Седмична прогноза 15-21 август 2022

СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА 15-21 АВГУСТ 2022

ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ДЖЬОТИШ

ДАНА ВЕДА ЙОРДАНА

Използва се СИДЕРАЛНИЯ ЗОДИАК – реалните астрономически позиции на планетите. Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента.  В случай, че не знаете кои са те, можете да изпратите дата, място и час на раждане  в лично съобщение към астролога* и той ще ви върне отговор. Ако разполагате със своите позиции, изчислени по системата на тропическия зодиак, то върнете съответните астрологични позиции с 24 градуса назад и ще получите правилните положения на асцендента и планетите. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак  или т.н. “зодия”,  не може да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

 АКТУАЛНИ ПОЗИЦИИ НА ПЛАНЕТИТЕ :

Слънце – Рак, от 17-ти Август в Лъв

Луна –  Риби, Овен, Телц

Марс – Телец

Меркурий –  Лъв, от 21 Август – Дева

Юпитер – Риби, ретрограден

Венера –  Рак

Сатурн – Козирог – ретрограден

Раху ( Северен лунен възел ) – Овен

Кету  ( Южен лунен възел ) – Везни

Най-важната промяна през тази седмица е, че на 17-ти Август, Слънцето навлиза в своя знак – Лъв. И следващите 30 дни ще бъдат изключително благоприятни за общуване с държавни органи, защото те ще бъдат в хармония със своята енергия. Разбира се, не може да очаквате положително развитие на ваши съответни дела, ако сте нарушавали закона. Но така или иначе, втората част на седмицата, ще активира общуването с държавните органи, а и комуникацията на самите тях, едни с други, поради съвпада на Слънце и Мерурий в Лъв.  Властимащите  ше станат по активни и самоуверени. Всичко, което тези, които се стремят към властта, свършат през следващите 30-тина дни, ще се отрази много благоприятно на техния имидж. Така, че е добре да отбележат настоящата седмица, като начало на важен и ползотворен периода за техния успех.  Положителен резултат ще бъде и това, че имунитетът, като цяло на всички хора по земята ще бъде по-силен от другите месеци и много болни, страдащи хора, ще се почувстват по-добре.  В края на седмицата Меркурий ще напусне Лъв и ще навлезе в Дева, където ще се подготви за своята ретроградност, сатртираща след три седмици.  Нека отново напомним, че през изминалата седмица, Марс навлезе в Телец, където ще реализира един дълъг 7-месечен транзит с ретроградност в този знак. Публикацията за това знаково пътуване на планетата, вече е направена и Ви препоръчваме да се запознаете с нея на следната връзка : https://www.facebook.com/Danna0309  .   Възползвайте се от полезната информация, която можете да получите предварително.

ПОДХОДЯЩИ / НЕПОДХОДЯЩИ ДНИ

15-ти Август – Денят е подходящ за даване на обещания, за поемане на ангажименти. Добър ден за стартиране на някакви строителни работи или ремонт. Добър ден за творчество и артистични дейности. Денят е подходящ за сключване на брак. Заниманията с йога и медитативните техники, също са подкрепяни. Не е особено подходящ ден за пътувания. Избягвайте общуване с врагове и конкуренция. Не се претоварвайте с големи физически натоварвания днес.

16-ти Август – Изключително добър ден за проява на позитивизъм и за положителни действия. Търговията и всеки бизнес, ще бъдат силно подкрепени. Финансовите сделки ще бъдат успешни. Успешно може да бъде купен недвижим имот, автомобил. Може да усетите подобрение, заради лечение или да стартирате успешно такова. Добър ден за почивка и релаксация. Избягвайте да започвате нов проект в този ден.. Не проявявайте грубост и агресивност

17-ти Август – Успешно можете да поставите наало на нов проект, нова дейност. Добър ден за занимания със спорт, за спортни състезания. Успешно можете да продадете или купите нещо. Ремонтът н автомобили или някаква техника ще бъде успешен. Общуването с държавни органи или дела, свързани със закона ще се развива добре. Денят не е подходящ за сключване на граждански брак. Отложете окончателното приключване на даден проект, работа за друг ден. Не поемайте токсични и химически вещества. Те ще останат много дълго в организма и ще създадат проблеми.

18-ти Август – Отличен ден за занимания с творчески, артистични дейности. Можете да посетите изложба, концерт, театър. Може да постигнете успех, ако се противопоставите на врагове и конкуренция. Може да започнете или да завършите нещо. Добър ден за работа в градината и земеделие. Особено, ако събирате някаква реколта. Добър ден да се заемете с дела, които сте изоставили. Не е подходящ ден за пътуване. Може да попаднете в задръстване.

19-ти Август – Подходящ ден за пречиствания. Може да направите някаква срочна промяна, свързана с бързо решение. Успешно можете да поемете сериозен ангажимент – ще може да го изпълните ( разбира се, съобразно вашите способности ! ).  Ако бихте искали да отстоите себе си или своето мнение – сега е много подходящ момент да го направите. Подходящ ден за подстригване. Денят не е подходящ за срещи с големи групи хора. Почивката, може да бъде нарушена. Проявата на дипломатичност, няма да бъде оценявана.

20-ти Август – Изключително благоприятен ден за сключване на брак. Успешно моежте да стартирате каквото и да е ново дело. Търговията се развива много успешно. Покупка, направена в този ден, ще ви носи много позитиви. Вкл. на луксозна вещ. Денят е много подходящ за романтични преживявания. Неподходящ ден за разрушителни работи и проява на грубост.

21-ви Август – Не е особено подходящ ден за проява на безгрижност и забавления. Успешно може да пътувате. Може да получите много положителни емоции, ако общувате с някаква група от хора, приятели. Добър ден за всяка комуникация. Успешен ден за търговия и рекламна дейност, популяризиране. Неподходящ ден за цели, които изискват проява на груба сила, противопоставяне. Не поемайте ангажименти, които изискват дългосрочна реализация.

 

ОВЕН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, започва с усещането, че сте далече от обичайния свят, в който живеете. Някои от вас, може да се отправят на някакво далечно пътуване, вкл. в чужбина. Бъдете внимателни в разходите които правите в този момент, защото може да похарчите повече пари. Някои от вас ще направят покупка, която е желана или планирана от дълго време. Средата на периода ще ви даде възможност да обърнете повече време на себе си и на външния си вид. Може да пормените прическата си или да си купите нова дреха. Въздържайте се от проява на его, защото има опасност, илюзорно да си мислите, че сте непогрешими и абсолютно прави, спрямо другите. Краят на седмицата, ще ви даде възможност да насочите енергията си към семейството. Може да приготвите вкусна храна. Но бъдете будни от тенденцията да се случи някаквя караница в семейството. Вероятно, заради пари, финанси.

 

ТЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода, ще ви даде възможност да се срещнете, общувате с различни хора. Може да се заинтересувате по-активно от социалния живот на хората около вас, на обществото. В средата на седмицата, някои от вас ще имат възможност да направят някакво пътуване. Може да направите някакви разходи. Бизнесмените ще имат добра възможност за полезна сделка с чужбина, в този момент. Краят на периода, ще ви накара да помислите за физическата си активност. Ще ви накара да се почувствате превъзбудени и може да причини някакво ваше избухване, проява на гняв. Бъдете внимателни, когато общувате в този момент и не се поддавайте на подобна тенденция. Втората част на седмицата ще ви накара да се замислите за подобрения у дома. Ще започнете да разбирате, че майка ви, си възвръща силата и става по самоуверена. Бъдете готови за това,  че тя ще ви побеждава в спорове, в близките 30-тина дни.  Препоръчва се да погледнете и публикуваната прогноза за транзита на Марс в Телец, защото в следващите седем месеца планетата ще бъде на асцендента ви и ще ви донесе силна енергия. Последвайте тази връзка, за повече инфромация:  https://www.facebook.com/Danna0309 .

БЛИЗНАЦИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Кариерата е основната част от живота ви, която ще задържи вниманието ви в началото на периода. Може да се наложи да се върнете към стар проект, който да изисква някакво ревизиране, корекции. Може да усещате, че се случва някакво недоразумение с вашите началници. Но от друга страна ще имате възможност да изчистите стари неразбирания, в тази връзка. Средата на периода, може да ви срещне с много хора. Излезте навън и се забавлявайте с приятели. Може да получите някакъв приход или най-малко заплата. Ще се интересувате от развитието на политическите дела в обществото. Кратя на периода, ще ви даде възможност да отидете на пътуване или на активна почивка сред природата, например на планина.  Пътуване до морето, също е възможно. Ще усетите положително активиране на комуникацията ви, от втората половина на седмицат анататък.

РАК – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на периода ще ви даде възможност за някои философски размисли за живота. Много от вас, ще се върнат към стари житейски идеи. Може да реализирате консултация, която от доста време сте отлагали. Или отново да ползвате услугите на съветник, който познавате отпреди и сте доволни от него. Ще имате възможност да активирате общуването с вашия баща. Но бъдете внимателни, защото има тенденция да се развиват недоразумения или да ви се струва, че той е загубил своята мъдрост. За някои от вас, това ще бъда наобратно – ще установят, че той отново е станал същия, като преди. Средата на периода, ще ви накара да се ангажирате по-активно с делата в бизнеса, кариерата. Може да организирате или участвате в разширена среща с ваши началници и да ви бъде възложен нов проект.  Краят на периода, ще ви даде възможност да се срещнете със свои приятели, в почивните дни. Може да отидете на някакво обществено събитие. Помислете как да подобрите спестяванията си, защото през следващите 30-тина дни ще имате добри възможности за това.

ЛЪВ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмциата, ще ви даде възможност да научите някаква тайна. Някои от вас, може да използват езотеричен източник за това или среща с човек, посветен на това знание. Онези от вас, които се занимават с политика, ще научат важна инфромация, която успешно ще приложат в следващия месец и която ще окаже много силна подкрепа за тяхното бъдещо развитие. Средата на периода, може да ви накара да пътувате до далечно място. Ще имате възможност да отделите време и за своето философско, духовно развитие. Може да се консултирате успешно по въпроси, свързани с обществото или вашето представяне пред него. Възможно е да попаднете в някакви пререкания с вашия баща. Бъдете внимателни, защото причината, ще бъде силно его, проявено и от двете страни. Краят на периода, ще ангажира вниманието ви в работа. Възможно с нов проект. Това ще бъде много успешно за онези от вас, които се занимават със строителство, инженерна дейност, машини, автомобили. Лекарите, също ще усетят силна подкрепа за своето кариерно развитие. Усещате, как се  изпълвате със сила и следващите 30-тина дни ще бъдат много важен период за вас. Ще  може покажете, че заслужавате всичко добро, което ви се случва.

ДЕВА  – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Партньорът е основният ангажимент, на който отделяте време в началото на периода. Може да се изисква, да изясните стари недоразумения или някаква стара тема, въпрос. Някои от вас обмислят сериозното си обвързване. Възможно е да опитате да възстановите отношенията си с човек, с който наскоро, сте се разделили.  Бизнесмените може да подновят стар договор. Други ще искат да изяснят и оформят отношенията със своя бизнеспартньор. Средата на периода, ще ви даде възможност да научите важна тайна информация. Но бъдете внимателни, защото някой може да се опита да ви подведе с нея. Не се доверявйте на 100 %. Във всеки случай, малко трудно ще спите спокойно в средата на периода. Краят на седмциата, ще ви даде възможност да пътувате за почивните дни. За няккои от вас, това ще бъде свързано с пътуване в чужбина – за почивка или по работа. Следващите 30-тина дни ще ви поставят в ситауция, която изисква някакви разходи. Това може да е свързано със споменато пътуване за почивка, но е възможно да бъде и заради някаква полезна инвестиция. Можете да очаквате положителни резултати от лечение в болнично заведение ( ако се налага).

ВЕЗНИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви накара да се притесянвате или вълнувате за отношенията с вашите колеги. Това може да бъде по повод някакъв стар спор. Но имате силна подкрепа и вероятно нещата ще се развият добре. Средата на седмицата, ще даде възможност на накои от вас да подпишат някакъв договор. Особено важно е за бизнесмените, защото клиентът ще бъде сериозен, активен. Обвързаните, може да попаднат в спор със своята половинка. Бъдете нвимателни, защото причина може да бъде егото на партньора. Краят на седмицата, ще ви даде много енергия, която ще искате да използвате тайно от другите. Възможно е,  в интимно усамотение с вашия  партньор. Онези от вас, които искат да опитат късмета си в хазартни игри, нека помнят, че това е дейност, която не се подкрепя от Боговете  и какъвто и да е материалният резултат, в кармичен смисъл, винаги ще получите сериозни негативни последици. Шофирайте внимателно в края на периода, защото може да попаднете в някаква внезапна ситуация. Навлизате в периода, в който ще се повишат приходите ви. Онези от вас, които имат натрупани средства, могат да помислят за важна инвестиция.

СКОРПИОН – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ви дава възможност да реализирате оригинални креативни идеи. Някои от вас, ще се върнат към такива, които са им хрумвали преди. Ще се налага да обърнете повече внимание на децата. Може да се срещнете отновно с тях  – напр. ако се завръщат от пътуване, лагер… Ще трябва да изговорите възможностите за тяхното бъдещо развитие, като стъпите на миналото – следващия клас в училище и съответно отминалия. Средата на периода, ще ви даде възможност да попаднете в конкурентна ситуация, в която ще можете да постигнете успех. Вероятно е, да се наложи да изясните разнообразни въпроси, свързани с колегите и общата работа. Някои от вас ще предприемат действия, свързани със съдебен спор или друг конфликт. Краят на периода ще ангажира вниманието ви с вашия партньор, който вече се реализира доста активно. Бъдете внимателни, защото в следващите седем месеца ща има тенденция за развитие на конфликти с него. Бизнесмените могат да сключат важен договор, въпреки някои противоречия с партньора. Много силна енергия, ще започне да се проявява по отношение на развитието на кариерата ви, бизнеса ви. Ще стартира проект, който ще реализирате в селдващия един месец, но е възможно резултатите да бъдат със значение за следващата една година.

СТРЕЛЕЦ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Домът е този, който ще задържи вниманието ви в началото на седмицата. Може да направите някакво преместване или да задействате основен ремонт. Вашата майка, ще ви накара да обърнете повече внимание и енергия към нея. Може да е свързано с нейни здравословни или други проблеми. Някои от вас, може да се преместят в друго жилище, за което се подготвят отдавна или да осъществят сделка с недвижим имот. Може да ремонтирате автомобила си или да си купите нов. Средата на периода ще насочи вниманието ви към вашите деца. Може да има някакво недоразумение или да участвате заедно в оригинални, нестандартни дейности, изпълнение с много активност. Краят на периода, ще ви накара да помислите за някаква конфликтна ситуация.  Ще имате възможност да се връщате към нея в следващите месеци. Обърнете внимание на здравето си, защото навлизате в период, който ще ви ангажира с вашата физическа енергия и нейното укрепване. Ще имате възможности за много пътувания в следващия месец.

КОЗИРОГ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Много активна комуникация се развива в началото на периода. Може да се срещнете с близки приятели, братя, сестри, с които не сте се виждали от известно време. Може да пътувате до някакво близко място. Средата на периода, ще ви даде възможност да организирате дома си – възможно е просто почистване  или да извършите работа, която е свързана с кариерата ви. Може да има някаква неразбория у дома. Краят на периода, ще насочи вниманието ви към дейното развитие на вашите деца. Те ще ви ангажират по-активно в следващите седем месеца. Като в част от периода ще се върнете към стари въпроси. Възожно е ситуацията да бъде свързана с тяхно заминаване далече от вас, вкл. в чужбина.  Някои от вас, може да задействат процедура по зачеване. Навлизате в период, в който ще имате възможност да научите много тайна и важна информация. Знания, които няма да споделяте с другите, но които ще осветлят разбиранията ви за света. Помислете за застраховките, които искате да направите.

ВОДОЛЕЙ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, може да ви  мотивира да сготвите нещо вкусно у дома. Добре е да помислите за спестяванията си и възможността за инвестиции. Може да има някои спорове с близките, по повод тези теми. Средата на периода, ще ви даде възможност да участвате в активна комуникация с близки приятели. Общуването, свързано с работа и различни проекти, също ще бъде ангажиращо.  Ще имате възможност да пътувате на някакво кратко разтпяние. Краят на периода, ще ви даде възможност да направите нещо важно за дома. Може да помислите за сделка с недвижим имот. Някои ще изберат новия си автомобил. Бъдете внимателни, защто е възможно през есента или зимата, да направите ремонт на автомобила, който купите в близко бъдеще. Вашия партньор придобива силна енергия и трудно ще може да му се противопоставяте в следващите 30-тина дни. Опитайте се, да решавате дипломатично спорните въпроси, защото в противен случай, егото ще доведе до изнервящи, конфликтни ситуации. Бизнесмените навлизат  в период, в който ще могат да сключват добри, ползотворни договори – до средата на Септември.

РИБИ – АСЦЕНДЕНТ ИЛИ ЛУНЕН ЗНАК

Началото на седмицата, ви дава възможност да обърнете повече внимание на себе си. Можете да се проявите в цялата си светлина, да вземете контрол над важен въпрос. Ако искате да подобрите външния си вид – сега е подходящ момент. За нова прическа или нова дреха… Средата на периода, ще ви даде възможност да обмислите възможностите за увеличение на спестяванията ви. Може да има някои недоразумения със семейството. Бъдете внимателни за начина на хранене, защото има опасност от някакво натравяне или инфекция. По-добре е да се храните у дома, отколкото на обществено място, в този момент. Краят на периода, ще ви даде възможност за активна комуникация с близки приятели, братя  и сестри. Ще имате възможност, често да се срещате с тях през следващите седем месеца. Възможно е по повод техен проблем, но така също е възможно, те да ви помогнат в този период. Попадате в период, в който ще се налага да решите някаква ситуация, свързана с намеса на държавни органи. Онези от вас, които имат проблем със здравето, ще открият, че започват подобрение от средата на тази седмциа. Това може да бъде свързано с ново лечение или среща с нов, ерудиран и опитен лекар.

Планетите винаги се движат и всичко се променя !

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

 За контакти и въпроси: 

Facebook:    Danna Veda Yordana ,  https://www.facebook.com/Danna0309

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *