Ведическа седмична прогноза 03 – 09 октомври 2022

Ведическа астрология джьотиш | Седмична прогноза 18-24 април

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

Седмична прогноза 03 – 09 октомври 2022

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – РЕАЛНИТЕ астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане  в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Дева

Луна – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Марс – Телец

Меркурий –  Дева

Юпитер – Риби, ретрограден

Венера –  Дева

Сатурн – Козирог – ретрограден

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

03-ти Октомври – Успешно можете да се справите със своята конкуренция, опозиция, врагове. Действайте смело. Не много подходящ ден за пътувания с наземен транспорт, но другите видове са подкрепени. Денят е благорпиятен за дела, свързани със заеми, кредити. Може да вдъхновите другите за действия, особено чрез личен пример. Не се опитвайте на този ден да проявявате тактиност. Няма да бъде разбрана.

04-ти Октомври – Денят е много благоприятен, за да изготвите важни планове, стратегии. Може да подновите изоставена дейност.  Благоприятен ден за законова  политическа, обществена дейност. Избягвайте пътуванията. Действайте, съобразно морала. Всяка неетична постъпка ще бъде осъдена строго.

05-ти Октомври – Благоприятен ден за стратиране на нови проекти. Денят е благоприятен за започване на лечение. Вслушайте се в дадения ви съвет, независимо в каква област е. Той ще бъде подходящ за вашата ситуация. Успешно може да организирате необходимите неща. Купете си нова дреха. Не проявявайте грубост, агресия. Творческите дейности, които изискват работа с ръце, може да срещнат някои проблеми.

06-ти Октомври – Благоприятен ден за празнуване, за важни церемонии, свързане с откриване или друг важен повод. Кариерните дейности ще привлекат слава и ще подобрят имиджа ви. Може да пътувате и да постигнете желаната цел. Денят не е благоприятен за създаване на нови партньорства. Активният стремеж към целта, ще се подкрепи повече, от проявата на тактичност и любезност.

07-ми Октомври – Благоприятен ден за пътувания. Успешно можете да подпишете нов бизнес договор и да поемете важни ангажименти.  Образователните дейности са силно подкрепени. Не започвайте нов проект в този ден. Избягвайте срещи с много хора в този ден, освен ако става дума за професионални срещи.  Отложете домакинската работа за друг ден.

08-ми Октомври – Денят е благоприятен за дейности, свързани с технологии или монтьорски способности – сглобяване, ремонтиране на уреди, др. Може да се заемете с някакво несигурно, рисково (не хазарт) дело и ще постигнете желания резултат.  Не започвайте нищо ново, поне до обяд. След обад може да се заемете с дейности, които изискват повече спокойствие. Втората част на деня, може да ви даде добра възможност за решение на въпрос, който е свързан с конкуренция, врагове.

09-ти Октомври – Мислете и действайте позитивно. Идете на пазар – ще имате добри сделки, покупки. Посетете храм и се замислете за духовната си реализация. Пътуванията ще ви носят позитивни усещания. Почивката и релаксацията ще ви донесат желаните усещания. Избягвайте заниманията с нестандартни за вас дейности, неща, които не сте правили преди.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Можете да разчитате на положителен период, но трябва да обърнете внимание на здравето си. Положителните резултати ще идват, предвид вложените от вас усилия. Не бива да се доверявяте на късмета си. Може да усетите недостиг на средства. Това е още една причина да организирате разходите си мъдро, а не да харчите по прищевки в момента. Може да се почувствате малко разочаровани от количеството пари, с които разполагате. Но всичко е във вашия контрол. Ще имате някаква възможност за пътуване и може да го направите с вашето семейство. Дайте необходимата подкрепа на родителите ви. Творческите и креативните занимания, дейности, могат да срещнат някои трудности през този период. Основната причина ще бъде вашето съмнение в способностите ви. Някои от вас ще се чувстват несигурни по отношение на кариерата и бизнеса, който ръководят. Но не забравяйте, че тези области от живота, винаги зависят изключително от полаганите от вас усилия.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ще бъдете много енергични. Вашето здраве е в хармонични условия в момента. Ще положите всички усилия, за да завършите цялата си работа ефективно. Не се занимавайте с дреболии, а вложете цялата енергия, с която разполагате в нещо важно и перспективно. През разглеждания период, може да получите някои неочаквани позитиви, печалби от семейно имущество, недвижими имоти. Запазете спокойствие и останете бдителни. Не губете сили в прекалено силни емоции или ще има опасност да загубите спечеленото. Ще може да се срещнете с различни приятели или дори с някои по-важни личности в кръговете, в които се движите.  Тези контакти ще ви дадат възможност да подобрите имиджа си. Бизнесмените ще имат възможност да привлекат нови клиенти. Така или иначе, през тази седмица, може да разчитате на своята енергичност, на жизнеността си. Ще свършите доста полезна работа и може да разчитате на добри резултати.  Мислете положително и това ще засили, утвърди положителните резултати от дейността ви.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Трябва да бъдете внимателни в отношенията си с колегите през тази седмица. Особено, относно тяхното поведение и действия спрямо тях. Може би не всички ви възприемат по позитивен начин. Помислете, дали някой от тях не иска да ви злепостави. Не позволявайте подобни мисли и ситуации да повлияят на добрата ви концентрация и следването на вашите цели.  Онези от вас, които мислят за някаква важна покупка, инвестици, могат да направят това в разглеждания период. При правилно и разумно използване на силите и разума ви, можете да постигнете добри резултати. Разбира се, сериозните инвестиции, свързани с недвижим имот, автомобил, др. трябва да се правят само след консултация с надежден съветник.  Ще бъдете ангажирани и с много домашни дела и въпроси, но ще успеете да решите всяка ситуация, колкото и сложна да е тя. Особено внимание трябва да обърнете на работата, кариерата. Вашите ръководители няма да бъдат в особено добро разположение на духа и може да понесете  негативните усещания, следствие на изразено от тях недоволство. Запазете спокойствие и вършете своята работа надеждно. Така никой няма да може да намери недостатъци в нея.  Но така или иначе е възможно да се почувствате несправедливо подценени от тях. Не позволявайте подобни моменти да ви изкарват от равновесие и шофирайте с повишено внимание.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Бъдете внимателни, относно начина си на хранене и не си позволявайте вредна храна. Може да подобрите самочувствието си с подходяща медитативна техника, занимания с йога. Разбира се, може да се занимавате с каквато пожелаете физическа дейност, но помнете, че трябва да го правите и се заемете с такива упражнения. Огледайте финансовото си положение и не си позволявайте да правите ненужни и неразумни разходи. Напротив организирайте ги по разумен и спестовен начин. Ако не постъпвате така, то в бъдеще може да се срещнете с някои финансови предизвикателства. Освен това е необходимо да извършвате всяка своя работа, задължение по отговорен и своевременен начин, така че никой да не може да използва това, като повод да намали приходите ви. Отношенията в семейството ви се развиват благопритно и може да усетите укреване на връзките между близките ви.  Ако има необходимост да пътувате по работа, служебно, то може да разчитате, че ще постигнете целите си.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Напоследък здравето ви се сблъсква с някои неразположения, проблеми, но вече може да отдъхете с облекчение, защото имате достатъчно енергия, за да се усетите отново жизнени. Особено тези от вас, които вече навлизат или са навлезли в есенния сезон на живота си. Ще усетите подобрение на храносмилателната система. Ще се чувствате по-спокойно и дори радостно. Използвайте опита и рутината, като инструменти за справяне с житейските и здравословните проблеми.  Помислете дали сте вложили достатъчно усилия, по отношение на това да си осигурите необходимите приходи. Ако не сте го направили – направете го. Защото сегашното бездействие, може да ви причини сложни финансови времена в бъдеще. Тази седмица изисква от вас да положите повече усилия в работата и дори да се вслушате в мнението на колегите си,  относно вашата работа, независимо дали то ви харесва или не. Може да се наложи да похарчите някакви пари за оборудване у дома или разход, свързан с автомобил. Шофирайте внимателно.

ДЕВА  – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Това е приод, в който може да си отдъхнете от някакво психическо напрежение. Необходимо е да си дадете малка почивка, вкл. от работата си. Използвайте периода за физическа релаксаци и за разтоварване. Може да помислите за дейнсоти, които ще ви днесат забавление, радост. Така, че не се претоварвайте с работа. Помислете какво може да направите, за да подобрите недвижимата си собственост. Може да помислите за някава инвестиция. Съберете достатъчно информация и вземете решение. Дори да не е в полза на някаква сделка, то събраната информация, ще ви бъде много полезна за да се ориентирате правилно в икономическите условия на заобикалящия ви свят.  Периодът е много благоприятен да помислите и планирате и кариерата си, като приложите някакъв модерен подход и повече креативност. Ще се наложи да свършите накои домашни, семейни дела. Това, отново ще ви напомни, че имате нужда от почивка. Пестете енергията си, като действате плавно, методично, а не импусливно и емоционално.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Отново вземете под внимание, че не трябва да се поддавате на желанията си да се наслаждавате на всички прдпочитани от вас удоволствия и особено на онези, които могат да окажат неблагоприятно влияние на вашето здраве – поемане на алкохол, нездравословна храна, прехранване. Но като цяло, може да разчитате на подобрения на здравето ви и засилване на усещането ви за жизненност, енергичност. Още в началото на периода, ще усетите, че се чувствате добре и физически и психически.  Настроението ви ще е добро и ще се подобрява.  Онези от вас, които мислят да направят накои вложения,  било то в някои покупки или в по-сериозни инвестиции, трябва да бъдат внимателни, защото може да се подведат от прекаленото желание да постигнат успех. Може да има елемент на подвеждане, било то поради лична ваша самозаблуда или от страна на друг човек, който търси своята изгода от процеса. Може да потърсите помощ от доверен консултант. Много от вас, ще имат възможност да организират някакво пътуване, което да ги радва. Ще имате възможност да разширите социалните си контакти и да се запознаете с нови хора.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Кариерата ви се развива успешно, благоприятно. Работата е тази, която ви носи много баланс, увереност в момента. Ще имате много енергия да работите за постигане на всички свои цели. Може да усетите някакво увеличение на разходите ви през тази седмица. Опитайте да ги контролирате, като се възползвате и от мението на своите близки, семейството ви.  Харчете разумно и само за необходими неща. Възможно е, да не се чувствате толкова радостни и щастливи, колкото това изглежда на всички хора, които ви наблюдават отстрани. Може да преживявате някаква скрита тъга. Онези от вас, които искат да заминат за чужбина, ще имат възможност да реализират това или да улеснят този процес. Планирайте важна ситуация, свързана с вашия дом. Някои от вас ще предприемат съответни действия. Потърсете информация в тази връзка. От близки или от интернет.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Опитайте се да бъдете дискретни, относно своите намерение за влагане на средства, за инвестиции. Не обсъждайте това с  други хора, дори с близките ви. Защото те могат, поради някаква своя мотивация да осуетят плановете ви и да ви причинят загуби. Но така или иначе, ако трябва да решавате важен въпрос в тази връзка, е добре да се посъветвате със своято семейство. Особено, ако има по-опитен човек в него. Работата ви се развива добре. Може да разчитате на успехи в кариерата. Бизнесмените ще постигнат положителни резултати. Запазете спокойствие и не се превъзнасяйте по този повоед. Не вземайте прибързани решения. Погрижете се за здравето си. Избягвайте преяждането и се въздържайте от нездравословни навици. Заемете се с физически упражнения.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Тази седмица, ще ви даде възможност да възстановите баланса на вашите финанси. Причините, поради които направихте някои разходи, вече са елиминирани и ще имате възможност да спестите. В кариерата ви се появяват някои добри енергии. Някои от вас, най-после ще имат възможност да поговорят със своя началник по важен за тах въпрос и той ще бъде решен удовлетворително.  Ще усетите положителната енергия в цялата работна среда.  Може да почувствате, че ви липсва емоциия, забавления през тази седмцица, но това е илюзия и само от вашето желание зависи, дали може да си осигурите интересни занимания, дори да има пречка за среща с приятели.  Можете да се разходите или да отидете на някакво пътуване. Опитайте се да подобрите здравето си. Може да очаквате, че средата на седмицата, може да ви даде ситуации, които да покачат общото напрежение – повече дела, отговорности. Но ще може да се справите с всичко.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Може да разчитате на успешна седмица. Финансото ви състояние се подобрява. Ще може да натрупате позитиви, които да ви помогнат да се справите с евентуалните финансови предизвикателства в бъдеще. Изгответе правилна стратегия, планирайте своето развитие.  Бъдете внимателни, защото е възможно да разберете, че колега или конкурент се опитва да се възползва от вашите успехи, като ги представи за свои. Не позволявайте на други да си приписват вашите заслуги.  Може да ви се стори, че този период е малко скучен и не ви дава достатъчно възможности за забавления. Умът ви ще иска да измисли нещо различно, което да ви отвлече от рутинното ежедневие. Помислете за спортни занимания. Те ще ви донесат и забавления и подобрение на здравето си.  Вашето семейство, също ще ви даде някои приятни емоции. Може да очаквате подобрение на самочувствието на родителите ви. Ако някой от тях е имал някакви здравословни проблеми, сега е период, в който ще се усети общо подобрение.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Тази седмциа, може да ви създаде известно напрежение, защото ще трябва да взмете някои важни решения. Мислете спокойно и не позволявайте на стреса, да отнема възможността да действате интелигентно.  Освен това, помнете, че прекаления стрес, може да стане причина за здравословни неразположения. Така, че това е още една причина, за да не се поддавате на нервното напрежение.  Периодът е благоприятен по отношение на възможностите за събиране на финансови активи. Така, че ако се налага да уредите въпроси, свързани със задължение, заеми – ще може да го направите. Бизнесмените могат да спечелят пари. Могат да инвестират в нов проект.  Може да очаквате, че креативността и работоспособността ви ще се подобрят. Опитайте се да запазите личния си живот за вас самите, защото намесата на близките ви, само ще увеличи притесненията и напрежението ви. Но не позволявайте това да бъде причина за конфликти у дома. Намерете начин да заявите своя личен живот и пространство достатъчно категорично, но като се опитате да не наранявате близките си.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

 За контакти и въпроси: 

Facebook:    Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Telegram :    Danna Veda Yordana – Vedic Astrologer

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *