Ведическа Астрология Джьотиш | 20 – 26 Юли 2020 г.

Ведическа Астрология Джьотиш | 20 – 26 Юли 2020 г.
Астрологична прогноза  по Асцендент или  Лунен знак
Период :  20-26  Юли  2020 г.

 

Актуални позиции на планетите :

Слънце – Рак

Луна – Близнаци, Рак, Лъв, Дева

Марс – Риби

Меркурий – Близнаци

Юпитер – Стрелец (ретрограден)

Венера – Телец

Сатурн – Козирог (ретрограден)

Раху (Северен лунен възел) – Близнаци

Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

 

Настоящата седмична прогноза, се основава най-вече на транзита на Луната в знаците Рак, Лъва и Дева

 

ОВЕН

Още в понеделник ще усетите повече интензивност в емициите си. Но в същото време, ще се чувствате доста ограничено и няма да можете да ги изразявате така, както бихте желали. От една страна, ще искате да действате, да направите нещо, предвид своите чувства, но от друга – ще искате да останете у дома, далече от другите хора. Средата на седмицата, ще ви накара да реализирате някои творчески идеи. Ще мислите креативно. Онези от вас, които са в романтична връзка, трябва да отделят повече внимание на партньора си. В края на седмицата, може да се притесните, поради проблем, свързан с вашите колеги.  Шофирайте внимателно.

 

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви интересно, дори вълнуващо общуване с хора, които чувствате доста близки. Някои от вас, ще се отправят на кратко пътуване. Още в началото на седмицата, ще се усетите изпълнени с енергия и ще искате да свършите много неща. Може да се развият някои спорове с вашия баща или съседи, които проявяват силно его. Средата на седмицата, ще ви накара да отделите повече време за семейството и дома. В края на седмицата, бъдете по-внимателни относно начина, по който общувате със своите познати. Възможно е, да попаднете в ситуация на противопоставяне с тях.

 

БЛИЗНАЦИ 

Ще бъдете много ангажирани с организацията, с управлението на вашите финанси и обмислянето на вашето материално състияние. Средата на седмицата, ще ви накара да отделите повече внимание на хората, с които обичайно общувате, вашите приятели, семейството. Може да се отправите на някакво пътуване. Може да отделите повече време на вашето хоби, на любима спортна дейност. В края на седмицата е много вероятно, да се наложи да свършите някаква работа, свързана с бизнеса, кариерата, офиса, но  от дома.

 

РАК

Помислете за себе си. В началото на седмицата, ще се чувстате много емоционално. Ще изпитвате силно вълнение. Вероятно, ще разсъждавате над въпроси, относно смисъла на това, с което основно се занимавате. Ще ви се иска да бъдете на друго място. Опитайте се,  да не вземате важно решение в първите два дни от седмицата.  В средата на седмицата, ще бъдете заети с планирането на семейните финанси. Може да се наложи да организирате покупка, от която ще се  ползва цялото семейство. В края на седмицата, може да организирате кратко пътуване.

 

ЛЪВ

Много от вас ще се отправят на пътуване далече от дома. Някои, дори ще пътуват в чужбина. Ще искате да отидете на отдалечено от градския шум и ежедневието място. Може би – на море! Средата на седмицата, ще ви накара да се замислите за себе си и ще бъдете доста емоционални. Помислете как може да реализирате своя нова идея. И как  може да подобрите своето развитие, личностното си израстване. В края на седмицата, ще отделите повече внимание на семейството. Помислете и за  финансите си  и тяхната организация.

 

ДЕВА

В началото на седмицата, ви предстоят интересни срещи с приятели, които ще предизвикат вашите силни емоции. Това може да са хора, които не сте виждали отдавна и срещата ще ви зарадва. Но все пак, контролирайте чувтсвата си, защото има тенденция, те да бъдат доста интензивни. В средата на седмицата, ще изпитате желание да се изолирате от хората. Това ще бъде полезно за вас. Ако нямата възможност да го направите, то се опитайте да запазите спокойствие, при среща с хората от своя социален кръг. Бъдете внимателни и относно тенденецията да харчите неразумно за неща, които не са ви нужни. В края на седмицата, ще се чувстате много уверено. Дори, ще бъдете склонни да се държите агресивно. Не с поддавайте на тази тендеция. Заемете се със спорт.

 

ВЕЗНИ

Ще изпитате вълнение, силни чувства, свързани с вашата работа, бизнес и реализацията на егото, на вашата личност в процеса на работа. Някои от вас, ще се развълнуват заради повишение, което ще им позволи да се развиват напред. В средата на седмицата ще може да се възползвате от положителното влияние на предишните два дни. Ще се срещате и разговаряте с  различни хора. Може да очаквате повишаване на приходите. Последните дни на седмицата, може да ви накарат да се чувствате прекалено енергично, агресивно. Опитайте се да запазите спокойствие. Най-добре е да направите разходка сред природата.

 

СКОРПИОН

Седмицата ще бъде положителна за вас. В началото, вниманието ви може да бъде насочено към духовността и свързаните с нея хора, във вашия живот. Може да имате емоционални изблици, свързани с вашия баща. Някои от вас, ще се почувстват развълнувани от общуването или действията на техните учители. В средата на седмицата, умът ви ще бъде зает, основно с кариерата. И отновно ще изпитвате силни чувства. Може да бъде притеснение, че не сте се справили с определена задача. В края на седмицата може да получите някаква новина от своите познати или приятел, който не сте виждали отдавна.

 

СТРЕЛЕЦ 

Началото на седмицата ще ви накара да се чувствате доста неспокойно, дори разтревожено. Причина за това, може да стане някаква внезапна ситуация. Опитайте се, да запазите спокойствие. То винаги дава по-големи шансове за решаване на проблема, по най-добрият начин. Шофирайте с повишено внимание. Бъдете внимателни и ако извършвате дейност, която може да стане причина за някаво нараняване, травма. Средата на седмицата, ще ви накара да се почувствате благодарни към вашия баща или духовни учители. В края на седмицата, умът ви ще бъде зает с работа, бизнес и как да ги организирате перфектно във всеки детайл.

 

КОЗИРОГ

Още началото на седмицата ще ви накара да се почувствате доста емоционално във връзка с вашия партньор. Онези от вас, които са в бизнес-партньорство ще изпитат някакви силни чувтсва към своя съдружник. Средата на седмицата, не може да гарантира пълно спокойствие и е възможно да преживеете изненадваща ситуация. Възможно е и тя да бъде свързана с партньора ви. Опитайте се, да не се поддавате на прекалени негативни емоции, свързани с отсрещния човек. Но бъдете подготвени, че той може да се държи агресивно.

 

ВОДОЛЕЙ

Началото на седмицата, ще изисква от вас, да отделите повече внимание на дневния режим и на организацията на рутинните ви дейности. Трябва да се погрижите за здравето си. Може да се притесните по повод него. Помислете за подходяща диета. Някои от вас, могат да попаднат в конфликтна ситуация. Може да сте доста емоционални, по повод ваши колеги, които ще ви изнервят. Отделете повече внимание на пратньора си в средата на седмицата. Шофирайте внимателно.

 

РИБИ 

В момента имате много енергия. И като количесто и като разнообразие на проявление. Опитайте се, да останете стабилни и да не проявявате прекалена агресия към близките, семейството ви, към хората, с които се срещате. Използвайте енергията за положително развитие. Спортувайте. В началото на седмицата, умът ви ще бъде настроен доста романтично и някои от вас ще искат да направят нещо много романтично за партньора си. Ще мислите много креативно и това ше ви кара да се вълнувате. В средата на седмицата, има тенденция да попаднете в някакъв конфликт или да се притеснявате за нещо. Краят на седмицата ще донесе решението на проблемната ситуация.

 

Почитайте светлината на звездите и те ще ви закрилят по пътя

 

ВАЖНО ! При изчислението на планетните позиции е отчетена прецесията – наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции.

Всички прогнози са основани на Лунния знак или Асцендента. В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак – няма да бъде коректно.

*Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок.

Дана*Веда Йордана – Ведически астролог

За контакти и въпроси:
Facebook: Danna Veda Yordana

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *