Седмичнна прогноза 13 – 19 Юни 2022 I Джьотиш Астрология

Астрология

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак или т.н. “зодия”, не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Телец; от 15-ти Юни в Близнаци;
Луна – Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей
Марс – Риби
Меркурий –  Телец
Юпитер – Риби
Венера –  Овен; от 18-ти Юни в Телец
Сатурн – Водолей – ретрограден
Раху ( Северен лунен възел ) – Овен
Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

На 14-ти Юни е Пълнолуние в Скорпион. Луната не е особено благожелателна в тази позиция, но все пак, ще бъде в пълния си блясък, така че, ще успее да даде своето положително влияние. Слънцето, още на следващия ден – на 15-ти Юни, напуска Телец и навлиза в Близнаци. В следващите 30 дни, ще се активират дейности, свързани с журналистика, медии, обществени прояви. Може да се очакват някои резки промени в търговията и в движението на борсовите индекси. На 18-ти Юни, Венера навлиза в своя знак – Телец и ще остане там до 12-ти Юли. В следващите три седмици, ще имате възможност да се изпитвате удоволствие от вкусна храна, да се радвате на красотата, да успеете да получите съответни ползи от правилно инвестирани пари и усещането, че ще спестите, съхраните необходимите ви средства. Семейството, по принцип, ще бъде закриляно в този период.

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

13-ти Юни – Денят е подходящ за дейности, които се извършват от целия екип, за обсъждания, за планиране; за вземане на конкретни решения; за пътувания. Не започвайте нищо ново в този ден; не вършете рутинни дейности, а се опитайте да действате нестандартно.

14-ти Юни – Денят е благорпиятен за уреждане на спорове, за съдебни дела; за решаване на важни въпроси; за упражняване на контрол, за проверка; за уреждане на семейни дела; за грижа към възрастни хора. Не позволявайте да попадате в депресия или лощо настроение, защото ако го проявите, ще получите негативна реакция от страна на околните; не прекалявайте, нито с активността, нито с бездействието; не е подходящ ден за пътувания.

15-ти Юни – До обяд може да се замете с въпрос, който изисква изясняване на първопричината и да го решите; не вземайте и не давайте пари назаем до обяд. След обяд, може да проявите смелост, инциативност; да се противопоставите на конкуренцията, на враговете си; може да пътувате и особено успешно към морето; да проявите професионализъм. Любезността, тактичността, проявени през втората половина на деня, няма да бъдат оценени правилно.

16-ти Юни – Ако може, да не стартирате пътуване до обяд – направете го. В първата част на деня, можете да бъдете активни; агресивността към конкуренцията ще ви даде предимство. След обяд, може да обмислите нов проект, да планирате; да работите успешно по своите бизнес дела; да решите въпроси, свързани с публичи прояви, представяне пред обществото. Втората част на деня не е особено благоприятна за пътуване.

17-ти Юни – Много добър ден за поставяне на ново начало; за сделки с недвижим имот; за вземане на превантивни мерки; за организационни работи; за консултации; за важно обаждане по телефона; благоприятен ден за пътуване. Не бъдете груби, нелюбезни. Не давайте сериозни обещания. Не приключвайте важни дела в този ден.

18-ти Юни – Денят е добър за проява на творческа енергия, за креативност; за срещи с хора, за социални дейности; за покупки, вкл на имущество – вкл. дом, автомобил, мебели, а така също и на дрехи, бижута; благоприятен ден за пътуване. Не е добър ден за създаване на партньорства, връзки; не се заемайте с домашни дела – чистене, готвене, подреждане…

19-ти Юни – Добър ден за пътуване; за каране на колело; за йога и медитация (напомням, че този ден е определен за отбелязване на Световният ден на Йога, в България за 2022 г. Денят не е особено благоприятен за спорове и поставяне на ново начало.

sedmichna-prognoza-13-19-june-2022

ОВЕН АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви даде възможност да научите някаква тайна. Някои от вас, ще имат интересно преживяване, свързано с внезапна среща. Ще се заинтересувате от мистична информация. Може да се срещнете с човек, познавач на окултните науки. Навлизате в период, в който ще активирате комуникацията си. Внимавайте, защото има тендеция да проявявате своето его, в по-висока степен, отколкото околните могат да понесат. Краят на периода, ще ви даде възможност да приготвите и да се насладите на вкусна храна. Общуването със семейството ще бъде приятно и благожелателно. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да се срещнете с хора, които не сте виждали от известно време.

ТЕЛЕЦ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата ще ангажира вниманието ви с вашия партньор. Ще забележите, че личният ви партньор е очарователен човек. Бизнесмените ще трябва да се срещнат със свой партньор, който ще разкрие, осветли своите идеи. Ще имате нужда да се посъветвате с някого ( консултант, съветник), относно получената информация. Някои ще подпишат важен договор, в началото на седмицата. Възможно е, това да стане причина за увеличаване на спестяванията ви. Ще станете по-активни в общуването със семейството, но се въздържайте от проява на его, за да не нараните някой от близките си. Краят на седмицата ще ви накара да помислите за своя външен вид и за това, как може да го подобрите. Помислете какви процедури или покупки на лични вещи, дрехи, украшения, могат да ви помогнат в това намерение.

БЛИЗНАЦИ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви даде възможност да изясните ситуация, свързана с някакъв конфикт. Ще знаете как да постъпите. Ще усетите прилив на енергия и ще се чувствате самоуверено. Здравето ви ще се подобри и имунната ви система ще се засили. Средата на седмицата, може да предизвика някакво противпоставяне с партньора, но бързо ще решите противоречията. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да пътувате до приятно място, където ще изпитате различни наслаждения, удоволствия. Възможно е да сте били там и преди.

РАК АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата е момент, в който вашата планета – Луната, ще бъде силна в своето Пълнолуние. Това ще ви даде много творческа енергия. Ще имате креативни идеи. Ще изпитате желание за романтични преживявания. Средата на седмицата, ще ви накара да проясните ситуация, свързана с вашия партньор. Бизнесмените ще имат ползотворен контакт със свой клиент. Краят на периода, може да причини някои безпокойства в съня. Бъдете внимателни, относно вашето храносмилане и се въздържайте от неподходяща за вас храна. Предстоят ви възможности за покачване на приходите, но това ще ви даде увреност да направите някои разходи. По-вероятно, свързани с летен отпуск.

ЛЪВ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, може да ви накара да обмислите ситуация, свързана с вашата кариера. Някои ще реализират идея за приятна промяна у дома, свързана с повече светлина и удобство. Накои от вас, ще имат възможност да организират ремонт у дома. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да организирате или проверите организацията на децата, относно тяхното развитие, образование. Краят на периода ще насочи вниманието ви към вашия партньор. Може да се срещнете с приятел. Засилва се тенденцията за повишение на приходите. За бизнесмените, това ще бъде свързано с нови клиенти. Служителите ще получат някои бонуси. През следващите 30-тина дни ще усетите много положително влияние в работата, бизнеса. Това може да е свързано и с подобрения в условията на работното място.

ДЕВА АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Периодът започва с активна комуникация. Може да се срещнете с близък приятел и да си споделите интересни тайни. Средата на периода, ще насочи вниманието ви към домашните дела и отношенията с близките, с децата. Краят на периода, може да причини някои тревоги, някои притеснения. Но наближава много благоприятен период за хубави пътувания, който стартира в края на седмицата. От друга страна се засилва и енергията ви, относно всики дейности, свързани с бизнес, работа, кариера. Бизнесмените ще активират дейсностите си и те ще станат причина за усещането за успех. Служителите ще трябва да общуват по-активно със своите началници и да обменят информация двупосочно.

ВЕЗНИ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода ще ангажира вниманието ви със ситуацията с вашите спестявания, семейни активи. Ще може да направите правилна оценка и да планирате развитието им. Средата на периода, ще насочи вниманието ви към някаква комуникация, която може да е свързана и с вашата кариера. Краят на периода, ще ви даде възможност да активирате общуването с вашите деца. Може да преразгледате тяхното поведение, развитие, образование. Получавате енергия, възможности за пътувания. Някои от вас, може само да планират през тази седмица, но така или иначе, през следващите 30-тина дни, ще реализират някакво пътуване. Краят на седмицата, ще ви даде знаци, че може да имате вълнуващи тайни преживявания с вашата половинка.

СКОРПИОН АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, дава възможност за разкриване на личността ви. Луната ще бъде в Пълнолуние на асцендента ви и ще се чувствате уверени в себе си, в чувствата си, във възприятието на околния свят. Ще се освободите от някои съмнения, относно споменатите елементи. Средата на седмицата, ще ви накара да помислите за начина на хранене и може да направите някои промени, които биха елиминирали нежелания ефект от неправилно хранене. Краят на периода, ще ви покаже възможностите на активната комуникация. Ще се срешнете с ваши приятели. Ще помислите за вариантите за подобрения в дома, в който живеете. Бъдете внимателни пр шофиране, защото се усилва възможността от ситуация на пътя, свързана с проява на его. Ще имате възможност да научите някаква тайна.

СТРЕЛЕЦ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата ще направите някакви разходи, които може да са свързани с ваше пътуване или планиране на токова. Някои от вас, ще изяснят някои неща, свързани с живота във вашата спалня. Седмицата ще ви даде възможност да планирате спестяванията си или поне да прегледате ситуацията, свързана с тях. Ще се активирате в посока на общуване с различни хора. Навлизате в период, в който човекът, който застава пред вас, ще е личност с повишено его и трябва да бъдете внимателни за това какво поведение да изберете, предвид резултата, който целите. Бизнесмените ще се срещнат с претенциозни клиенти. Личният ви партньор, ще прояви повече самоувереност в комуникацията с вас. Всички конфлики ще се решават лесно. Ще може да усетите подобрение на здравето си.

КОЗИРОГ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви даде възможност да видите нова възможност за повишаване на приходите ви. Уверени, че всичко е наред, след това може да направите някои разходи. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да действате в насока на реализация на вашата личност. Това действие, може да бъде свързано с дългорсочна тенденция за стабилизиране на спетсяванията ви. Бъдете внимателни, относно здравето ви, защто в следващите 30-тина дни, имунната ви система няма да бъде в най-силната си форма. Но имате достатъчно енергия да се справите с някои дребни неразположения. В края на седмицата ще усетите силна подкрепа по отношение на творческата ви реаизация. Някои ще получат романтично предложение.

ВОДОЛЕЙ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с изискването, да насочите цялото си внимание към реализацията в кариера, работа, бизнес. Много от вас ще стартират нов проект и ще могат да разчитат на успешно развитие на нещата, следствие на вложените усилия. Средата на седмицата, ще ви накара да помислите за по-активни социални контакти, но може да усетите, че те не се случват така, както бихте желали. Краят на периода, ще ви даде възможност да пътувате или поне да отидете на разходка сред природата. Вниманието ви ще бъде привлечено и от развитието на децата. Бъдете внимателни и не допускайте да се развие ситуация на битка между вашето и тяхното его. Краят на периода, ще ви даде идея или възможност да оганизирате дома си по нов красив начин. Може да купите красива вещ за дома или да стартирате ремонт, който ще е свързан с много красота и подобрения у дома.

РИБИ АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много от вас, в началото на седмицата, ще се отправят на желано и приятно пътуване. Възможно е, това да е началото на вашия отпуск. Ще имате възможност да отделите много енергия за нещата у дома. Някои могат да стартират ремонт на дома. Други могат да активират работната си, кариерната си реализация от дома. Ще се чувствате много уверено вкъщи. Ще бъдете лидер в дома си и може да проявите повече его в комуникацията с близките у дома. Вашата комуникация (по принцип), ще получи много благоприятна подкрепа в края на седмицата. Ще ви бъде приятно да разговаряте с близки приятели. Може да се заемете с хоби, което ви прави щастливи. Краят на седмицата, ще ви въведе в период, в който може да създадете романтично познанство, започвайки от комуниация в интернет или запознанство, чрез близък приятел.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:

Facebook: Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *