Ведическа Астрология Джьотиш | 13 – 19 Юли 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 13 – 19 Юли 2020 г.
Астрологична прогноза по Асцендент или Лунен знак
Период :  13 – 19  Юли  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Близнаци,  от 16-ти юли – Рак

Луна – Овен, Телец, Близнаци

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера – Телец

Сатурн – Козирог ( ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

През изминалата седмица, Меркурий премина в директно движение и мометът, в който той достигна до крайната точка на ретроградността си – 11-ти юли, беше отключващ за събитията, които наблюдаваме. Разбира се, това се случва с едновременното влияние на ретроградността на големите и тежки планети – Юпитер и Сатурн, които носят неизбежните промени в живота на всеки един от нас. Важен момент за настоящата седмица е преминаването на Слънцето в знака Рак – 16-ти юли. Следствие на директното движение на Меркурий, вече усещаме облекчението по отношение на транспорта, търговията, сключването на договори. Вече, спокойно може да разчитате на собствената си интелигентност, с изключение на края на седмицата, когато Луната ще бъде в съвпад с Раху и в новолуние. В този момент, бъдете по-внимателни, особено ако трябва да вземате важни решения. Умът ви ще бъде повлиян от емоциите.

 

ОВЕН 

Седмицата ще бъде положителна за вас. Ще се чувстате уверени. Спокойно можете да започнете нов проект, да вземете важно решение, особено ако е свързано с недвижим имот или важно за вас образование. На положителна енергия, можете да разчитате и относно романтичните преживявания и отношенията с личния партньор. Тези от вас, които се занимават с бизнес, може да получат повишаване на приходите. Служителите ще имат подкрепа от страна на началниците си.  В края на седмицата,  е възможно да попаднете в ситуации на недоразумения, объркввания, особено свързани с общуване, комуникации, пътуване. Краят на седмицата не е подходящ момент за вземане на важни решения.

 

ТЕЛЕЦ 

В началото на седмицата ще изпитвате желание да останете насаме със себе си, да се изолирате от другите. Някои от вас, ще се наслаждават на почивка в отдалечено място. Това ще е моментът, в който ще направите анализ на действията си и събитията от предходния месечен период и евентуалните грешки, които сте напавили. Навлизането навътре в себе си е необходимо, но все пак не оставайте прекалено дълго изолирани от другите. В средата на седмицата ще ви хрумнат нови идеи, относно работа, реализация. Ще имате възможност за общуване с много хора. Краят на седмицата  ще създаде ситуация на неразбиране с членове на семейството. Може да е свързано с финансово  затруднение.

 

БЛИЗНАЦИ 

Седмицата изглежда ползотворна за вас. В началото има тенденция да се срещнете с ваши познати, които не сте виждали скоро. Може да обсъдите възможности за вашите приходи. В средата на седмицата ще направите някои разходи, така че, бъдете внимателни относно това, те да не превишават възможността, която приходите позвляват. В края на седмицата, трябва да подходите предпазливо, относно евентуално неразбиране от страна на пратньора ви. Внимавайте и относно вземането на важно решение, във връзка с ваше бизнес пратньорство. Краят на седмицата ще ви поставя в различни сложни ситуации, свързани с решенията, които трябва да вземате. По-добре е да отложите този процес за следващата седмица. Може да се чувствате объркани. Развитието в кариерата, ще ви изглежда забавено.

 

РАК 

Началото на седмицата, ще ви ангажира по положителен начин с вашата работа, кариера. Колегите и началниците ще ви съдействат. Добра възможност за повишение. Средата на седмицата, ще ви срещне с приятни личности, които познавате отдавна. Периодът, все още не е подходящ за сериозни инвестиции. Ако се насочите към подобна дейност, може да претърпите загуби. Учениците, успешно ще преминат през необходимите изпити, свързани с бъдещото им развитие. Има тенденция за някакво недоразумение с личния партньор, съпруг. След 16-ти, ще усетите прилив на енергия. Ще искате да се занимавате с нови неща. Това ще създаде добри условия за развитието ви през следващите 30-тина дни.

 

ЛЪВ

Последната седмица беше напрегната за вас. Но вече излизате от това напрежение. Началото на седмицата ще засили вашата интуиция и желанието ви за нови знания. Късметът ще бъде на ваша страна, но все пак не разчитайте прекалено много на него, защото Марс все още преминава в област със сложна енергия, по отношение на вашия хороскоп (8ми дом). Но във всеки случай, ще имате много енергия и ще може да посигнете поставените цели. Ще проявите вдъхновение по отношение на кариерата си. Колегите ви ще се радват, че могат да разчитат на вас и от своя страна, ще ви помагат. Можете да получите  похвали от тяхна страна. В края на седмицата, може да попаднете в недоразумение, свързано с общуването с ваши познати. След средата на седмицата и особено в края, се въздържайте от решения, свързани с инвестиции, нови разходи. Шофирайте внимателно.

 

ДЕВА

Имахте напрегната седмица и сякаш началото на тази, продължава тази тенденция. Бъдете внимателни относно решения, свързани с романични връзки, увлечения, инвестиции. От друга страна, можете да разчитате на късмета си. Особено в средата на седмицата. Тези, които са ангажирани с висше образование, ще могат да получат резултатите, които целят. Общото влияние на тази седмица е насоката за подобрение в общото ви усещане за живота. Краят на седмицата, може да създаде някакви  проблеми, свързани с бизнес, кариера, работа. Причина ще бъде недоразумението, неразбирането от страна на колеги, началници. Бъдете внимателни за тази възможност. Особено по отношение на решенията, които вие вземате в тази област. Връзката ви, също ще се сблъска с някои препятствия, трудности. Общото влияние на седмицата е положително, но само ако действате обмислено, съзнателно. Положително развитие за приходите ви, особено след средата на седмицата.

 

ВЕЗНИ

Вече усещате ситуацията на напрежение, свързана с ваши колеги или конкуренция. Началото на седмицата изисква повече от вниманието ви към начина, по който общувате с хората около вас. Може да се развиват сложни ситуации, свързани с недвижими имоти. Отношенията с членове на семейството или приятели, могат да се окажат напрегнати. От друга страна, може да разчитате на силна енергийна подкрепа по отношение на вашето здраве. Внимавайте с начина на хранене. Дорбият хранителен режим, винаги е за предпочитане. Внимавайте относно партньорства, подписване на договори. Особено след средата на седмицата. Опитайте се да не се поставяте в прекалена изолация от другите хора. Краят на седмицата ще ви накара да се отправите на далечно пътуване. Някои от вас ще отделят време за духовно и интелектуално развитие. Объренете повече внимание на баща си.

 

СКОРПИОН 

Седмицата ще започне с концентрация върху обичайната рутинна работа, занимания. Някои от вас ще подобрят организацията на дневния си режим. Това може да е свързано и с  посещения на места, в които се упражнява физическа дейност, спорт, фитнес. Началото на седмицата е добър момент да насочите енергия към общото оздравяване на тялото си. Средата на седмицата, също ще ви подкрепи с нужната ви енергия. Повече внимание трябва да отделите на края на седмицата, когато е възможно да попадате в непредвидени ситуации, дори да преживеете неприятна изненада. Средата на седмицата ви носи положителна енергия и по отношение на вашата връзка. Някои от вас могат да проведат разговор с личност, с която са били обвързани. Финансово ще се чувстате стабилно, но се въздържайте от сериозни инвестиции. Периодът не е добър за покупка на недвижим имот.

 

СТРЕЛЕЦ 

Можете да разчитате на тврческа енергия, креативност, хубави идеи. Положителна енергия за отношенията с партньори, съпруг, личен партньор, деца. Но бъдете внимателни, ако през тази седмциа трябва да вземате важно решение, свързано с партньора в любовта. Сега не е най-подходящия момент. Особено за сериозно обвързване или прекратяване на отношение. Средата на седмицата е добър момент да помислите за здравето си. Може да разчитате на подкрепа от страна на чаровна ваша колежка. Краят на седмицата може да разкрие някои проблеми с вашата връзка, партньорства. Това е момент в който със сигурност трябва да се въздържате от действия, решения, свързани с инвестиции. Има опасност да попаднете в заблуда, оносно очакваните резултати от тях. Но ще можете да разчитате на късмета си.

 

КОЗИРОГ

В началото на седмицата ще преживеете приятни моменти у дома и особено в отношенията с вашата майка. В средата на седмицата, ще почувстате много силна енергия, по отношение на творческа енергия и интересни идеи. Отношенията с децата ще се развиват много положително. Ще се радвате на техните успехи. Много от вас ще преживеят приятни романтични моменти със своята половинка. Има тенденция да не получавате подкрепата, която очаквате от страна на колегите си или да се развият ситуации на недоразумения. В края на седмицата, отделете повече внимание на вашето здраве и правилен дневен режим. Има тенденция да се развиват ситуации, свързани с изкушения  и нарушаване на режима, който сте си изградили, така че бъдете внимателни. Ако искате да постигнете подобрение в здравето си, то трябва да проявите упоритост и да спазвате режима си.

 

ВОДОЛЕЙ 

Седмицата започва с усилено общуване, включително с близки приятели, съседи, братя, сестри, блзики роднини. Умът ви ще бъде ангажиран с хората, които непосредствено ви заобикалят – и в работа и у дома. Средата на седмицата ще ви накара да реализирате свои творчески идеи, свързани с  дома. Можете да си купите красива или луксозна вещ за дома или да декорирате някоя част от него, по много красив начин. Средата на седмицата е период, в който ще прекарате приятни моменти със семейството. Можете да разчитате на добра сделка или поне цена, ако желаете да предприемете сериозни решения, свързани с недвижим имот или придобиване на автомобил. Краят на седмицата ще причини някои обърквания, свързани с децата. В този момент може да ви хрумнат идеи, които обаче в последствие ще се окажат илюзорни, без правилен резултат.

 

РИБИ

Вниманието ви е ангажирано с реализацията на финансите. Ще се чувствате уверено по отношение на тях. Всяко решение, което вземете в това отношение, ще даде добри резултати. Имате много енергия да изпълните всички задачи, които сте си поставили. Средата на седмицата ще премине в приятно общуване с много хора – близки, приятели, роднини. Краят на седмицата ще ви накара да изпитате напрежение, свързано с дома. Може да се наложи да вземете бързо решение, което да ви напрегне. Бъдете внимателни, ако решението е много важно, стратегическо и свързано с кариера или дом. Особено, ако искате да купите нов дом. Много е възможно да не получавате най-добрата цена. Тези от вас, които искат да реализират сделка, свързана с наем, трябва да имат предвид, че краят на седмицата ще предложи някои усложнения в тази област.
 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *