Ведическа Астрология Джьотиш | 06 – 12 Април 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 06 – 12 Април 2020 г.
Астрологична прогноза
По Лунен знак или  асцендент
06-12 -ти Април 2020 г.

 

Актуални позиции на планетите:

Слънце – Риби

Луна – Лъв, Дева, Везни, Скорпион

Марс – Козирог

Меркурий – Водолей, Риби

Юпитер – Козирог

Венера – Телец

Сатурн – Козирог

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Тази седмица е период, в който напрежението на “каал сарп доша” – позициониране на всички планети, само от едната страна на Раху и Кету (лунните възли) спира да действа, защото Луната е от другата страна на остта, която образуват възлите. Общото напрежение става по-слабо и нещата изглеждат по-благопрятни. От друга страна, Меркурий влиза в Риби – дебилитиран и ще остане там до 24-ти април. Тази позиция може да доведе до някои предизвикателства, свързани с комуникациите – неразбиране, забавяне, липса на рационално мислене, някои недоразумения, трудности при трансфер на информация, др. Бъдете внимателни, относно решенията, които вземате в този период, защото може да се подлъжете от емоциите си и да не направите най-правилния избор.

 

ОВЕН

Може да попаднете в ситуации, свързани с пречки, относно пътувания, посещения на отдалечени места, природата. Има тенеденция да се развие някакво недоразумение, неразбиране, във връзка с ваше общуване с медицинска институация. Възможно е да претърпите някои загуби, свързани с тези ситуации. Опитайте се, да не проявате силно его, защото това няма да помогне на положително им развитие. Наслаждавайте се на удоволствието от вкусната храна и общуването със семейството.

 

ТЕЛЕЦ

Пак ще споменем,че вие продължавате да излъчвате чар и светлина. Имате доста енергия – и физическа и творческа. Реализирайте всички хубави идеи, които се породят в съзнанието ви. Може да ви се струва, че някои приходи се забавят. Комуникацията с вашите познати, социални кръгове ще бъде предизвикателство. Изглежда, че тези блокажи ще бъдат елиминирани след 24 април.

 

БЛИЗНАЦИ

Управителят на вашия асцендент е в период на дебилитация, отслабеност. Добре е да бъдете внимателни по отношение на здравето си и да положите съответните грижи – пролетно пречистване, пост. Ще трябва да се справите с предизивкателства, свързани с вашата работа, кариера, бизнес. Избягвайте да поемате обвързващи ангажименти до 24 април включително, както и да подписвате важни договори. Ще имате възможност да се насладите на удоволствие, дори лукс в леглото и на хубави сънища.

 

РАК 

Умът ви ще бъде зает с организацията на домашната среда. Ще можете да реализирате свои творчески идеи. Може да има проблеми в общуването, комуникацията по принцип. Опитайте се да бъдете практични, което е малко по-трудно за вашата емоционална личност. Но само по този начин ще успеете да се справите с тези проблеми. Подхождайте рационално. Малко трудно ще се развиват възможностите за далечни пътувания. Забавяния, свързани с висше образование. Духовността ще бъде нещо, което ще остане на заден план в момента. В тази насока, тенденцията е да не може да достигате до правилната информация през настоящия период.

ЛЪВ

Бъдете внимателни, по отношение на конфликти, които може да възникнат внезапно. Вероятно е да бъдат свързани с езотерично знание или някаква тайна информация. Има тенденция да се развиват въз основа на недоразумения. Затова се опитвайте, максимално ясно да разкривате фактите, въз основа на които правите съответните изводи. Бъдете особено внимателни при шофиране, защото има опасност да отвличате вниманието си към средствата за комуникация – телефони, навигации… Нещата в работата се развиват добре. Вие някак се наслаждавате, че имате възможност да работите от дома.

ДЕВА   

Меркурий, вашата планета е дебилитиран и това изисква да насочите внимание към събиране на физическите си сили. Пречистване, пост  – това важи и за вас. Духовността ще ви носи удоволствие. Има тенденция от недоразумения в общуването с партньора ви. Бъдете много внимателни, ако се налага да подписвате договори или да поемате обвързващи ангажименти. Може да се появят трудности в общуването с бизнес партньорите.

 

ВЕЗНИ

Може да преживеете приятна изненада. Възможна е внезапна среща с приятен за вас човек. Тенденция за реализация на тайна връзка, която е източник на удоволствие. Ще ви бъде трудно да спазвате ежедневния си режим. Няма да искате да се занимавате с рутинни дейности, но ще се налага. Това може да доведе до конфликти, включително с колеги.

 

СКОРПИОН

Опитайте се да не проявявате агресия в общуването си. Ще бъдете доста активни в комуникациите, но въздържайте егото си. Малко труден период за романтични преживявания. Тези от вас, които са обвързани сериозно, ще се наслаждават на красотата на своята връзка. Периодът не е подходящ за спекулативни сделки. Не рискувайте, може да претърпите загуби. Или се съветвайте с много добри специалисти.

 

СТРЕЛЕЦ

Умът ви ще бъде зает с мисли за работа, приходи, разходи. Но някак, няма да искате да се занимавате с материалните неща. Вашата планета, Юпитер е дебилитирана в момента и е добре да се стремите да спазвате правилен дневен режим и да се храните здравословно, за да поддържате имунната система силна. Имате подкрепата на Венера да следвате този начин на живот. Общуването у дома ще бъде затруднено – недоразумения, нежелание да общувате. Може да има неразбиране с майката. Опитайте се да въздържате егото си у дома.

 

КОЗИРОГ

В момента притежавате много сили. За всичко – физически, психически, творчески. Можете да реализирате всички творчески идеи, които ви спохождат. Периодът ще се отрази неблагоприятно на общуване и комуникации. Може да имате срив в обмяната на информация. Най-вероятно, ще бъде само забавяне. От друга страна – можете да навлезете навътре в себе си и да изготвите правилната стратегия за комуникация за периода, когато Меркурий излезе от дебилитация (след 24 април).

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни, по отношение на гърлото и говора си. Може да претърпите някое неразположение, свързано с тази област на тялото, така, че не напрягайте излишно гласните струни. Опитвайте се да контролирате нещата, които казвате, защото може да признесете неща, които са следствие на необмислени емоции. Внимавайте с какво се храните. Храната, някак няма да ви доставя удоволствие. Наслаждавайте се на спокойствието у дома. Можете да го направите още по-красив.

 

РИБИ 

Също тенденция за недоразумения, включително с личния партньор, но от друга страна имате подкрепата на Венера в Телец, относно общуването с всички. Винаги можете да разчитате на подкрепа и положителни емоции от страна на чаровна женска енергия – близки приятелки. Общуването с по-малки братя, сестри, ще ви доставя удоволствие.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *