Ведическа астрология джьотиш | Седмична прогноза 18-24 април

Ведическа астрология джьотиш | Седмична прогноза 18-24 април

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 18 – 24 АПРИЛ 2022 г.

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане  в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок. 

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Овен

Луна –  Везни, Скоприон, Стрелец, Козирог

Марс – Водолей

Меркурий – Овен

Юпитер – Риби

Венера –  Водолей

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

Особен момент през тази седмица е съвпадът на Луната с южният лунен възел – Кету, на 18-ти Април. В този момент ще е налично и силното влияние на Раху, Слънце, Мерурий. Може да имате усещането, че не знаете какво решение да вземете или да се почувствате разсеяно, несигурно, притеснено. Може да се сблъскате с  по-сложна ситуация, свързана с вашите финанси. През тази седмица може да бъде пуснат нов филм на пазара на филмовата индустрия. Много хора ще усетят някакви сложни енергии, чувства, свързани с тяхната връзка. Възможно е да се развият някакви проблеми, свързани с пътувания. Началото на седмицата ще засили агресията по целия свят. Повече информация за текущия месец Април, може да намерите в следното видео:

БЛАГОПРИЯТНИ / НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

18-ти Април – Ден подходящ за изпълнения на задачи, дейности, които изискват повече агресивност, решителност. Може да влезете в спор и да го спечелите. Неподходящ ден за пътувания. Не започвайте нови неща.

19-ти Април – Добре може да се координирате със своя екип или група хора, с които имате сходни интереси. Добър ден за пътуване. Подходящ ден за среща с приятели.

20-ти Април – Не се противопоставяйте на никого и не проявявайте грубост. Отговорността, която проявите в този ден, ще ви донесе много позитиви. Помогнете на възрастен човек. Обсъдете сериозен въпрос. Не бъдете егоистични не започвайте ново лечение на този ден. Неподходящ ден за пътуване.

21-ми Април – Може да откриете истинската причина за определен проблем. Проявете активност и енергичност и ще постигнете успех. Използвайте билки или просто изпийте подходящ за вас чай. Положителният ефект ще силен. Не вземайте и не давайте пари назаем.

22-ми Април – Успешно може да се противопоставите на  конкуренцията си. Много добър ден за проява на професионални качества. Може да поискате помощ, да отправите молитва към женско божество, светица. Неподходящ ден за пътувания по земя. Може със самолет, кораб.

23-ти Април – Успешен ден за бизнес планове. Държавните органи ще улеснят вашата работа, ще ви помогнат. Може да започнете нова дейност, проект. Неподходящ ден за пътуване.

24-ти Април – Благоприятен ден за религиозни дейности (Великден). Всеки съвет, получен в този ден, ще ви донесе много ползи. Купете си нова дреха. Добър ден за пътуване. Не поемайте ангажименти.

Ведическа астрология джьотиш | Седмична прогноза 18-24 април

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще ви накара да се напрегнете по отношение на вашата връзка. Може да има нужда да решите някакво недоразумение. Вторник и сряда, може да има нужда, да се справите с някаква внезапно възникнала ситуация. Може да нямата особено добро настроение. Почивните дни, ще ви дадат възможност да осъществите желано пътуване. Може да посетите религиозно място – храм, манастир. Поискайте прошка от своя баща и му окажете необходимата помощ. Въпреки празника и срещата с различни хора в тази връзка, в края на седмицата ще мислите за работа и ще планирате бъдещите си действия. Ще мислите за професионалната си реализация и как да постигнете своя успех.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата може да ви накара да обмислите отношенията с хора, които ви изнервят. Това може да са ваши роднини. Колегите, също ще ви напрягат. С напредване на периода, ще съсредоточите вниманието си към вашия партньор. Преди почивните дни ще имате възможност да се срещнете с нов клиент, дори може да сключите нов договор. Почивните дни ще ви дадат възможност да пътувате, но внимавайте за ситуации, които могат да възникнат внезапно. Шофирайте внимателни. В края на периода е добре да реализирате среща с вашия баща. Вслушайте се в съвета, който ще ви даде мъдър, опитен човек.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Понеделник е ден, в който може да се напрегнете по въпроси, свързани с вашите деца. Може да усещате, че не разбирате какво мислят те. Следвайте интуицията си и няма да сгрешите. Началото на периода, може да създаде някакви сложни моменти, относно романтичната ви връзка. Може да планувате нещо, а да видите, че нещата се развиват по съвсем различен начин. Средата на периода и почивните дни, ще ви дадат възможност да прекарате хубави моменти с вашия партньор. Ще исакте да се усамотите и ще усетите, да осъзнаете връзката си със Всевишния. Не преяждайте в почините дни, макар че може да ви е трудно да устоите на вкусните изкушения. В противен случай ще трябва да се справяте с проблеми, свързани с храносмилане. Шофирайте внимателно в неделя.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Каквито и сложни моменти да имате у дома, в началото на периода, те ще отминат. Погрижете се за своята майка. Проявете любовта си, макар да усещате, че не разбирате какво мисли тя. Не вземайте решения, свързани с дома, ремонт у дома, сделки с недвижими имоти в началото на седмицата. Ситуацията може да се усложни и да съжалявате за действията си. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да проявите творческата си енергия. Вероятно относно украса, свързана с Великден. Празничните дни, може да ви създадат условия, в които да изпитате някакво напрежения, да попаднете в конфликтна ситуация. За някои от вас, това ще са спорове с колеги. Краят на периода, ще ви даде възможност да насочите повече от вниманието си, към вашия партньор. Някои от вас ще обмислят начина, по който могат да разширят мрежата си от клиенти.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да създаде някои сложности в комуникацията. Или няма да може да се изразявате ясно, или просто хората, няма да могат да ви разбират. Може да се създаде напрежение, заради недоразумения между вас и близък приятел. Това може да бъде свързано с планове за пътуване в идващите празници. Помислете за Всевишния. Той винаги ще ви разбере. В средата на седмицата ще трябва да насочите вниманието и енергията си към вашия дом. Може да организирате празнична декорация или да направите необходимото за да подготвите дома за Великден. Почивните дни ще насочат вниманието към вашите деца, както е редно по време на празници. Някои от вас ще преживеят романтични почивни дни. В края на седмицата, трябва да помислите за подобрение на хранителните си навици.

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, може да ви накара да положите усилия, за да се справите с някакво напрежение в семейството. Не преяждайте. Помислете за добрата хигиена в устната ви кухина, защото сте в период, в който ще чувствате слаба енергия, по отношение на зъбите. Може да има нужда да отидете на зъболекар. Празничните дни наближават и може да обсъдите с приятели, как да организирате времето по Великден. Ще искате да пътувате, но не много далече. Може да отидете до място, което също смятате за свой дом или поне се чувствате, като у дома си. Вшата майка, определено ще иска да празнувате по традиционен начин у дома. Може да поспорите с нея, за маловажен въпрос. Краят на седмицата ще ви накара да помислите за организацията на режима на децата. Неделя е подходящ ден, за да направите план за следващата седмица

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ви кара да се чувствате малко несигурни в самите себе си.  Не може да решите накъде да тръгнете. Коя посока е подходящ за вашето развитие. Приготвянето на вкусна храна, свързано с предстоящите празници, ще отвлече вниманието ви от тези мисли. Ще може да обсъдите някои въпроси, свързани със семейството и неговите финанси.  В почивните дни, ще може да се срещнете и да си поговорите с близки приятели. Може вашите братя и сестри да ви посетят в празничните дни. Много от вас ще се отправят на кратко пътуване. В края на седмицата, ще празнувате в традиционна домашна обстановка, заедно с вашето семейство. Възрастна жена от семейството ще бъде в центъра на празничното събитие. Може да се радвате на семейните традиции.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Понеделник, може да ви накара да похарчите неразумно някакви средства. Това може да бъде положително действие, само ако е направено от благотворителни подбуди. Помощ към бедни, сираци, хора в затруднено положение, ще бъде много благоприятно за вашата карма. Средата на седмицата, ще ви накара да се мобилизирате и да организирате предстоящия празник. Вие ще поемете ръководната функция, между членовете на вашето семейство. В празничните дни ще ви очакват много вкусни ястия, поставени на семейната трапеза. Ще може да се насладите, но е възможно да прекалите с вредна за вас храна. Не поемайте прекалено количество алкохол, защото това ще бъде вредоносно за вас. В неделя, може да се срещнете със стар близък приятел, с който да си побъбрите и да си спомните отминалите дни.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата може да ви притесни, заради ситуация, свързана с вашите приходи. Може да не получите сумата, на която сте разчитали за бъдещите празници. Изглежда, че ще попаднете в някакво недоразумение, свързано с вашите приятели. Може да е свързано със сложността на организация на пътуване, на съвместно празнуване. Но така или иначе, някои от вас ще могат да пътуват и да празнуват на място, на което предвартелно са планували. Почивните дни ще ви накарат да се заемете с организацията на празника. Вие ще сте активната фигура в семейството. Неделя ще ви постави в традиционна обстановка и ще се радвате на семейството и семейните ценности около Великденската трапеза.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще създаде някои усложнения в общуването с обществото. Може да има някакво неразбиране на личността ви. Ще трябва да се справите с някакъв проблем в кариерата. Може да се чувствате малко несигурно и да не занете как да постъпите в работата. Средата на седмциата, може да ви донесе приходи, които да са съвсем навреме, във връзка с предстоящия празник. Може да организирате някакво пътуване с ваши прители и да се отправите на някакво отдалечено място, където по време на празниците да бъдете по-близко до природата. Ще имате време да си поичинете и даже да се наспите на воля. Великден ще ви постави в центъра на вниманието от страна на околните хора и ще може да изразите себе си по желания от вас начин. Може да споделите схващанията си за празника, които определено ще са свързани с дълбоко традиционно отношение към подобни събития.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Понеделник ще ви накара да планирате пътуване. Може да се чувствате малко притеснени, в тази връзка. Изглежда, че ще бъде трудно разбирателството с вашия баща. Но трябва да му отделите съответното внимание. Средата на седмицата ще ви накара да станете по-активни в работата си и да решите конкретни въпроси, преди настъпващите празници. В края на седцмиата ще може да участвате активно в социални събития. Изглежда, че на празниците ще се срещате с много хора. Може да общувате със свои клиенти и да подготвите почвата за получаване на приходи. В неделя ще имате възможност да пътувате до далечно място, свързано с традиционна духовност – манастир, храм или просто да се разходите сред природата. Може да направите някакво дарение, с което да помогнете на възрастен човек. Това ще бъде много благоприятно за вас.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата може да ви накара да се притесните във връзка с непредвидена ситуация. Някои от вас може да сънуват неприятен сън, но всичко това ще отмине. Ще трябва да организирате пътуване във връзка с идващите празници. Може да обсъдите това  с родителите си. Въпреки почивните дни, краят на седмицата ще ви накара да мислите и за работа и кариера. Може да се наложои да направите нещо важно за работата, бизнеса си в събота. Неделя ще ви даде възможност да се срещенете с много хора, които имат осъзнаването за традиционността на  празника. Това може да са и ваши възрастни роднини, които ще ви оставят с приятно усещане за принадлежност към рода.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *