Телец

Луна – Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей

Марс – Водолей, от 17 Май – в Риби

Меркурий – Телец, ретрограден

Юпитер – Риби

Венера – Риби

Сатурн – Водолей

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

През тази седмица се случват две важни астрологични събития. На 16 Май е налично пълно Лунно затъмение, което ще освободи натрупаното от две седмици, общо напрежение. Влиянието на Слънчевото затъмение ( 30 Април) и Лунното ( 16 Май ), ще остане до 3-6 месеца. Подробна публикация, вече е налична в този профил. На 17 Май, Марс излиза от нехармоничния за него знак – Водолей и навлиза в Риби, където ще попадне в съвпад с владетеля на този знак – Юпитер. Марс ще остане в Риби до 27 Юни, вкл. и много скоро ще може да се запознаете с подробна инфромация за този важен транзит. Настоящата прогноза е кратък анализ на някои промени през тази седмица, които ще бъдат повлияни, основно от движението на Луната. А така също, включваме и  оценката на отделните дни от седмицата, предвид тяхната благоприятност или липса на таква, относно извършване на една или друга житейска дейност.

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

16 май – Лунно затъмение. След 10 часа сутринта, може да се съсредоточите върху някои анализи. Може да вземете конкретно решение. Може да пътувате. Лечението, вземането на лекарства ще даде положителен резултат. Може да се срещнете с приятели. Избягвайте противопоставяне с други  хора.

17 май – Денят е подходщя за наблюдение, за анализ на схеми, за упражняване на контрол, за упражняване на власт. Добре е да проявите грижа към възрастен човек. Планирайте нещо дългосрочно. Денят не е подходящ за емоции, подобни да депресия или за настроение, което натоварва другите. Избягвайте пътувания.

18 май – Може да откриете истинската причина за проблема. Добър ден за лечение. Добър ден за сделки с недвижими имоти ( въпреки ретроградния Меркурий). Неподходящ ден за сключване на брак. Не давайте и не вземайте пари назаем.

19 май – Смело можете да посрещнете определен проблем, нечие противопоставяне. Може да влезете в спор и да извлечете ползи от това. Подходящ ден за пътуване по вода. Добър ден за професионална реализация. Подходящ ден за сключване на брак. Не особено подходящ ден за сухоземен транспорт.

20 май – Може да започнете нещо ново или да подновите отново същата дейност. Доверете се на способността си за проницателност. Подходящ ден за разбота с държавни органи. Избягвайте да пътувате. Не е подходящ ден за приключване на дела проект.

21 май – Добър ден за получаване на консултация. Лечението проведено в този ден ще бъде успешно. Организационната дейност, проведена на този ден ще даде добри резултати. Добър ден за пътуване. Денят не подходящ за даване на обещания и поемане на сериозни ангажименти. Не е добър за завършване на нещо, за поставяне на край, за приключване

22 май – Денят е благорпятен за проява на твореско мислене, за креативни дейности. Много добър ден за посещение на места, свързани с музика и танци. Може да вземете или дадете пари назаем. Добър ден за провеждане на лечение. Успешно може да се научите как да боравите с някаква сложна техника. Неподходящ ден за почистване у дома. Не създавайте нова връзка в този момент.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с тенденция за проява на силни емоции. Може да са свързани с вашия партньор. Лунното затъмнение ще даде силно отражение на връзката ви. Средата на седмицата, може да ви отправи на пътуване, свързано с работата ви. Ще обмисляте реализацията си в обществото и професионалното си израстване, дори в почивните дни. Може да се срещнете с различни хора през почивните дни. Вероятно ще е по повод на някаква традиционна дейност. Може да посетите курс /час за народни танци. Бъдете много внимателни с храната, която поемате. Може да задействате нова тайна връзка, която да ви вълнува.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви постави в някаква конфликтна ситуация, която може да се развива от известно време. Но вече ще знаете как да решите недоразуменията. Все още преживявате някои тервоги, безпокойства. Обмислете разходите си. Опитайте се да инвестирате, а не да харчите неразумно. Обмислете възможностите за развитието на семейните активи. Тази седмица, ще ви позволи да стигнете до информацията, която ви е нужна, за да вземете правилни решения. Ще имате възможност да пътувате през почивните дни. Засилва се тенденцията за покачване на прходите ви. Предстоят ви нови запознаства.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата ще бъде необходимо да решите някаква конфликтна ситуация. Отношенията с колегите стават все по-ясни и ползотворни. Може да сключите нов договор. Появява се много активна енергия за развитие на бизнеса ви. Може да го разширите. Някои от вас ще получат повишение. Ще имате възможност да пътувате в края на седмицата.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде яснота, относно това дали да започвате или не нова връзка. Продължава тенденцията да анализирате ситуацията с приходите и да ги сравнявате с миналото. Може да попаднете в конфликт, свързан с работната ви среда. Навлизате в период, в който ще имате възможност да пътувате по-активно. Може да се заемете с изучаването на активни духовни техники, вкл. бойни изкуства. Отношенията с партньора ви изискват да поговорите с него. Вслушайте се в неговото мнение, желания.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, може да проведете емоционален разговор с ваши близки приятели. Майка ви, може да има някакви проблеми, които ще започнат да се разрешават след понеделник. Може да са свързани с нейното здраве. Тази седмица ще активира тенденция за случване на някакви непредвидени ситуации. Шофирайте много внимателно и не се разсейвайте при работа с електроуреди или друга техника, която може да бъде причина за нараняване. Ще имате възможност да научавате тайна информация. Ще се повиши сексуалното ви желание. Интуицията ви ще се засили.

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде възможност да въведете ред в комуникациите си и да анализирате тяхното развитие, относно ползите, които могат да ви носят те. Може да проведете важен разговор с вашата майка. Средата на седмицата, ще ангажира вниманието ви с дома. Може да се наложи да работите от дома. Организирайте го по още по удобен за вас начин. Почивните дни ще се ангажирате по-активно с децата и особено с техния дневен режим; с начина, по който изпълняват своите задължения. Краят на седмицата, може да ви постави в някаква конфликтна ситуация. Въведете ред в рутинните си дейности и всичко ще бъде наред. Вашият партньор става много активен и ще може да ви помогне във всяко отношение.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Понеделник е ден, в който трабва да регулирате начина си на хранене. Да се поставите на диета или поне в този ден да се въздържате от храна. В противен случай, може да си предизвикате здравословни неразположения. Ще изпитате някакви силни емоции, които ще бъдат свързани с вашия партньор. Или с договор, който трябва да подпишете Средата на седмицата ще ви даде възможност за активна комуникация. Ще трябва да положите някакви усилия и да извършите някаква физическа работа. Някои от вас ще бъдат много активни и в писането на текстове, таблици, др.  В живота ви нахлува енергия, която ще ви даде възможност да се заемете с активни физически упражнения. Краят на седмицата, ше ви накара да мислите за дома, за децата. Подходящ момент да въведете ред в техния живот или поне да си поговорите с тях.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Затъмнението отминава и вие вече знаете какво да направите, как да действате, как да се проявите активно. Понеделник е ден, в който може да планувате бъдещото си развитие, да се разкриете в подходяща светлина. Средата на седмицата ще ви даде възможност да общувате по-активно с вашето семейство и с близки приятели. Някои от вас ще се отправят на кратко пътуване. Оформя се тенденция да станете по-активни в насока романтични преживявания. Това може да бъде ново запознанство, което да ви развълнува и да предизвика любовни чувства. В края на седмицата ще помислите за въвеждане на ред у дома, макар, че няма да ви се удаде да го направите лесно.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Не харчете неразумно в началото на седмицата. Положителните резултати, свързани с пътуване в този момент, ще започнат да се проявяват по-сериозно, след понеделник. В средата на седмицата ще стаенете активни и ще обмисляте различни стратегии, свързани с вашето развитие. Животът ви определено става по-активен, във връзка с реорганизация на дома, ремонт, или дори смяна на жилище. Някои от вас може да обмислят и възможността за покупка на автомобил. Други, могат да действат в посоа на сделка, още през тази седмица. Краят на седмицата ще ви накара да се заемете с някаква физическа работа. Може да си поговоите с близък човек, на който може да доверите много неща.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е момент,  в който може да получите някои приходи. Добре е да помислите и за бъдещото им увеличаване. Ще се срещнете с някои приятели. Комуникацията ви започва да става все по-активна. Усещате прилив на сили и за извършване на физическа работа или упражнения. Средата на седмицата ще ви накара да напавите някакви разходи. И те може да са свързани с пътуване, което планирате или организирвате в момента. Краят на седмицата ще бъде подходящ момент, за да се разкривате в добрата си светлина. Ще може да привлечете внимание върху себе си и в същото време, ще изразявате уважение към събеседника си с умението да го изслушвате. В края на седмицата ще имате възможност да опитате някаква традиционна храна, чиято рецепта е създадена далече назад във времето. Предстоят ви пътувания. Някое от тях, може да реализирате още през тази седмица.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с активна организация на работния процес. Понеделник,   ще ви даде възможност да решите важен служебен въпрос, който от две седмици е бил в пълна “тъмнина”. Ще видите, че всичко може да бъде ясно и ще използвате получена инфромация, за да организирате работата си успешно. В средата на седмицата ще имате възможност да получите някои приходи. Може да впишете нов клиент в списъка на клиентите си. Ще се срещнете с хора, които са ваши приятели и ще обсъдите начините за печалба. Ще получите важна информация, за това как да направите спестяванията си сигурни, как да инвестирате. Краят на седмицата, може да ви отправи на планирано пътуване или поне на разходка в планината. Ще ви накара и да поемете повече отговорност.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмциата е добър момент за получаване на някакъв съвет, за среща с консултанти. Ше изясните важна ситуация. Вашия баща ще започне да разбира исканията ви и обратно,  вие – неговите. Ще се подобри връзката нежду вас. Средата и краят на седмицата ще ви ангажира с работа. Ще трябва да извършите някои рутинни дейности. Но ще може да се срешнете със стари приятели и ще имате възможност да пътувате. Някои, обачем може да предпочетат да останат насаме със себе си и да се оттеглят на усамотено място. Вероятно е да искате да се занимавате с повече спорт, защото  се оформя силна нергия, която ще активира цялата ви физическа структура.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *