Любознателното Ойлен-Шмойленче

Любознателното Ойлен-Шмойленче | MMTV Online

В 14:05ч., както обичайно се случваше в делничните следобеди, външната врата се отвори с гръм и трясък и в дома на Ойлен-Шмойленови влетя една малка седемгодишна госпожица, опакована от глава до пети във всевъзможни зимни слоеве дрехи. Тя побърза да оповести завръщането си от училище с мощния анонс:

“Мамоооо, прибрах сееее!!!”

Бойният ѝ рев разцепи тишината и принуди Белият тигър Макс мигновено да изскочи от мързеливия си кучешки унес и с подвита опашка спешно да потърси наоколо сигурно убежище.

През това време с изключително ловки движения малкото Ойлен-Шмойленче започна да изстрелва около себе си шапка, шал, ръкавици и останалите, спъващи спокойното циркулиране на извиращата му енергия, дрехи. След като най-накрая успя да се освободи от това бреме погледна г-жа Ойлен-Шмойлен с присъщото за един седем-годишен човек детско нетърпение и много сериозно ѝ съобщи:

“Мамо, а ти знаеш ли, че вече знам шинайското алфабет?!?!”…

"Мамо, а ти знаеш ли, че вече знам шинайското алфабет?!?!"...

Сега г-жа Ойлен-Шмойлен седеше и се чудеше, да се радва ли, че детето проявява лингвистичен интерес към китайския език или да започва да плаче от резултатите, свързани с българския му.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *