Седмична прогноза 06-12 юни 2022 | Астрология Джьотиш

Седмична прогноза 06-12 юни 2022 | Астрология Джьотиш
СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 06-12 ЮНИ 2022 – ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане  в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ:

Слънце – Телец

Луна –  Лъв, Дева, Везни

Марс – Риби

Меркурий – Телец

Юпитер – Риби

Венера – Овен

Сатурн – Водолей, 05-ти Юни – ретроградно движение!

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

Това е седмицата, в която се задейства активността на ретроградното движение на Сатурн. Сатурн премина в ретроградно двиежие на 05-ти Юни. Планетата е много тежка и ще има необходимост от няколко дни, за да набере своята обичайна скорост. Това ще се случи през текущата седмица, през втората половина на която, вече ще усетите някои елементи от резултатите на ретроградния Сатурн. Ретроградността на Сатурн се случва всяка година за период от около 4-5 месеца и много хора не отбелязват тази промяна, защото обичайно, през това време, планетата спира да ги притеснява с изискванията си за изплащане на натрупана карма. А значи, хората започват да живеят по-спокойно. Подробна информация за този транзит, може да очаквате съвсем скоро.  09-ти Юни е важен ден в хиндуиската религия, в който може да се получи опрощение на всички грехове. Празникът, се нарича Ганга Душехра е в чест на богинята Ганга. Извършва се ритуално измиване във водите на едноименната река.  На този ден, в случай, че имате нужда, може да извършите прочистващ ритуал, който вашата религия позволява.  На 09-ти Юни задължително се спазва пост, който в случая предхожда постта на Екадаши на 10-ти Юни. Може да използвате двата последователни дни, за по-ефективно очистване на тялото и духа.

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

06-ти Юни – Подходящ ден за даване на сериозни обещания, представяне пред други хора, публични прояви, искане на повишение в работата, за изграждане на стратегии в работа или бизнес. Не давайте и не вземайте пари назаем.

07-ми Юни – Денят е подходящ за израз на чувства към партньора, за общуване с държавни органи, противопоставяне с врагове, сделки с недвижими имоти. Не започвайте нови проекти, дела в този ден. Не е добър ден за провеждане или започване на лечение.

08-ми Юни – Добър дена за поставяне на ново начало, за сключване на брак, общуване с началници, за обличане на нова дреха или носене на нови украшения, административна работа – подаване на документи и др. Не е добър ден за приключване на дела. Не давайте и не вземайте пари назаем.

09-ти Юни – Добър ден за всички дейности, които по принцип се извършват през светлата част на денонощието, за домашни дела, започване на курс за чужд език, бизнес дела, работа с деца, за пътуване. Не планувайте дългосрочни стратегии, дела. Не е подходящ ден за започване на почивка, отпуск.

10-ти Юни – Много добър ден за всички дейности, които оздравяват тялото или го разкрасяват; за покупка на нови дрехи, украшения, бижута, добър ден за духовни практики, използване, проява  на чар, очарование. Не е добър ден за конфронтация, противопоставяне, спорове. Не е подходящ ден за търсене на основната причина, за изследвания. Илюзията е много силна в този ден.

11-ти Юни – Много добър ден за бизнес дела, за започване на образователен курс и за обучения, за плащания, финансови транзакции, за покупки и продажби. Не е добър ден за пътувания и за проява на агресия.

12-ти Юни – Денят е пдоходящ за проява на агресивност, инициативност, разкриване на изпълнителски способности, ментална концентрация, вземане на решения. Не е подходящ за пътуване, проява на такт и дипломатичност.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Започвате периода с внимание, насочено към децата. Образованието, резултатите от него, ще са основната тема за учащите се. Някои от вас обмислят романтични преживявания, среща.  Помислете за това, как да повишите приходите си. Може да се срещнете с някои познати. Средата на седмицата, ще създаде условия за някакви конфликти. Това може, да са само мисли във вашия ум. Бъдете внимателни при подписване на документи. Не влизайте в конфликти с колегите. В края на седмицата ще усетите, че има някакво неразбиране от страна на партньора или, че той е някъде далече от вас. Може да обмислите връщане към стар проект в кариерата, бизнеса.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще ангажира вниманието ви към дома и домашните дела. Някои от вас ще работят от дома, поради определени обстоятелства. Възможно е да помислите за сделка с недвижим имот или ремонт, които от доста време са били отлагани. Средата на периода, ще ви накара да се вгледате по-внимателно в развитието на вашите деца. Прегледайте домашните, изяснете въпросите, свързани с тяхното образование. Учащите трябва да направят подробна равносметка на своите резултати до тук и преценка на начините за постигане на по-високи цели. В края на периода, може да установите, че наистина не разбирате какви точно са претенциите на вашите роднини към вас. Бъдете внимателни и не се въвличайте в конфликт с хора, които са подвластни на упойващи вещества, цигари, алкохол. Може да усетите негативна енергия, например завист, от страна на колеги или други хора, около вас. Може да се завърнете към стар проект в бизнеса, кариерата или да обмислите този процес.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата изисква повече активност, по отношение на комуникации, общуване. Може да се срещнете с близък приятел и да си поговорите за много неща. Някои от вас ще направят някакво кратко пътуване. Средата на периода, ще ви накара да направите сериозно почистване у дома. Ще се наложи да обмисляте важни детайли от работата си, бизнеса, вкл. от дома. Краят на седмицата, може да ви накара да мислите, че не сте способни да разберете децата си. Или да се наложи да се съсредоточите върху техни проблеми, вкл. свързани със здраве или образование. Навлизате в период,  в който ще имате възможност да пътувате до места, до които вече сте пътували. Връзката с вашия баща ще се поднови, вероятно поради обстоятелства, свързани с неговия начин на живот. Ще поговорите за неща от миналото. Помогнете му да започне да подобрява здравето си.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е момент, в който може да помислите за приготвянето на нещо вкусно, което да предложите на вашето семейство. Може да усетите повишение на приходите си или да получите доход от нов източник.  Средата на седмицата, може да е момент, в който да се отправите на някакво пътуване. Ще трябва да станете по-активни в дейности, които изискват личните ви физически усилия. Ще активизирате комуникацията си. Може да се обадите на близък приятел и да си поговорите за различни неща, подробно. Краят на периода, ще ви накра да се почувствате малко объркано у дома. Няма да разбирате, защо стоите тук, вместо да сте на друго място. Може да помислите за някакви действия, свързани с инвестиции, наследство. Може да усещате някои притеснения, във връзка с тях, но ще имате смелостта да действате в бъдеще.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е много активен за вас момент и ще имате възможност да разкриете личността си по възможно най-положителния начин. Може да помислите за нов външен вид – нова прическа, нова дреха или да си купите нещо лично за вас.  Средата на периода, ще ви даде възможност да проведете разговор с вашите близки, в който да изясните детайлите в отношенията си, в тяхното поведение, в организацията на семейните спестявания. Може да започнете нова диета, която ще се отличава с изискване на прецизност в начина, количеството, часовете на хранене. Краят на периода, ще ви постави в ситуация, в която да усетите, че не се разбирате с близки свои приятели. Вашите братя и сестри, може да останат неразбвани от вас. Пътуванията в края на седмицата, може да са свързани с разочарование. Навлизате в период, в който трябва да помислите за решаване на някои конфликти, ситуации с вашия партньор.

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на периода, някои от вас ще се отправят на пътуване. Може да бъде свързано с летен отпуск. Ще направите някои разходи, които определено ще бъдат свързани с това пътуване. В средата на седмицата, ще имате възможност да проявите по-ярко интелектуалните си спососбности. Това ще подкрепи вашата самоувереност. Ще може да намерите правилни, логични решения, водещи към желания успех. В края на седмицата, ще се развият някои недоразумения, свързани с вашето смеейство. Това може да е по отношение на въпроси, свързани със семейния бюджет. Може да усещате, че контролът върху семейните финанси ви се изплъзва. Бъдете внимателни с храненето в края на периода, защото има опасност от поемане не само на нездравословна храна по принцип,  но и на такава, която може да предизвика конкретни стомашни проблеми. Обърнете внимание на хигиената и здравето на устната кухина и зъбите. Не прекалявайте с алкохола в горещите дни. Резултатът няма да бъде положителен. Помислете как може да решите конфликтите, свързани с колеги. Конкуренцията ви губи от своята сила.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви даде възможност, да се свържете със свои приятели, познати, които могат да станат причина за повишаване на вашите приходи. Ще бъдете по-активна в общуването с хора от средата, в която се движите. Средата на седмицата, ще ви даде възможност, да се отправите на някакво пътуване. Ще имате възможност да обмислите детайлите на нещата, свързани с изпълнението на вашия дълг към обществото. Може да проведете някакъв разговор с вашия баща. Краят на периода, ще ви накара да се замислите относно своето развитие, реализация, но е по-вероятно да не видите ясно правилната посока. Може да имате мисли, определящи се, като депресивни или поне липса на самочувствие. Добре е да насочите вниманието си към децата. Така, вместо да губите енергия в обслужване на безсмислено его, ще насочите енергия в тяхна полза. Някои от вас, може да помислят за завръщане към стара романтична ситуация или флирт от миналото.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Кариерата е основаната тема в живота ви, в началото на периода. Работата изисква цялото ви внимание и вие напълно се ангажирате с нея. Някои от вас, може да стартират някакъв нов проект в бизнеса. Средата на периода, ще ви даде възможност да осъществите общуване, контакти с различни хора от вашето обкръжение. За някои от вас, това ще са успешни възможности за нови договори, разширеение на клиентската мрежа и съответно повишение на приходите. Може да участвате в някакво интелектуално събиране, събитие. Краят на периода, може да ви накара, да се отправите на някакво пътуване, но е по-вероятно, то да бъде свързано с разход на средства и енергия, без обещания в разумна възвръщаемост, било то емоционална или полезност от друга форма. Добре е да помислите за дълго обмислена сделка с недвижим имот или ремонт у дома. Навлизате в период, който ще ви даде силна подкрепа за подобни промени, свързани с недвижимост. Може да организирате или помислите за ремонт на вашия автомобил.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с мисли за възможно пътуване. Може да стартирате годишния си отпуск. Вашият баща ще има нужда от вашето внимание, в началото на периода. Учащите, трябва да вземат решение, свързано с тяхното образование. Може да обмислят учение в чужбина.  Средата на периода, ще ви даде възможност да обмислите и анализирате делата, свързани с вашия бизнес, кариера. Този анализ, може да бъде свързан с изготвянето на някакъв отчет или детайлен преглед на всички елементи  в конкретната ви работа. Краят на периода, ще ви даде възможност да се срещнете с хора, които може да прояват повече агресивност по отношение на изкуство, музика. Възможно е да посетите събитие, свързано с летните рок-прояви, където доста хора ще бъдат подвластни на алкохол, цигари, упойващи вещества. Добре е, да се дистанцирате от подобни енергии. Предстои ви възможност да ре-организирате системата на вашите комуникации. Ако работите с подоби техологии, определено ще се замислите по повод стара идея. Може да организирате среща със стар приятел, с когото не сте се виждали от доста време.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще даде възможност на някои от вас, да помислят относно своите възможности за инвестиции. Особено, ако са свързани с някакво наследство. Много от вас, ще се замислят за езотеричното знание, за информацията, която идва от отвъдното, за знаците на съдбата. Някои от вас ще организират среща с личност, която е по-информирана от тях за тези неща – гадател, екстрасенс, астролог. Средата на седмицата ще ви даде възможност да организирате някакво пътуване. Може да бъде заедно с децата и може да отидете на почивка. Ще може да проведете разговор или среща с вашия баща, които ще ви дадат възможност да изясните някои детайли, относно негови нужди. Ще имате възможност да получите детайлна инфромация от консултант, който може да се определи, като надежден и който, по някакъв начин ще ви помогне да повишите приходите си или поне да ви даде интересна идея, в тази насока. Краят на периода, може да ви накра да се почувствате неудолетворено от развитието на кариерата ви. Ще се наложи да преразгледате системата на доходите си и възможностите да организирате по-добре семейните активи и спестявания.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, вниманието ви ще бъде ангажирано с вашия партньор. Може да проведете важен разговор, свързан с отношенията у дома и разпределението на отговорностите. Бизнесмените ще имат възможност да сключат договор или поне да убедят клиент в ползата от взаимното сътрудничество. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да се докоснете до детайлите на някаква тайна информация. За някои от вас, тя ще бъде свързана с възможна сделка с недвижим имот. Други, могат да поговорят с личност, на която могат да се доверят. Бъдете внимателни за тенденцията да възникне внезапна ситуация, свързана с внезапно разсейване на вниманието. Не си позволявайте да се отвличате с разговори по телефона или други средства за комуникация, докато шофирате. В края на периода, ще се отправите на пътуване, но е възможно, то да не оправдае очакванията ви. Консултацията, получена в края на седмицата, може да не е особено надеждна. Баща ви ще има нужда от вас, по повод негов проблем. Помислете за това, как да подобрите здравето си и изобщо за възможностите за личностната ви реализация.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода ще изисква от вас да решите някаква конфликтна ситуация. Добре е да отделите необходимото внимание за вашето здраве или поне да организирате правилно дневния си режим. Може да стартирате програма с физически упражнения. Средата на периода, ще ви даде възможност да изясните всички детайли, свързани с някакъв договор. Някои от вас, могат да го подпишат. Ще се наложи да проведете разговор с вашия партньор, свързан с начина по който комуникирате, разговаряте. Може да засегнете и отношенията си с близки приятели, братя, сестри. Краят на седмицата, може да причини някаки безпокойства по време на сън. Може да спите неспокойно или да сънувате нежелани, неприятни сънища. Не преяждайте и внимавайте с какво се храните, защото има опасност от проблеми с храносмилането и чревни инфекции. Може да помислите как да възстановите или поне преустановите поредица от разходи, които се е налагало да правите в последно време.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *