14 – 20 Март 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш

14 - 20 Март 2022 | Ведическа Астрология Джьотиш
ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ – СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА  14 – 20  МАРТ 2022 г.

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Риби (от 15-ти Март)

Луна – Рак, Лъв, Дева, Везни

Марс – Козирог

Меркурий – Водолей

Юпитер – Водолей

Венера – Козирог

Сатурн – Козирог

Раху ( Северен лунен възел ) – Телец

Кету  ( Южен лунен възел ) – Скорпион

Седмицата започва с Екадаши – ден, в който се препоръчва да се спазва въздържане от месо, яйца, риба, млечни и зърнени храни. Такъв вид храна, погълната на Екадаши, създава токсини в организма, от които е трудно да се освободи тялото, след това. Слънцето, на 15-ти Март, навлиза в Риби и излиза от съвпад с Юпитер. Това освобождава планетата на Мъдростта от “изгарянето”, и трудностите, които  причиняваше Слънцето. През тази седмица, на 18-ти Март,  предстои един много обичан и красив индийски празник – Холи. Холи е празникът на цветовете и Любовта и се празнува в цяла Индия и от индусите по целия свят. В деня на фестивала,  хората се стремят да посетят местата, свързани с Бог Кришна. Една от легендите разказва, че на този ден Кришна и Радха са спорили, кой изпитва по-силна любов към другия. Накрая решили, че силата на любовта им, ще се прояви в красотата на цветовте, с които единия ще оцвети другия. И който оцвети другия в по-красиви цветове – значи, че той обича по-силно.  Затова, по време на този фествивал, хората използват бои на прах, с които обсипват другите, в името на Божествената любов. Разбира се влюбените използват този ден, за да изразят любовта си един към друг. На Холи, е добре да направите някакво дарение, подарък, в името на любовта и особено на любовта към Всевишния.

Ведическа Астрология Джьотиш - месец март

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще насочи вниманието ви към занимания у дома. Семейството ще има нуджа от вашите грижи. Може да получите силна подкрепа от вашата майка. Помислете за връзката си. Може да се чувствате по-емоционално, по отношение на нея. Въможно е, в ума ви да минават мисли за някаква раздяла. Но, като цяло краят на март е положителен период за увеличение на приходите ви. Може да получите подарък. Или да мислите за романтични преживявания. Някои от вас, може да планират някаква промяна в кариерата.  Условията ще подкрепят планвете ви във всички области от живота. Добре е да се въздържате от проява на силно его. Обърнете внимание на финансите ви в дългосрочен план. Избягвайте лютите храни. Бъдете внимателни към действията на конкуренция, варгове, завистници. Може да мислите или да стартирате нов проект в работа, бизнес.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с необходимостта, да вложите някакви физически усилия. Може да са свързани с грижа за вашата майка. Комуникацията ще ви направи много емоционални, развълнувани. Възможно е да се отправите на кратко пътуване. Но очаквайте някои сложни моменти, свързани с него. През третата седмица на март ще се срещнете с близки приятели. Възможно е, да се развият някои спорове у дома. Навлизате в период, който ще донесе повишение на приходите ви. Или доход от нов източник. Бъдете внимателни в общуването със социалните ви групи. Възможно  е да се увеличи броя на хората, които изразяват егото си по-силно и така да се повиши риска да влизате в конфронтация с тях. Периодът е благоприятен за отношения с началници и за развитието ви в кариерата.

 

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНА

В началото на седмицата, може да изпитате желание да изразите грижа към семейството, като сготвите нещо вкусно. Ако не спазвате Екадаши, то  мляко с ориз ще бъде храна, която може да ви се стори много вкусна. Ако спазвате поста, то направете дарение някому от тези съставки – ориз, мляко. Средата на третата седмица от март, ще ви даде възможност да общувате активно с много хора. Но в същото време, ще трябва да останете повече време у дома. Ще имате възможност да свършите много неща вкъщи. Може да направите основно почистване. Периодът е подходящ, за да обмислите някои инвестиции или покупки. Засилва се енергията, която ще ви кара да бъдете по-активни в работата. И изглежда, че основна причина ще бъдат изискванията на началниците ви. Бизнесмените ще стартират проект, който ще ги ангажира през следващите 30-тина дни. През втората половина на седмицата, бъдете внимателни за възможни недоразумения с партньора.

 

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата е положителна за вас. В началото ще бъдете много емоционални. Ще се чувствате самоуверено. Ще изпитвате радост от живота и ще искате да празнувате. Ще усетите увеличение на късмета ви. Планувайте пътуване, което може да реализирате в края на седмциата или в по-дългосрочен план. Имате възможност да получите съвет от консултант, по важен за вас въпрос. Вероятно, свързан с инвестиции. Бъдете внимателни в работата с документи и подписванто им. Бъдете внмателни към здравето си. В края на третата седмица на март, може да има нужда да свършите някаква физическа работа. Някои от вас ще бъдат активни в комуникацията. Може да се срещнете с близки роднини или приятели. Не вземайте и не давайте пари назаем.

 

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Бъдете внимателни за разходите си. Възможно е да направите разход, заради емоционален импулс. Моментът е подходящ да останете насаме със себе си. Идете сред природата и я почете, като майка. Погрижете се за здравето си. Средата на третата седмица на март, ще ви накара да обърнете внимание на себе си. Ще бъдете активни и действащи. Ще изразите себе си в положителен план. Но не разчитейте ообено на хората около вас. Настроението ви, може да се смяна лесно. Навлизате в период, в който може да очаквате внезапни ситуации, които ще пречат на плановете ви.  Ще се наложи да влагате повече усилия, за да постигнете желания резултат. Въздържайте се от важни и сериозни решения през следващите 30-тина дни. Ситуациите с финансите ви, може да се развиват непредвидено. Опитайте се да видите общия  план на случващото се, а не само отделни елементи.

 

ДЕВА – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с много социална активност от ваша страна. Ще се срещнете с различни хора. Може да получите приходи или някакво повишение. Ще ви се иска да преживеете романтични моменти. Средата на седмицата, ще ви накара да си купите нещо или да направите някакъв разход. По-добре е да насочите внимание към духовното си развитие, вместо да мислите за материалното. Може да си помислите, че сте направили някаква грешка в миналото. Засилва се тенденцията за възможност за нов договор. Бизнесмените може да увеличат броя на клиентите си. Вашият партньор ще изпитва силна самоувереност и трябва да бъдете внимателни, за да не се стига до конфликтни ситуации, заради проява на его.

 

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Вниманието ви е приковано върху делата в работата ви. В началото на третата седмица от март ще изпитате емоция, заради действията на вашите началници. Изглежда, че ще бъде положителна. Може да усетите резултата от тяхна грижа за вас. Възможно е да получите повишение. Но внимавайте какво подписвате. Може да не  проявите достатъчно внимание, заради емоция. Ще бъдете социално активни в средата на седмицата. Ще трябва да се срещнете с повече хора. Това може да са ваши клиенти. В края на седмицата, може да си купите нещо ново. Ще искате да се оттеглите от шума на светския живот. Помислете за дневния си режим. Правете физически упраженения – фитнес, йога.  Може да започнете ново лечение.

 

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата ще се развие положително за вас. Началото на периода, ще ви накара да изпитате емоция, свързана с вашия баща и относно грижите, които той проявява към вас. Майка ви, също ще иска от вниманието ви. Поне, като разговор. Помислете и за духовното си развитие. Ще имате възможност да проявите енергията си, относно развитието на проектите в работата ви. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да изясните важни детайли с вашите началници. Бизнесмените ще проведат среща с инвеститори. Контактите с колеги, ще ви ност желаните резултати. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да извлечете желаните ползи от общуването с ваши познати, клиенти. Неделя ще бъде ден за вашата почивка. Може да отидете сред природата.

 

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, внезапно може да се почувствате силно емоционални. Може внезапно да помислите за някаква инвестиция. Шофирайте внимателно и не позволявайте на ситуациите на пътя, да ви изкарват от равновесие. Помислете как да подобрите здравето си  и да не позволявате на стреса, да ви се отразява физически. Въздържайте се от спорове в семейството. Но мжое да кажете на своите близки, че ги обичате. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да получите консултация. Това може да бъде дори съвет от баща ви. В края на третата седмица на март, ще сте ангажирани с колегите си и плановете в работата ви. Ще се представите добре. Бъдете внимателни, при работа с документи. Може да намерите правилното лечение.

 

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Седмицата започва с активни срещи с хора, с които трябва да обсъдите определени въпроси. Ваши клиенти, ще искат да говорят и даже да с срещнат с вас. Периодът е положителен за развитието ви. Връзката ви, също ще се развива спокойно. Партньорът ви, ще изпитва силни емоции и може да ги изрази пред вас. Средата на седмицата, може да ви изненада с някаква внезапна промяна. Бъдете внимателни за здравето си и шофирайте внимателно, без да се разсейвате или да говорите с някого. Може да организирате пътуване в края на периода. Навлизате в период, в който ще станете по-активни в комуникациите. Ще се налага да проявите повече физическа енергия – може физически занимания или работа с ръце. А така също, ви предстои и доста писане – може в социалните  мрежи. Но така или иначе, ще участвате в усилена комуникация. Ще бъдете много продуктивни.

 

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Ше трябва да се справите с някои сложности. Началото на третата седмица на март, може да ви накара да проявите повече емоции, относно някакво противопоставяне с жена. Може да е въпрос, свързан с ваши конкуренти. По-добре е да се погрижите за здравето си, отколкото да позволявате на малки проблеми да нарушават емоционалната ви, психичната ви, менталната ви хармония. Правете физически упражнения, за да се разтоварите от напрежението. Направете почистване у дома или в офиса. В средата на седмицата, ще бъдете по-активни във връзката си и ще имате време за партньора си. Може да сключите нов договор. Краят на седмицата, може да предизвика някакви внезапно възникнали проблеми. Но ще може да се срещнете с близък човек. Може да си купите нещо, което желаете.

 

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, започва с израз на силна емоция, относно вашите деца. Може да ви развълнуват с някакво действие или творчество. Ще имате възможност да проявите творческата си енергия. Ще мислите креативно. Средата на седмицата, може да ви напрегне с някаква конфликтна ситуация. Може да помислите за ново лечение. Във всеки случай, ще усетите общо усилване на имунитета ви. Егото ви, също ще се усили, затова внимавайте и не ставайте агресивни и подтискащи другите. Може да подпишете важни документи или да помислите за заем.  В края на седмицата, ще се срещнете с хора, които имат аналитично мислене. Ако са страна по договор, то ще мислят в детайли и калкулативно. Ще трябва да вземете общо решение с партньора ви. Може да е свързано с финасовото ви развитие.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси: 

Facebook:   Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *