Седмична прогноза 05-11 септември 2022

СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 05-11 СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане  в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Лъв

Луна – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Марс – Телец

Меркурий –  Дева, от 10-ти Септември – ретрограден

Юпитер – Риби, ретрограден

Венера –  Лъв

Сатурн – Козирог – ретрограден

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

05-ти Септември – Денят е благоприятен за решаване на въпрои, които изискват да се намери първопричината, сърцевината на проблема. Добър ден за работа в градината, за разсаждане, засаждане на растения. Благоприятен ден за сделки с недвижими имоти.   Не вземайте и не давайте пари назаем. Не е добър ден за започване на нов проект, дело, работа. Неблгагоприятен ден за сключване на брак.

06-ти Септември – В първата част на деня, успешно можете да се противопоставите на свои врагове или конкуренция. Добър момент за стартиране на пътуване до морето. Добър момент за занимания, дела, свързани с вашата професия. След обяд, можете да   подновите работа по отложени дела. Успешен момент за бизнес и работа. Може да подпишете ползотворни договори. Проявените тактичност, дипломатичност преди обяд няма да бъдат оценени положително. Избягвайте да пътувате през втората част на деня.

07-ми Септември – Подходящ ден за сделки с недвижими имоти, а така също и за влизане в нов дом, за първи път. Ако е нужно да вземете някакви предпазни мерки, в каквато и да е насока – те ще доведат до желания резултат. Усешно можете да си купите нова дреха или вещ за дома или работата ви. Добър ден за пътувания. Денят не е благоприятен за даване на обещания и поемане на сериозни ангажименти, вкл. за брак. Не е благопрятен ден за проява на агресивност. По-добре е да действате с такт и дипломатичност.

08-ми Септември – Благоприятен ден за творчески занимания, особено посещения на музикални изяви и концерти. А така също, за всякакви събития, които са свързани с показност, демонстрация на блясък. Успешно може да реализирате сделка, свързана с недвижим имот. Благоприятен ден за пътувания. Можете да получите много добри резултати от прилагане на лечение или вземане на лекарство. Денят не е благоприятен за интимни отношения. Не създавайте нови връзки и партньорства в този ден. Не е добър ден за домашни дела, вкл. почистване. Проявата на дипломатичност и добро възпитание, няма да бъде оценена, както се полага.

09-ти Септември – Много благоприятен ден за сключване на съглашения, за подписване на договори, свързани с бизнес. Добър ден за пътувания, особено до място, на което има вода – море, езеро, язовир.  Успешно може да си купите нов автомобил или поне да го изберете. Избягвайте да стартирате ново дело в този ден. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Избягвайте да се срещате с много хора, едновременно ( участия в социални събития). Домашните дела, няма да донесат желания резултат или ще се изнервите, докато ги вършите.

10-ти Септември – Денят е подходящ за занимания, които са свързани с използване на инструменти или са от технически род. Успешно може да ремонтирате, монтирате нещо. Добър ден за занимания в градината. Успешно може да отидете до място, където има вода – на море, на риболов. Не започвайте нищо ново на този ден. Особено неблагоприятен ден, относно поемане на сериозни ангажименти, вкл. брак. Освен, ако това е втори или следващ брак. Денят не е благоприятен за пътувания.

11-ти Септември – Много добър ден за занимания с духовни дейности, за посещения на храм. Добър ден за сключване на брак и поемане на сериозни ангажименти. Благоприятен ден за поставяне на ново начало от всякакъв род. Не е добре да общувате с врагове и конкуренция. Неблагоприятен ден за пътувания.

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, може да предизвика някакво раздразнение у вас.  Опитайте се да запазите спокойствие. Контролирайте думите, които изричате, за да избегнете възможността за проблеми в работата и у дома. Може да изпитате усещане за лошо настроение, разочарование. Някои от вас, може да се отправят  на пътуване, но е по-добре да не очакват прекалено добри резултати от него. Обърнете внимание на родителите си. Може да възникнат спорове, свързани със недвижима собственост или поне, в семейството, да бъдат повдигнати подобни въпроси. Преглеждайте внимателно всяка документация. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да се почувствате спокойно. Можете да се свържете  с личност, която има влиянние и да получите желания резултат, Това може да бъде ваш началник или друга важна личност за вас. Не инвестирайте в рискова сделка през тази седмица, а и в следващите 2-3. Краят на периода, ще ви даде възможност да постигнете някои  положителни резултати, по принцип. Можете да планирате бъдещи инвестиции.  Може да възникне ситуация, свързана с конфликтност, но така или иначе, в близко бъдеще ще може да решите подобни проблеми.

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, започва с усещане, че всичко е наред. Може да решите спорове с ваши братя и сестри или други близки роднини. Ще може да постигнете положителни резултати, ако трябва да реализирате някакво пътуване.  Ще може да се фокусирате върху целите си, което ще ускори текущите ви дела. Ако трябва да проведете труден разговор, ще може да постигнете желания резултат. Тези от вас, които търсят работа, могат да разчитат на успех. Може да претърпите някои загуби, поради необходимостта да похарчите пари за нужни вещи, инвестиции. Запазете търпение. Всичко ще се върне в положителен смисъл. Оглеждайте внимателно документите, преди да подпишете писмен договор. Не започвайте дългосрочен ремонт в този период. Може да се заемете само с някои работи, които са бързо реализуеми у дома. През последните дни от седмицата, нещата ще се развиват добре.  Може да използвате свои контакти, за да продължите своето развитие. Това ще ви даде предимство в кариерата. Минали инвестиции, ще започат да се изплащат.  Ще намерите решение на въпроси, свързани с вашите деца. Някои от вас ще помислят за връщане към стара романтича връзка.

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще задържи вниманието ви към вашия партньор. Може да направите някои  разходи за неща, които не са ви нужни. Но ще имате възможност да държите ситуацията под контрол. Ако бъдете търпеливи – ще се наслаждавате на спокойствие и щастие. Способността ви за комуникация, ще ви даде възможност да решите различни проблеми. Бъдете внимателни, относно тенденцията за по-слабо храносмилане в този период и избягвайте да ядете неправилна и нехигиенична храна. Учащите, могат да очакват положителни резултати. В средата на седмицата, ще усетите прилив на енергия и ще може да ускорите делата  си. Ще може да следвате целите си. Вашето усърдие ще ви донесе успех. Ще ви хрумнат нови идеи. Може да изпитате слабост в тялото, проблеми с гърдите и респираторни проблеми. Бъдете внимателни за здравето си. В последните дни от седмицата,  може да усетите малко липса на енергия и да изпитате тъга. Може да се замислите за инвестиция в недвижим имот. Но при някои от вас, може да се появят някои пречки и забавяния. Погрижете се за майка си.  Възможно е да имате някои недоразумения с нея през следващите 20-тина дни.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви постави в някаква ситуация, която да ви изнерви. Може да бъде по отношение на ваши колеги  и работния процес.  Бизнесмените могат да създадат положително бизнеспратньорство. Ще преосмисляте религиозните си убеждения. Можете да очаквате някаква промяна в текущата ви работа. Онези от вас, които  търсят работа,  може да си намерят нова. Средата на периода, може да ви накара да се занимавате с въпроси, свързани с инвестиции. Може да подпишете някакакъв договор. Вашият съпруг, ще изисква повече от вниманието ви. Ще трябва да обсъдите семеен въпрос с него.  Можете също така, да планирате кратко пътуване. Можете да очаквате да чуете някакви добри новини. Някои от вас ще трябва да се справят с някои малки проблеми в личния живот. Избагвайте проявата на его, грубост и всичко ще бъде наред.  Комуникацията ще бъде залог за избягване на проблемите. Последните няколко дни от периода, може да ви създадат неочаквани ситуации. Ще почувствате някаква вътрешна сила в себе си. В професионален план, ще се развивате успешно. Може да решите някакви проблеми, свързани с инвестиции и недвижими имоти.  Краят на седмицата, ще ви постави в ситуация, в която може да попаднете в недоразумения, свързано с близки ваши хора. Някои от вас ще намерят подход в решаване на старо такова.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, може да се почувствате малко обезверени. Може да не желаете да поемете отговорност или да се заемете със своите задължения. Ще ви се иска да мислите повече за романтика, творчество. Ще мечтаете. Избягвайте да шофирате или поне го правете с повече внимание. В средата на седмицата, може да очаквате подобрение в общото ви самочувствие.  Може да използвате средства от семейния бюджет, за да подобрите развитието на бизнеса ви.  С помощта на усърдие и вяра в себе си, ще можете да завършете работата си навреме. Това ще подобри имиджа ви сред колегите и клиентите ви.  Може да се почувствате объркани по време на някои телефонни обаждания. Следвайте интуицията си и всичко ще е наред. Бъдете внимателн за начина, по който се храните и за всяка храна, която поемате, защото има тенденция за обостряне на храносмилателни проблеми. Но ще имате възможност да намерите правилно решение на подобни ситуации. Избягвайте да се нервирате и стомахът ви ще работи нормално. Последните дни на периода, ще насочят вниманието ви към  домашните дела. Ще се наложи да отделите повече внимание и за вашите деца.  В любовния ви живот, може да се развие някакъв спор, недоразумение. Контролирайте егото и речта си. Последният ден от седмицата, може да ви даде възможност да се насладите на специално семейно събитие или среща с близки приятели.

ДЕВА  – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата, могат да се появят нови източници на приходи. Ваша инвестиция, може да ви донесе добра възвръщаемост, което може да подобри банковия ви баланс. Някои от вас, ще  може да участват в някакво  социално събитие, което ще разшири вашата мрежа от клиенти или поне контакти. Необвързаните хора, могат да намерят сродна душа или да се срещнат със човек, който не са виждали отдавна. В средата на седмицата, може да усетите забавяне в общото движение на живота.  Може да ви липсва ентусиазъм и да се почувствате отегчени. Погрижете се за здравето си.  Може да усетите, че очакваните печалби са по-скоро загуби. Не участвайте в спорове, защото резултатите няма да са положителни. Избягвайте да правите разходи за ненужни неща. Можете да планирате пътуване, но бъдете готови, че може да платите повече, което може да повлияе на вашите спестявания и настроение. Последните няколко дни от седмицата, ще ви дадат усещане, че  нещата са добре организирани,. Ще се чувствате по-уверено. Ще може да се съсредоточите върху целите си. Делата ви ще се развиват от само себе си. Онези от вас, които търсят работа, могат да намерят подходяща. Бъдете внимателни за ситуация, свързана със здравето ви в края на седмицата. Може да попаднете в някакво недоразумение.

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

В началото на седмицата,  може да сте заети с повече работа. Ще  успеете да използвате идеите си в рамките на бизнеса си. Може да уговорите по-голяма поръчка или нов проект. Вашата инвестиция ще ви донесе печалба. Ще имате възможност да победите конкуренцията си и даже може да спечелите от своите противници, врагове. Някои от вас, може да получат повишение или поне да преживеят положителни промени в работата. Влюбените могат да се преживеят щастливите моменти в този период.  В средата на седмицата, също ви очакват добри възможности. Може да се разкрият нови източници на доходи, които могат да подобрят финансото ви положение.  Учениците ще получат добри новини за своето обучение. Последните дни от седмицата, може да ви накарат да усетите малко тъга, лошо настроение. Бъдете внимателни за тенденцията за някакъв конфликт.  Може да се сблъскате с някакъв здравословен проблем. Може да губите ценно  време за грешни неща. Опитайте се, да не се ядосвате, а да използвате времето за конструктивни и полезни неща. Не поемайте рискове.  Избягвайте бързото шофиране. Туристическте планове, може да не се развиват успешно или да се сблъскат с проблеми.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви даде сигурност и възможност да подредите нещата от миналата.  Ще имате възможност да решите някакъв хроничен здравословен проблем. Ще може да получите награда за упоритата си работа. Някои ще се отправят на кратко пътуване. Комуникацията ви ще стане по-активна. Някои от вас, ще могат да активират проект, свързан с недвижим имот. Ще повишите активността си във вашата работа. Ще се чувствате добре в тази активност. Ще може да се фокусирате върху правилните цели. Работата ви ще бъде оценена от началството. Възможно е да поемете нови отговорности, да получите някакво  повишение. Можете да инвестирате в дома или да си купите нова вещ за вкъщи.  Здравето на родителите ви, вече е по-добро. Това ще внесе повече спокойствие у дома.  Бизнесмените може да получат сериозна поръчка.  През последните дни от седмицата може да започнете работа с нови хора, които в най-скоро време ще ви донесат позитиви. И дори да има някакво забавяне на ситуацията с приходите, това ще бъде само забавяне, а не отказ да ги получите. Необвързаните могат да се запознаят с подходящ човек. Контактът може да дойде от техен близък приятел или роднина.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви накара да обърнете повече внимание на себе си. Но може да усещате по-слаб жизнен тонус или липса на мотивация. Избягвайте да се намесвате в спорове, защото това ще ви донесе разочарование.  Ще може да решите въпроси, свързани с дома или недвижими имоти. Някои от вас ще подновят автомобила си или застрахователна полица, свързана с него. Здравето на майка ви, също се подобрява.  Средата на седмицата ще ви даде усещането за увереност. Началниците ви ще ви подкрепят и може да получите възможност за развитие. Бизнесмениете ще могат да се представят успешно пред своите клиенти, инвеститори. Учащите ще се представят добре. Може да организирате някакво пътуване. Последните дни от седмицата, ще ви накарат да се заемете с отлаган проект, свързан с професионалната ви реализация. Може да усетите, че нещата в работата се усложняват или имат нужда от нови договорки.  Някои ще получат сериозна работна поръчка.  Ще усещате ентусиазъм.  Семейството ви ще ви окаже подкрепа. Търсещите работа,  може да получат добра новина.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода е благоприятен момент за вас. Ще имате мотивация и ще може да  се съсредоточите върху работата си. Връзката ви с партньора, ще стане по-силна.  Ще може да решите въпроси, свързани с вашия бизнеспратньор. Обърнете внимание на здравето си, защото някои проблеми, свързани с кашлица имат нужда от решаване. Не се претоварвайте физически. В средата на седмицата, може да почувствате някаква тъга.  Ще трябва да се справите с някои ежедневни житейски проблеми. Може да се замислите или да потърсите информация от езотерични източници. Може да се сблъскате с някакви проблеми в работата, бизнеса. Бъдете будни за действията на своите противници, защото източници на проблеми са те.  Не участвайте в рискови сделки в този период. Не проявявайте его и ако може избягвайте всеки разговор, който може да се развие в конфликт с партньора. Краят на периода, ще ви накара да се почувствате уверено и спокойно. Късметът ви може да ви помогне да реализирате нови планове в работата си. Някои ще получат подкрепа за стартиране на дълго отлаган проект.  Вашата вътрешна сила ще се възстанови. Ще решите да посетите духовно място. В последния ден от седмицата, ще срещнете важен човек, който може да ви даде добра консултация, съвет.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата ще ви ангажира с повече работа, срещи с хора.  Вашият началник,  може да ви даде нови задачи. Но те ще доведат до повишаване на приходите ви. Ще имате възможност да контролирате своите опоненти и скрити врагове. Ще може да победите всяка конкуренция. Може да се сблъскате с проблеми, свързани с вътрешния ви баланс. Избягвайте спорове с личния партньор.  Средата на периода, ще ви накара да се почувствате по-спокойно и щаствливо. Ще бъдете заети с повече домашни дела. Връзката ви с личния партньор се укрепва. Ще вземате бързи решения, които ще доведат до положителни резултати в бизнеса. През последните дни от седмицата, може да очаквате смесени резултати. Може да се почувствате малко отегчени. Може да изпитате някакво безпокойство. Избягвайте негативното мислене. Шофирайте разумно. Избягвайте местата, където се събират много хора. Може да се случи нещо непредвидено в края на седмциата.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ще ви подкрепи с положителна енергия за дела, свързани с вашата професионална реализация. Може да стартирате нов проект. Може да разчитате на положително развитие на инвестиция, направена в миналото. Някои от вас ще направят правилните планове, свързани с тяхното обучение. Ще похарчите някакви средства, но това ще бъде правилно решение, особено ако е свързано със семейството ви. Онези от вас, които търсят работа, може да намерят желаната. Средата на седмицата, ще ви донесе положителни емоции, свързани с вашето семейство. Някои от вас ще насочат повече внимание към някакви изследвания, проучвания, свързани с чужбина или инфромация, която идва от там. Може да напавите разходи, но те ще бъдат с дългосрочен положителен ефект. Ще можете да контролирате съперниците си. Ще се усещате щастливо. Ще може да решите някои проблеми, свързани с вашия партньор. Неженените, могат да намерят подходящ партньор. В последния ден от седмицата, може да възникне някакво недоразумения с партньора ви.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

 За контакти и въпроси: 

Facebook:    Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *