Ведическа Астрология Джьотиш | 24 – 31 Август 2020 г.

Ведическа астрология джьотиш | 25 април - 01 май
            Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак

            Период: 24-31 Август 2020 г.

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Лъв

Луна – Везни ( 24 август ), Скорпион ( 25-26 авг. ), Стрелец ( 27-28 авг. ), Козирог ( 29-31 авг. )

Марс – Овен

Меркурий – Лъв

Юпитер – Стрелец ( ретрограден )

Венера –  Близнаци , Рак – 31 август

Сатурн – Козирог ( ретрограден )

Раху ( Северен лунен възел ) – Близнаци

Кету  ( Южен лунен възел ) – Стрелец

През тази седмица, не се случват някакви особени промени в положението на планетите. Само Венера, в края на седмицата преминава в знака Рак. Луната, разбира се, както обичайно продължава своето движение, премнавайки през следните  знаци :  Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог.

ОВЕН

В началото на седмицата, основната част от внименито ви, ще бъде заето от вашия партньор. Някои от вас, ще оформят някакво съглашение с бизнес партньор. В средата на седмицата, е възможно да преживеете някаква изненада и да действате импулсивно, което по принцип е естесвено за вашата природа. Бъдете внимателни по отношение на решенията, които вземате. Краят на седмицата, ще изисква да насочите вниманието си основно към кариера, бизнес, работа. Може да се чувстате малко разтревожение в тази връзка. Но се опитайте да запазите спокойствие. Въведете ред и в мислите си и в работата си. Ще се наложи да положите много усилия в тази връзка. Отделете време за баща си, който ще има нужда от вашата енергия.

ТЕЛЕЦ

Седмицата започва с усещането за някакво притеснение или някакъв конфликт. Вероятно, следствие на неразбирателство с ваши колеги. Партньорството, също ще бъде на дневен ред. Отделете време на партньора в средата на седмицата. Макар, че ще ви бъде трудно. Ще имате време да помислите за своята трансформация и развитие. Може да преживеете някаква изненада. Ще чувствате, че нещата не се развиват по най-лесния начин. Но не губете надежда. Всичко се променя. Може да се сещнете с човек, вещ в езотеричното знание. В края на седмицата, ще се наложи да решите спор с вашия баща. Ще обмислите някакво пътуване, което в момента ще ви изглежда сложно.

БЛИЗНАЦИ

Започвате периода с много ентусиазъм, по отношение на творческото си развитие, идеите си. Обмисляте план, за да ги реализирате. Опитайте се, да спазвате правилен дневен режим и да се храните с правилната храна. Средата на седмицата, може да доведе до промяна в отношенията ви с партньора. Този момент, не е особено подходящ за сключване на сериозни съглашения по отношение на бизнеса. Препоръчва се, да отложите вземането на важни решения и в личен и в бизнес план. В края на седмицата, ще искате да останете далече от другите. Ще се чувстате напрегнато. Някои от вас, може да преживеят ситуация, свързана със здравето.

РАК

Основната ви енергия ще бъде насочена към дома и семейството. Децата, също ще изискват повече от вашето внимание. Малко трудно ще можете да достигате до творчески идеи. Но от друга стран, можете да имате достъп до дълбоко духовно знание. Ще изпитате някакви притеснения. Това може да бъде въз основа на някакви противоречия с вашите колеги. Здравето на съпруга ви, също ще ви разтревожи. Обърнете внимание и на вашето. Задължително се придържайте към правилния дневен режим. Краят на седмицата, може да предизвика някои притеснения, свързани със съпруга ви. Не вземайте важно решение за партньорството ви в края на седмциата.  Бъдете внимателни и с бизнес партньорите си.

ЛЪВ

В началото на седмицата ще общувате активно с ваши близки приятели, роднини, съученици. Някои от вас, ще се отправят на кратко пътуване. Средата на седмицата, ще ви накара да дейстате активно по отношение на вашия дом. Може да бъде сериозно почистване, малък ремонт, поправки или хоби, с което се занимавате у дома. Периодът не е подходящ за романтични преживявания. Творческата енергия, също ще се проявява в усложнени условия. Краят на седмицата,  ще ви накара да усетите някако напрежение. Умът ви ще бъде неспокоен. Опитайте се да въведете ред в ежедневвния режим и го спазвайте. Погрижете се за здравето си.

ДЕВА

Започвате седмицата с приятни моменти, свързани със семейството. Можете да се насладите на вкусна и красиво подредена храна. Помислете за семейните активи, спестявания. Средата на седмицата, ще ви накара да общувате с много хора, въпреки вашето нежелание да го правите. Опитайте се да запазвате спокойствие, защото има тенденция да се случи внезапна конфликтна ситуация в тази комуникация. Ще искате да се оттеглите у дома, но там също не може да разчитате на особено спокойствие. Ще се чувстате притеснени и за кариерата, бизнеса. Краят на седмицата е момент, в който ще усетите, че идеите по отношение на увеличение на приходите не идват лесно при вас. Това може да ви накара да се чувстате малко разтревожени.

ВЕЗНИ

Началото на седмицата започва с актиност на вашата личност по отношение на самата нея, на нейното развитие, реализация. Мислите активно за това, как можете да се реализирате творчески. Това развитие е свързано и с финансовото планиране на семейството. Може да имате известни спорове с другите членове на семейството, относно това. Вашето развитие е възможно при наличие на необходимите финанси, а семейството мисли по друг начин. Ще планирате бъдещето. В средата на седмицата, ще искат да общувате с вашите близки приятели, братя, сестри, съученици… Някои от вас ще мислят за някакво пътуване. Ще се наложи да свършите някаква работа, за която се изискват физически усилия. Но ментално, няма да искате да сте ангажирани с нея.

СКОРПИОН

В началото на седмицата, ще искате да останете насаме със себе си и да подредите мислите си. Ще се концентрирате над добрите мисли и ще искате да отделяте енергия само в тази посока. Средата на седмицата, ще ви накара да действате активно, въпреки притесненията, които имате в момента, относно  живота си.  Въпреки тях, вие ще имате сили да следвате пътя на своето израстване, защото по начало имате способност за много дълбоко осъзнаване, изследване на нещата. Това винаги ви извежда и от най-заплетените ситуации на ума, живота. Опитайте се, да се храните правилно и да не се поддавате на тенденцията за прекаляване с количеството храна. В края на седмицата, може да срещнете някои пречки в опитите ви да общувате с близки приятели.  Но това е подходящ момент да организирате усилията си по най-добрият начин.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата започва с реализация на различни срещи, общуване с различни хора. Средата на седмицата, може да ви накара да похарчие пари. Внимавайте, зашото има тенденция за реализация на загуби. Можете да сънувате нещо интересно. Бъдете много внимателни с намерението си за реализация на рискови сделки, защото тенденцията да загубите от тях е много силна. Средата на седмицата, ще ви даде възможност да се замислите, по задълбочено за себе си и своето развитие, за пътя на живота ви. Следвате ли правилната мъдрост в него? Краят на седмицата, може да предизвика реализация на някакво напрежене в семейството. По-вероятно е, да е свързано със семейните финанси.

КОЗИРОГ

Началото на седмицата ще мислите за развитието в бизнеса, работата си.  Вторник и сряда, може да ви накарат да попаднете в някои объркани общувания с хора от вашите социални кръгове. Това не е моментът, в който можете да разчитате на желаните приходи. Освен, ако техният източник не е свързан с дълбоко духовно знание. Може да се срещнете с личност, която не сте виждали отдавна. Бъдете внимателни в дните петък, събота, защото има тенденция да поискате да похарчите пари. Опитайте се, да действате разумно, за да не си причинявате финансови загуби. В последният ден на седмицата, ще сте заети, основно със своята личност и ще действате активно, в тази връзка.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да отделите внимание на вашия баща. Някои от вас, ще започнат седмицата с ентусиазъм, относно своето образование. Следващите дни, ще ви накарат да отделите цялото си внимание на кариерата, бизнеса. Но за съжаление, това няма да бъде момент, в който да се чувстате много уверено и спокойно. Петък, събота са дни, в които ще се срещнете със свои познати, но ще имате усещането, че те не могат да ви разберат. Вие тях – също. Ще мислите за приходите си. Ще изглежда, че има тенденция за тяхното повишаване, но няма да може да разберете съвсем точно кава е тя. Краят на седмицата, може да ви накара, да изпитате някакво притеснение, особено ако решите да пътувате някъде. Ще спите неспокойно.

РИБИ

Ще насочите вниманието си към нещата, които можете да учите, към някакъв вид знание, което за вашето развитие ще означава задълбоченост. Ще се наложи да проведете важен разговор с баща си, но няма да бъдете удовлетворени от информацията. Петък и събота ще бъдат дни, в които ще сте много заети с кариерата си. Ще се опитате да завършите задачите, които имате. Ще трябва да се справите с много неясни неща. Понякога ще действате интуитивно. Краят на седмицата може да се чувстате напрегнато, поради срещи с приятели, познати. Ще се чувстате малко притеснено, относно приходите си.

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя !

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *