Ведическа Астрология Джьотиш | 17 – 23 Август 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 17 – 23 Август 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак

Период :  17-23 Август  2020 г.

 Актуални позиции на планетите:

Слънце – Лъв

Луна – Рак ( 17-18 август),  Лъв ( 19-20 август ), Дева ( 21-22 август ), Вени ( 23 август )

Марс – Овен

Меркурий –  Лъв

Юпитер – Стрелец ( ретрограден )

Венера –  Близнаци

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

Марс, вече навлезе в своя знак Овен, а Слънцето от друга страна – в Лъв. Юпитер  е в Стрелец, макар и ретрограден. Така, че всички огнени знаци в момента са подсилени от своите управители. Елементът огън ще бъде много силен, но все пак, ще бъде под управлението на собствените планети.  Можем да разчитаме, че неговото управление ще бъде правилно. Разбира се, само, ако усилията, действията, огънят бъдат насочени в правилна посока.

В началото на седмицата Луната ще се противопостави на Сатурн  (Рак – Козирог) и може да усетите някакво напрежение, свързано с наложено от обстоятелствата или други хора ограничение. Влизайки в Лъв, Луната ще бъде в съвпад със Слънцето – Новолуние. Моментът е много подходящ за насочване на вниманието навътре, към душата (Слънцето) и осъзнаване на истинската ни същност. Можете да поставите началото на нещо ново. В края на седмицата, преминаването на Луната в Дева, ще накара много от вас, да се замислят за детайлите на едно или друго нещо в живота и освобождаването от онези неща, които разрушават чистотата около вас.

ОВЕН

Началото на седмицата, ще ви накара да изпитате приятни моменти  у дома, заедно със своите близки. Ще обсъждаете разлини неща с тях. Ще се чувстате щастливи. Много положителни емоции от страна на вашата майка. Може да се наложи да работите от дома. Средата на седмицата, ще изисиква повече внимание към децата. Някои от вас ще помислят за поемане на някакъв риск, свързан със сделка. Помислете и за начините, по които можете да проявите креатвиност. Има възможност да преживеете романтични моменти. Бъдете внимателни в края на седмицата, защото има тенденция да попаднете в конфликтна ситуация. Много от вас, ще се заемат с основно почистване на дома или друго място. Обърнете внимание на дневния си режим и го организирайте по най-подходящия за вас начин. През цялата седмица ще се чувствате ентусиазирани.

ТЕЛЕЦ

Вниманието ви, ще бъде заето с общуване и комуникация. Ще отделите време на близки приятели. В началото на седмицата, ще има нужда да действате активно по отношение на неща, които вършите с ръцете си – това може да е някаква физическа активност или активно писане.  Бъдете внимателни, защото може да попаднете в спор с баща си или ваши учители. Средата на седмицата, ще ви накара да положите някакво ново начало у дома. Може да го обсъдите със своята майка. Това може да е някакво ново подреждане на вещите вкъщи или стартиране на някакъв ремонт. В края на седмицата, ще се наложи да се заемете с организацията на всичко необходимо, вкл. дребните неща, свързани с децата. Училищният период, все още не е в непосредствена близост, но е ясно, че приближава. Не очаквайте особени романтични преживявания. Умът ви ще бъде по-скоро насочен към практичните неща. Опитайте се да се освободите от детайлите на миналото и техния анализ. Съсредоточете се над нещо ново.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от седмицата ще ви накарат да се замислите за вашите спестявания. Можете да обсъдите със семейството си възможностите за инвестиции. Ще има възможност да разговаряте с всички членове от семейството. Спокойно, можете да споделите с тях, своите вълнения, във връзка със спестяванията. Средата на седмицата,  ще създаде възможност за среща с близки приятели, с които ще имате възможност да споделите  някаква лична тайна. Опитайте се, комуникацията, която реализирате, да не се превръща в място, където да разкривате и подхранвате личнто си его. В краят на седмицата, повечето от вас, ще се насочат към подреждане, почистване на дома. Седмицата ще бъде положителна за вас.

РАК

В началото на седмицата ще имате възможност да постигнете целите, към които се стремите в момента. Вниманието ви ще бъде насочено към вас самите и начина, по който се представяте пред другите, в света. Ще се налага да разговаряте с доста хора, защото всеки ще иска да сподели нещо. Основните теми на това общуване, ще бъдат свързани с работа, кариера. Средата на седмциата ще ви накара да поставите някакво ново начало по отношенние на вашето семейство. Може би ще решите да действате по нов начин, относно семейните активи. Има тенденция да организирате финансовото си развитие. Общата енергия на тази седмица е положителна за вас. В края на седмицата, може да отделите повече време за вашето хоби, любимо занимание. Ще се заемете с дейност, работа, която изисква вникване в детайлите на нещата. Ще действате продуктивно.

ЛЪВ

Началото на седмицата ще започне с мисли, за някакво оттегляне от другите хора. Няма да ви се иска да общувате с тях. Ще искате да насочите енергията си навътре към вас и вашите неща. Някои от вас, ще се оттеглят дори физически на отдалечено от другите място. Моментът е много подходящ да планирате. Оставайки насаме със себе си, ще имате възможност да насочите вниманието и усилията си към подобрение на някои свои умения – такива, които изикват уединение и съсредоточаване, за да бъдат извършени добре. Средата на седмицата ще ви даде възможност да поставите начало на нещо ново. Най-вероятно, това, което сте обмисляли в началото. И определено, то ще бъде свързано с реализацията на вашата личност, с вашето развитие, израстване. В края на седмцата, можете да очаквате развитие във финансово отношение. Ще отделите повече внимание на совето семейство.

ДЕВА

Старта на седмицата, ще ви даде възможност за срещи с много хора от вашия социален кръг. Ще имате възможност да обсъждате повишаването на приходите ви. Някои от вас, ще имат възможност да получат приходи, а други –  ще получат подарък.  Ще мислите за романтични преживявания.  Средата на седмицата ще се чувстате обновени. Особено, ако се отправите на някакво отдалечнео място или просто останете насаме със себе си. Опитайте се да се въздържате от неразумни разходи. Ментално и емоционално, ще се чувстате щастливи.  В края на седмицата, вниманието ви ще бъде насочено към вашата личност, представянето ви пред другите. Ще имате възможност да действате и другите да забележат и оценят вашите възможности. Особено, по отношнеи на детайлите  на нещата.

ВЕЗНИ

Основната енергия и вашето внимание, в началото на седмицата, ще бъдат насочени към бизнеса, кариерата ви. Няма да имате много време, което да отделяте за дома. Работата ще ви кара да се чувстате удовлетворени. Средата на седмицата, може да постави начало на ново запознаство. Можете да помислите за нов начин на приходи. Или нови клиенти. Ще се срещате с доста хора, така, че ще имате възможност да реализирате или оцените възможностите за финансово развитие. В каря на седмицата, моежте да се отправите на заслужена почивка, вкл. на отдалечено място. Моментът ще бъде подходящ, за да се освободите от ненужните мисли, да се отпуснете и слеете с чистотата на природата. Седмицата не е особено подходяща за инвестиране, но спокойно можете да планирате в насока повишаване на приходите ви. Бъдете внимателни, относно вашия партньор, защото предстоящата ретроградност на Марс, ще причини някои сблъсъци с него.

СКОРПИОН

Началото на седмицата, ще ви накара да мислите за някакво далечно пътуване или ще се отправите на такова. Ще оцените духовната си връзка със своите родители. Ще изпитвате благодарност към тях, която спокойно моежете да изразите в думи. Ще сте настроени за духовни разговори с близки приятели. Средата на седмицата, ще създаде условия за стартиране на нова дейност, нов проект в работата ви, бизнеса, кариерата. Възможно е да е нещо, свързано с държавни структури. Вашите началници, ще обсъдят важни неща с вас. Ще получите информация за сроковете и детайлите на проекта. Краят на седмицата ще общувате с вашите приятели. Тези срещи, ще имат практична насоченост. Вероятно е да са свързани с новото начало в работата ви, за което споманахме. Ще може да споделите или получите от приятелите си някои нови идеи.  Седмицата е положителна за вас. Ще имате възможност да изпълните желанията си.

СТРЕЛЕЦ

В началото на седмициата може да попаднете в ситуация, свързана с някаква изненада. По-вероятно е да бъде с положителна насоченост. Бъдете внимателни при шофиране. Някои от вас, могат да решат положително въпрос, свързан с тяхно наследство.  Моментът е подходящ да помислите за инвестиране. Средата на седмицата ще даде възможност да се отправите на пътуване, което може да се свързано с информацията и обстоятелствата от началото на седмицата, но може да бъде и за ваканция. Ще имате възможност да научите нещо ново, свързано с духовното знание, към което имате интерес. Погрижете се за вашия баща. В края на семдицата, умът ви ще бъде зает с много детайли от областта на работата, кариерата. Ще се наложи да организзирате нещата по нов начин и да се освободите от старото, ненужното, излишното.

КОЗИРОГ

Започвате седмицата с внимание и мисли за вашия партньор. Някои ще имат възможност да сключат добра сделка в този момент. Може да планирате по отношение на бизнеса. Развитието ще бъде положително. Опитайте се да съблюдавате правилен дневен режим. Не злоупотребявайте с вредна храна. Особено в средата на седмицата, когато има тенденция да преживеете стомашно неразположение. Средата на седмицата е момент, в който може да поставите начало на план, свързан със семейните активи и тяхното бъдеще. Щофирайте внимателно. Внимавайте относно тенденцията, да си причините някаква травма, поради разсеяност. В края на седмицата ще има нужда да изясните различни детайли, свързани с вашия баща или отношенията с него. Някои от вас, ще се насочат към попълване на знанията си в областта на вишето познание  – светско или духовно.

ВОДОЛЕЙ

Началото на седмицата ще ви постави в ситуация на конфликти, но ще имате енергия да ги разрешите успешно и по благ начин. Сега е моментът, да се погрижите за здравето на вашата майка. Опитайте се, да не влизате в противоречия с нея или поне въздържайте егото си. Можете да разчитате на положителна подкрепа, дори загриженост  от страна на ваша колежка. Имате възможност да организирате графика на деня си по най-добрият начин. Някои от вас обмислят пътуване в чужбина, но имайте предвид, че до края на септември, това може да стане причина за неоправдани разходи. След този момент, ще бъде по-добре, ако пътувате във връзка с някаква работа. Обърнете внимание на режима на хранене и евентуалната диета, в случай, че искате да се възползвате от такава. Периодът е добър за планиране, но не и за разходи, следствие на едно или друго желание, каприз.

РИБИ

Началото на седмицата ще ви даде възможност да преживеете романтични моменти. Ще ви хрумнат хубави идеи, които ще можете да реализирате успешно. Времето, прекарано с децата, ще ви прави щастливи. Може да обмислите рискова сделка, за която е вероятно да приключи положително.  Бъдете внимателни в средата на седмицата, когато има възможност да попаднете в някаква конфликтна ситуация. Изходът от нея, ще зависи от разумното отношение към другата страна и възможността да контролирате егото си.  Моментът е много подходящ, да се погрижте за вашето здраве. Може да поставите начало на ново лечение. Може да се заемете с нова физическа активност, упраженения. Краят на седмицата, ще ви даде възможност за детайлно изясняване на отношенията с вашия партньор. Някои от вас ще подпишат договор, в който най-важното ще бъдат детайлите.  Връзката ви в този момент, ще се развива с практична насоченост.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *