Ведическа Астрология Джьотиш | 18 – 24 Май 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 18 – 24 Май 2020 г.
Астрологична прогноза по Лунен знак или Асцендент
Период: 18 – 24 Май 2020 г.

 

Актуални позиции на планетите:

Слънце – Телец

Луна – Риби, Овен, Телец, Близнаци

Марс – Водолеи

Меркурий – Телец

Юпитер – Козирог (ретрограден)

Венера – Телец (ретроградна)

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

Вече е публикувана информацията относно уникалния ретрограден транзит на двете тежки планети – Сатурн и Юпитер, заради които се случват основните събития в живота ни. Те остават ретроградни, включително през септември. Юпитер до 12-ти, Сатурн – до 28-ми. В момента, това се случва в Козирог, където Сатурн ще остане през цялото време. В края на месец юни, Юпитер ще напусне този знак и ще се завърне в своя – Стрелец, където макар и ретроградно, ще се чувства по-спокоен. Ретроградна е вече и Венера – в Телец. Това е много ключов период в живота на всички – и на лично и на глобално ниво. Тази седмица ще премине под напрежението, което планетите причиняват, когато се намират само от едната страна на Раху (северен лунен възел) и Кету (южен лунен възел) – т.н. каал сарп доша. Луната се включва в общата планетарна група и няма да може да балансира напрегнатото енергийно влияние. По-скоро ще се усеща, като повишено психично напрежение, поради една или друга конкретна, житейска причина.

 

ОВЕН

Марс все още подкрепя общуването в социалните ви кръгове. И дори действа положително, по отношение на приходите. Но вече има някакво забавяне по отношение на кариерното развитие и нещата изглеждат, сякаш трябва да спрете и да анализирате поведението си в миналото, относно своята кариера, бизнес. Усещате, че нещата са по-различни и относно спестяванията. Препоръчваме, не само за тази седмица, но и включително до края на юни, да бъдете много внимателни относно спестяванията си. Вероято ще се наложи да ги използвате по един или друг начин. Отнесете се с много разум, без да се втурвате към луксозни разходи, колкото и да ви се иска. Онези от вас, които много дълго са обмисляли сериозна инвестиция, може да прегледат, оценят подходящите варианти и начини. Преди да направите крайна сделка, ще бъде добре да се посъветвате с добър астролог. Ще имате достатъчно физическа и умствена активност. Може да участвате в семейно събиране, на което ще срещнете роднини от женски пол, които не сте виждали от известно време.

 

ТЕЛЕЦ

Чувствате се много уверено. Вярвате, че може да се справите с всичко, въпреки препятствията, които се появяват в момента в живота. Бъдете внимателни по отношение на изискванията си към другите и не ги подтискайте с вашето его. Работата ще ви кара да влагате много енергия, но тя е налична в достатъчно количество. От около седмица обмисляте, а някои от вас, вече са се насочили или подновили духовни практики, занимания. Ще имате възможност да пътувате на далечно разстояние. Ще се наложи да премислите по обстойно източниците на приходи. Опитайте се разходите, които правите през тази седмица, да са житейски обосновани.

 

БЛИЗНАЦИ

Вие вече сте в период, който ви предлага неочаквани изненади – и приятни и неприятни. Това е доста дълъг период и няма сега да разискваме цялото негово въздействие. От средата на май обаче, можете да очаквате внезапни ситуации, свързани с вашия партньор. Онзи от вас, които се занимават с бизнес, могат да получат изненадващо предложение за партньорство. Периодът е много сложен и не може да се каже еднозначно, дали да го приемат или не. Всичко зависи от личната рожденна карта. Ще имате желание да отидете на отдалечено място. Може да бъдете придружени от приятна личност, която е присъствала във вашето минало.

 

РАК 

Вие сте едни от хората, на които ретроградността ще влияе доста силно. Опитайте се да запазите спокойствие. Всичко, винаги се подрежда, по най-добрият за нас начин. Бъдете внимателни, относно партньора си. Може да претърпи здравословно неразположение. Шофирайте внимателно. Особено по отношение на другите участници в движението. От икономическа гледна точка, периодът е доста сложен, така че, вашето внимание също ще бъде ангажирано с решаване на тези проблеми. Имате достатъчно енергия, да впечатлите своите познати с положително излъчване. Те могат да ви помогнат, по отношение на източниците на приходи.

 

ЛЪВ

Отново напомняме, че се изисква внимание относно здравето ви. Най-важното е да регулирате начина си на живот, хранене, така че, тялото само да се лекува и балансира. Вече е възможно да усещате някакво усилено влияние от страна на колегите ви. Враговете и конкуренцията, също ще се опитват да ви причиняват спънки. Опитайте се да бъдете положително настроени към тях, колкото и да не ви се иска. Защото това са хората, чрез които вие изгаряте лошата си карма. Този период е много подходящ за това. Възползвайте се. След това ще имате енергия да преминете на ново ниво на развитие. Началото на седмицата може да ви доведе до депресивно мислене, точно по повод нещата, които вече споменахме. Направете си малък подарък – например сладкиш и ще видите как до ден-два, ще се чувствате по друг начин. Въпреки евентуалните пречки, от страна на колегите, вие се чувствате уверено в работата си и ще имате възможност да довършите стари проекти.

 

ДЕВА

Не сключвайте рискови сделки. Особено, ако не сте ги обмисляли много дълго време. Но дори и тогава, ще е добре да се консултирате с добър астролог. Внимавайте по отношение на конфликти, особено с по-възрастни от вас хора. Прекалената импулсивност, може да стане причина за някаква загуба. Можете да се отправите на приятно далечно пътуване, заедно с личния партньор. Може да се насладе на романтични преживявания по време на пътуването. Децата може да ви създадат повече грижи или да се наложи да се занимавате с такива грижи, възникнали в миналото. Във всеки случай има тенденция, всичко свързано с децата да намери разумно решение.

 

ВЕЗНИ 

Периодът е добър да обмислите или да се заемете с реорганизация на дома. Това може да бъде план за ремонт или задействане на такъв. Онези, които се насочват или обмислят сделка с недвижим имот, трябва да имат предвид, че тя би била добър вариант, ако преди това сте обмисляли, конкретния проект много дълго време. Периодът не е достатъчно добър сам по себе си, за нови проекти, свързани с недвижимите имоти. Възможно е да се наложи да платите карма, чрез подобни отношения. Затова, ако не се чувствате достатъчно уверени, потърсете помощ от надежден консултант. Това може да бъде и специалист в недвижми имот, на който можете да имате доверие, но и астролог. Зависи от вашия общ подход към живота. Може да ви се удаде внезапна възможност да преживеете прятни страстни моменти. Това може да е следствие на активността, която в момента проявявате по отношение на романтиката в живота ви.

 

СКОРПИОН

Вече усещате как влагате все повече усилия, относно някакъв стар проект. Той ще изисква много от вашата енергия. Ще се налага да общувате доста, с хора от миналото. Все още ще работите активно от дома или относно неща свързани с вашия дом. Има голяма вероятност, връзка от вашето минало да се появи, реализира отново. Може да се случи още в тази седмица. Бъдете подготвени, относно своите намерения към нея. Енергията в тази връзка излежда положителна и се подкрепя от владетелката на любовта – Венера.

 

СТРЕЛЕЦ

Може да се усещате така, сякаш някои от напрегнатите обстоятелства, неща от последните 2,5 години искат да се проявят отново. Не се притеснявайте. Те вече няма да ви наранят. Но това, не значи, че не сте в много ключов, за живота си период. Ще трябва да преразгледате много неща, и най-вече самия себе си – своето поведение, желания, реализация, дори хората около вас, които ви правят такъв, какъвто сте. Ще се наложи да направите много сериозна преценка на тези неща. Опитайте се, да действате обмислено. Ясно е, че дългото влияние на ретроградността, ще ви превъре в напълно нов човек. Ще се наложи да се разделите с много стари неща. Но ще придобиете нови. Това е дългосрочна прогноза, но нещата вече  стартират. В тази връзка, бъдете много внимателни по отношение на конфликт с жена. Тя може да е ваш колега, но може да бъде и всяка друга от живота ви. Бъдете внимателни, ако участвате или обмисляте участие в съдебен процес, включително развод. Имате подкрепа за подобно развитие, съпътстващо вашата промяна.

 

КОЗИРОГ

Стартиране на периода (период до края на септевмри), в който да се превърнете в най-силната и уверена личност. Огромните Сатурн (вашия владетел) и Юпитер ви карат да прегледате още веднъж, дали не сте направили някакви пропуски във вашето развитие и ще ви дадат възможност да ги поправите. Имате възможност да намерите най-добрия начин за балансиране на личността във всяка насока, включително здраве. Бъдете внимателни, защото предстои период, в който може да претърпите някакви загуби, заради желание да пътувате в чужбина. Подгответе се и за възможности за романтични преживявания, с личност от вашето минало. И работете, работете… Тогава ще дойдат и наградите от живота.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще искате да отидете на далечно място и да останете там. Можете да го направите, дори в ситуация на трудно пътуване в чужбина. Можете да намерите такова място в родната страна. Много внимание относно разходи, загуби. Опитайте се, да не разходвате излишно и финанси и енергия. Начинът да действате в насока намаляването им, е да направите нещо благотворително. Погрижете се за възрастен човек. Помислете как можете да подредите дома си по най-красивия спред вас начин. В края на седмицата ще помислите за творческата си реализация, ще ви хрумнат креативни идеи. А някои от вас ще насочат енергията си към романтични преживявания.

 

РИБИ 

Вече мислите сериозно за ре-организация на приходите ви. Това може да се случи и в социалните ви контакти. Комуникациите с чаровни жени, могат да бъдат полезни, включително по пътя на вашето духовно израстване. Бъдете внимателни в общуването с близка приятелка, сестра, роднина. Не позволяваийте на егото ви, да я подтиска. Предстои да обсъдите с нея, важна тема. В края на седмицата ще имате възможност да се отпуснете у дома. Това не означава, че няма да се заемете с много активности там. Романтичните отношения могат да изпитват някакво натоварване, забавяне. Но в същото време, може да се появи личност от вашето далечно минало .

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *