Сладкият сън на г-жа Ойлен-Шмойлен

Сладкият сън на г-жа Ойлен-Шмойлен | MMTV Online

Нощен мрак се беше спуснал над тази част от света и се беше промъкнал навсякъде – във всеки дом, ъгъл, шкаф и кутийка. Този зловещ гостенин, като че ли нямаше никакво намерение скоро да вдигне тежкото си було и да даде възможност на слънцето да направи отчаян опит в търсене на малка пукнатина в щита от облаци, за да промуши някой и друг златист лъч.

Обитателите на дом 14 на улица “Московска” спяха дълбоко и непробудно. В своя унес те бяха щастливи, че са на топло под дебелите пухени завивки и че имат още около 2 часа на разположение, за да се насладят на това състояние. Дори белият тигър Макс беше припаднал в четириъгълното си кучешко легло и не помръдваше… Слава богу, имаше още два часа до….

Г-жа Ойлен-Шмойлен стреснато отвори очи. В този момент свободно реещият се дух на заспалото ѝ тяло се стрелна с бясна скорост обратно към него от дълбините на космоса. Тя дойде на себе си, потръпвайки от неприятно усещане в резултат от екстремното събуждане.

Пред нея до леглото имаше едно момиченце с рошава коса и розово мече в ръка. Изглеждаше ѝ някак познато…но от къде?… Бавно мисълта започна да пълзи по гънките на ленивия ѝ още мозък. И изведнъж! О! НО ТОВА Е НЕЙНОТО ДЕТЕ!!! Вече беще напълно будна! и преди да успее да отвори уста чу следното, изречено с един много спокоен и любознателен глас:

– Мамо, а жирафите имат ли вежди?

- Мамо, а жирафите имат ли вежди?

5:10 ч., сряда сутрин, Москва

П.П. Добро утро!

П.П.П. Мили, любознателни дечица!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *