Наближава 23-ти Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

23-ти Благотворителен базар на Международен женски клуб – София Poster of 23rd Annunal Charity Bazaar by IWC Sofia

Отново ще се проведе едно от най-популярните благотворителни събития в столицата

Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – Софияежегодният Благотворителен базар – ще се проведе на 3 декември, неделя, от 10:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център.

Инициативата е едно от най-популярните събития в столицата. Вече повече от 20 години тя събира средства и ги дарява за различни каузи в България. Билети можете да закупите от мрежата на Ticket Portal тук.

Базарът обединява усилията на повече от 50 държави и техните култури. Целта е набиране на средства за множество български каузи – здравни, образователни, социални. Участници от десетки страни представят пред посетителите на Базара своите традиции, ръчно изработени сувенири, изкуство, музика и култура. Опа… да не забравим и автентичната национална кухня.

mmtv-annual-charity-bazaar-2017-2_0.jpg

Благотворителният базар се реализира с подкрепата на представители на международната общност в България

Посланици, представители на дипломатически мисии и техните семейства, компании, както и благодарение на многобройни сърцати доброволци. Както обикновено всички приходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните инициативи и проекти, които Международният женски клуб – София подкрепя. Събраната сума през 2016г. е над 373 хиляди лева.

mmtv-annual-charity-bazaar-2017-3_0.jpg

Освен обикновените билети (2лв. за ученици и пенсионери, 4лв. за всички останали и безплатни за деца до 12-годишна възраст и хора с увреждания), вече има и специални дарителски билети. Те са на цена от 20лв. и включват ранен вход за Базара в 09:00 часа. Ще имате възможност да присъствате на церемонията с официалните гости на събитието. Включва се и откриване на Базара с всички официални гости и чаша шампанско заедно със специални подаръци и бърз достъп навсякъде.

mmtv-annual-charity-bazaar-2017-4.png

Затова не пропускайте да станете част от това вълнуващо събитие, което събира на едно място култури от цял свят. Покажете, че обединени сме способни на нещо по-голямо и добро! Повече за ежегодния Благотворителен базар може да разберете от Facebook събитието, както и сайта и Facebook страницата на Международен женски клуб – София.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *