Ведическа Астрология Джьотиш | 06 – 12 Юли 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 06 – 12 Юли 2020 г.
Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак
Период :  06-12  Юли  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

 

Слънце – Близнаци

Луна – Козирог, Водолей, Риби, Овен

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци (до 11ти юли – ретрогрдаден, 12 юли – директно движение).

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера – Телец

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел ) – Стрелец

 

Това е последната седмица от ретроградното движение на Меркурий в Близнаци. Планетата все още, предизвиква нормалните за своята ретроградност разсейване, обърквания в общуването, недоразумения, забавяния в областта на комуникациите, транспорта и особено във въздушния транспорт. Така че, запасете се с още малко търпение и ако може планирайте, действията, които се управляват от Меркурий – транспорт, търговия, подписване на договори, важни решения и важни комуникации за периода след 11-ти юли.

 

ОВЕН

В началото от седмицата, някои от вас, все още ще са под влиянието на емоциите, свързани с техния баща. Други ще разсъждават над думите, казани от техните учители. По пътя към чужбина, ще се налага да се преодоляват различни пречки. Ще общувате с разлчни хора, но може да попадате в недоразумения с близки или приятели. В средата на седмицата, ще се наложи да решите някакъв стар проблем в работата, бизнеса. В края на седмицата, може да помислите за разходка в планината или пътуване.

 

ТЕЛЕЦ

Вече сте активни и действате целенасочено. Някои от вас ще продължат да се занимават със семейното имущество или инвестиции. Все пак помнете, че по-добрият период за сключване на сделки и подписване на документи ще бъде след 11-ти юли. Не позволявайте на егото ви, да става причина за спорове с другите членове на семейството. Периодът е подходящ за различни консултации, включително такива, които засягат тайна информация. Може да ви се обади стар прител, който все още ви вълнува.

 

БЛИЗНАЦИ

Все още сте в период на изясняване на различни неща – както на такива свързани с личността ви, така  и на такива, свързани с вашия партньор. До края на тази седмица, все още ще има нужда от вашето търпение. След това, ще може да си отдъхнете от напрежението в общуването, което ретроградния Меркурий причинява. Опитайте се да контролирате броя на желанията си. Периодът е подходящ да изпълните онези, които в миналото не сте успели. Оптайте се да регулирате отношението към партньора си и да не го претоварвате с излишно емоционално напрежение.

 

РАК

Ще имате възможност, да се срещате с различни чаровни жени, приятелки. Вашите приходи ще се подобрят. Възможно е да получите малък подарък. Организирайте дневния си режим по най-добрият начин. Не харчете излишно. Много хубав период за философски размисли и духовни учения. Краят на седмицата ще ви накара да отделите повече енергия за кариерата си.

 

ЛЪВ

Чувствате някакво нежелание да се срещате с приятели и познати. Предпочитате да останете насаме и да премислите тези отношения. Въпреки това, все още има тенденция стари приятели да ви се обаждат и да общувате с тях. Приходите изглежда се развиват със забава. Може да ви върнат дадени назаем пари. Бъдете внимателни, като шофирате. Може внезапно да решите да се отправите на път в края на седмицата.

 

ДЕВА

Трудно развитие на делата в работата, бизнеса. Все още има тенденция за недоразумения и напрежение в кариерата. Но от друга страна, периодът е много подходящ за завършване на стари проекти или забавена, отложена работа. Някои от вас може да преразгледат отношенията си с пратньора. Краят на седмицата ще бъде подходящ момент за да реализирате необходимата ви консултация. Събота, неделя са дни, в които ще искате да прекарате повече време със своята половинка.

 

ВЕЗНИ

Преминавате през период на трудно общуване с близките роднини. Може да сте в ситуация на липса на комуникация с братя, сестри. Ще се чувстате напрегнато в психично отношние. Ситуацията в кариерата, ви кара да се притеснявате. Въпреки трудностите в комуникацията, някои от вас ще се радват на щастливи интимни преживявания с партньора. Може да попаднете в конфликтна ситуация, свързана с ваши колеги или поради агресивността на конкуренцията. Пътуването с въздушен транспорт, трябва да бъде при повишено внимание. Проверявайте необходимата ви информация по няколко пъти.

 

СКОРПИОН 

Обмисляте спестяванията си. Възможно е да се върнете към идея от преди няколко месеца. Не вземайте бързи решения, относно възможностите за инвестиции. Ще насочите енергията си  към семейството и въпрос, който не е бил решен в близкото минало. Шофирайте внимателно. Може да попаднете в ситуации, които ще ви изненадат. Преминавате през период на трансформация.

 

СТРЕЛЕЦ

Тенденция да преживявате силни емоции. Особено по отношение на партньора ви. Онези от вас, които се занимават с бизнес, ще имат възможност да реализират успешни сделки, да сключат изгодни договори разбира се, ако вършат всичко с голямо внимание. Може да сключите сделка, която дълго време не се е получавала. Попадате в сложни ситуации, често създадени от други хора. Това може да е и заради ремонта, който искате или се налага да направите у дома.

 

КОЗИРОГ

Още в понеделник ще се наложи да действате по активно, в сравнение с предходаната седмица. Преразгледайте дневния си режим и го въведете в ред. Мислете креативно и отделете повече енергия за творчесто и романтика. Имате възможност да обмислите или да се отправите на пътуване до място, на което сте се чувствали добре и преди. Ретроградният Меркурий ви изнервя, но все пак остава само една седмица от това негово поведение. Опитайте се да не спорите с колегите си, за неща, които не са конструктивни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Началото на седмицата, може да ви накара да похарчите пари. Бъдете разумни. Въпреки тенденцията за повишаване на приходите, разходите също не са с ниско ниво. Средата на седмицата, ще ви накара да се изявите по-активно. Може да си направите подарък, да си купите нещо ново. В края на седмицата ще положите повече усилия, включително физически, което може да се прояви, като спортна дейност, работа в къщи или градината. Внимавайте, като общувате с близките си и не проявявайте агресивност.

 

РИБИ

Началото на седмицата, ще ви даде информация, относно вашите приходи. Умът ви ще е зает в срещите с ваши познати. Може да получите обратно пари, които сте дали назаем отдавна. Основната ангажираност на ума ви, ще бъде свързана с жилището и кариерата. Ще решавате различни въпроси, свързани с тях, в положителна насока.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *