Неподвижен Сатурн – вълшебен момент за изпълнения на желания!

Неподвижен Сатурн - вълшебен момент за изпълнения на желания!
ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Неподвижен Сатурн: 03-07 юни 2022 – вълшебен момент за изпълнения на желания!

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”, не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

На 05-ти Юни, Сатурн преминава в ретроградно движение във Водолей. Планетата ще навлезе в Козрог на 12-ти Юли и ще остане ретроградна до 22-ри Октомври 2022. По време на ретроградността на Сатурн, много хора ще си отдъхнат от определено напрежение, което са получавали до момента.

Днешната публикация, разглежда само конкретния момент на неподвижност на планетата

Относно ретроградността, скоро ще може да получите подробна информация. Дните от 03-ти до 07-ми Юни включително, са много благоприятни за подобрения в областта на бизнеса, здравето, за инвестиране, за вземане на решения, свързани с подобни въпроси. Начало на положително развитие, ще отбележат отраслите на икономиката, които са свързани с използване на машини, инженерна техника. По време на целия период на ретроградност, може да се очаква, че различните пазари ще се развиват по-спокойно, защото няма да усещат затрудненията, които директният Сатурн им причинява.

Когато планетата е неподвижна, тя позволява на различните желани събития да се случват още по-леко, дори от периода на ретроградното движение. Затова, обърнете внимание на краткия период между 03-ти и 07-ми Юни и направете, задействайте това, което смятате, че ще доведе до желания от вас резултат. Действието, може да е много просто, но да бъде начало на важен план. Може да проведете разговор, свързан с труден въпрос, да ораганизирате среща, да се обадите по телефона, да направите някакво друго действие. Особено по отношение на неща, които са ви изглеждали невъзможни.

Особено, за нещо, което смятате, че е много трудно и няма да успеете в него. За положителни промени в работа, кариера, бизнес. Необходимо е да направите постъпки към някаква промяна. Нещата, които дълго време не са се реализирали или работели така, както искате, може да промените сега. И промяната ше доведе до бързи и желани резултати. Така, че – действайте без колебание ! Колкото и невероятно да изглеждат желанията ви ! Моментът е способен да даде решение, дори на най-невероятните проблеми.

ведическа астрология - сидерален знак

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много добър момент за среща, общуване с хора, които са от кръга на вашите познати. Може да отправите някаква молба към тях и да получите положителен отговор. Може да влезете в нова група от социални контакти, да се запознаете с нови хора. Тези контакти ще бъдат много положителни за вашето бъдеще. Чрез тях, ще може да изпълните желанията си. Може да се срещнете и със стари ваши познати, с които отдавна не сте се виждали. Срещата ще бъде много положителна за вас.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът е много добър за действия, свързани с промяна в кариерата, бизнеса, работата. Може да стартирате напълно нов проект  или най-после да започнете дейност, която от доста време не е била възможно.  Може да подадете документи за нова работа. Може да получите желаната позиция, дори в работата, на която сте в момента. Но трябва да предприемете действие или най-малко да изявите желание. Бизнесмените ще предприемат действия, които ще им гарантират успех и стабилен ръст.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще получите силен тласък за духовно развитие. Ще може да организирате пътуване, което от доста време не се е удавало.  Много от вас ще пътуват в чужбина. За някои от вас, това ще е свързано с образование, което е изглеждало непостижимо. Поговорете с баща си и изразете молбата си. Ще получите положителен отговор, дори на най-невроятното желание. Поговорете с нужния консултант. Това ще бъде най-полезната консултация за месеци напред.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще усетите много положителна енергия, която ще стане причина да се освободите от всички страхове и притеснения. Много от вас ще решат сложни и даже невъзможни за решаване проблеми, свързани с наследство. Инвестициите ще получат развитие в желаната посока. Каквото и да започнете в този  момент, то ще се развива положително в дългосрочен план. Може да получите приятна изненада. Здравето ви може да се подобри внезапно, без да сте очаквали.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Имате възможност да решите всички проблеми, свързани с бизнеспартньорства. Ще може да убедите клиентите, партньорите да подпишат договор, клаузи, за които сте били сигурни, че няма как да приемат. Проблемите в брака, могат да бъдат решени много лесно в споменатите дни на неподвижност на Сатурн. Необходимо е да поговорите с партньора или да извършите подходящо действие. Той ще оцени правилно всяка ваша дума или постъпка. Ако някой иска да се обвърже сериозно, може  в този период да направи предложение за брак. Отговорът, изглежда ще бъде положителен.

ДЕВА  – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Имате възможност да решите всички проблеми, свързани с конфликти, спорове. Може да предприемете правилни действия, свързани с вашето здраве и ефектът ще бъде удивително положителен и дългосрочен.  Периодът е изключително благоприятен за връщане на някакви стари дългове, които от доста време са били сериозна тежест за вас. Но в никакъв случай, не поемайте нови задължения.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Имате възможност да направите много важни промени, свързани с развитието на децата ви. Ще можете да вземете правилните решения, относно тях. Ще получите важна информация, която ще ви даде възможност да предприемете правилните действия, свързани с вашето образование. Моментът е много благоприятен за новина, свързана с раждане на дете или зачеване. Ако от доста време мечтаете за дете – сега е време да действате.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Моментът е един от най-благоприятните за вземане на решение или предприемане на действия, свързани с недвижим имот. Може да е някакво решение, но ще бъде добре ако го подкрепите с действие – например оглед или някаква угворка. Онези от вас, които реализират сделка в този кратък период, могат да разчитат, че всичко, свързано с определения имот ще се развива много благоприятно.  Ремонтът на дома, започнат в тези дни, ще се развива без проблеми. Онези от вас, които имат намерение да придобият автомобил, могат да намерят най-добрият за тях вариант.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много добри дни, в които може да реализирате изключително ползотворни пътувания.  Поговорете с близки приятели или своите братя и сестри. Всичко, за което ги помолите ще получи положителен отговор. Имате възможност да стартирате изключително ползотворно и усшешно ново начинание. Може да бъде нов проект или дори нова работа.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът ви дава възможност да решите сложни проблеми, свързани с вашите спестявания. Всякакви дългосрочно нерешени въпроси, свързани с активите, които притежавате, могат да намерят правилното и бързо решение в тези кратки дни. Поговрете с когото е необходимо и ще видите как нещата започват да се случват много бързо. Сложните въпроси, свързани със семейните отношения, също могат лесно да бъдат изчистени. Много положителен момнет за действия, свързани с нови инвестиции.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много, много положителен момент за всичко, което е свързано с вашата личност, с физическото ви тяло, с външния ви вид.  Може да решите и да предприемете действия за промяна на външния си образ. Това ще бъде много положително за вас и ще ви донесе успех. Решенията и действията, свързани с подобрение на здравето, ще ви дадат дългосрочни положителни резултати. Така че, следвайте смело вашият път, който е само напред !

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Пътуванията, които осъществите в този период, ще ви донесат много позитиви. За всички вас, те ще са свързани с духовното ви развитие. Някои от вас ще се отправят в чужбина, други ще посетят отдалечен храм, манастир в родината. Ще успеете да излекувате старо заболяване. Ще се осовободите от него. Ще имате възможност да възстановите средства или енергия, за които сте мислили, че са безвъзвратно загубени. Контактите с чужбина, ще ви донесат много положителни резултати.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *